Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haydi çocuklarla atta gidelim
arkadaşlar bahara hafta sonu çocuklarımızla balık tutmaya gidecek yer buldum.
Karyat Camping

İstanbul'la 60 km uzaklıkta olan Şile'nin Kumbaba bölgesinde yer alan Karyat Camping denize 200 m. nehire ise 20 m.’lik bir mesafededir.

Karyat Camping yılın 12 ayı ziyaretçilerine hizmet vermektedir.Tesis 22 dönüm arazi üzerine kurulu, 50 çadır ve karavan kapasiteli ayrıca çift kişilik odalarıyla,hafta sonu çocuğunuzla birlikte doğayla baş başa ister balık tutarak, ister yüzerek vakit geçirebileceğiniz eğlenceli bir kamp alanıdır.

www.karyat.com

http://www.attaa.com.tr/RehberDetay.asp?RehberID=389
Balık Tutma - Karyat Camping - Şile

İstanbul`la 60 km uzaklıkta olan Şile`nin Kumbaba bölgesinde yer alan Karyat Camping

Balık Tutma - Moda Parkı - Kadıköy

Deniz manzarasıyla çocuğunuzla birlikte hem deniz havası almak hem de keyifli bir gün geçirmek istiyorsanız Moda Parkı`nı tercih edebilirsiniz.
Bul
yakın olsak enbüyük problem hallolurdu.ailemi balıkmı demezdik
Bul
Nihat bizimkiler biraz attayı geçti sanırım güzel bir yere benziyor en kısa zamanda değerlendirmem lazım bende oğlumla 1 aylık bir kamp düşünüyorum ama tatilde falan tam askerii kamp gibi biraz yokluk zorluk görsün
Bul
abi güzel paylaşım teşekkürler
Bul
harun kışın hasta ederiz çocukları ama yazın ben uyarım bende aynı şeyi düşünüyorum biraz çektirecem zorluk görsün eziyet görsün diye ama 1 ay bana olmaz ancak 3-5 gün uyar
Bul
nihat güzel yere benziyor saol
harun çocuğu bana emanet et eti senin kemiği benim çakı gibi asker olur yada kaçar he he he ama balığı öğrenir ,
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kriz vurdu-ağvaya gidelim. maceratorr 16 2,631 30-10-2008, 01:55
Son Yorum: adem77
  haydi TÜRKİYEM. bahriyeli 11 2,339 26-06-2008, 10:11
Son Yorum: fish or die
  haydi uyan artık :) Salih Reis 18 3,631 06-06-2008, 19:50
Son Yorum: ALTAYLI