Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kriz vurdu-ağvaya gidelim.
fabrika pazartesiye kadar zoraki izin kullandırıyor,senelik izinden kesilecek(gitti günlerim)
bakalım balıkcılık için bu izin işe yarayacakmı.
ÜLKE OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİMİZİN,GEÇİRECEĞİMİZİN SİNYALLERİ HER YERDE OKUNUYOR.
ağvaya kalkana gitmeyi düşünüyorum.yarın sabah,hatta yarın gece de kalabiliriz,belli olmaz.
benim durumumda arkadaşlar varsa,çıkalım bir maceraya...
0544 8497466
Bul
Evet rıfat Türkiye için kriz yeni yeni geliyor ama biryerlerden patlak vereceği belliydi, senin adına üzüldüm inşallah çabuk geçerde bir an önce işine dönersin..Sana şimdiden rastgele diyorum..
rıfat en iyi stres atma yolunu seçmişsin inşallah balıkda olursa güzel olur sana rastgele.
Bul
haydi güzel avlara diyelim Seerf stresi bırakta gel
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:rıfat en iyi stres atma yolunu seçmişsin inşallah balıkda olursa güzel olur sana rastgele.
aynen nihat abi sana katılıyorum balık her şeyi unutturuyo insana iyşalla rıfat abide iyice sitres atarbol balık tutarGulumse
Bul
Sizlere rastgele, umarım bir trofe kalkan ile tanıştırma fırsatı yakalarsın, bol şanslar.
Bul
rıfat bey çok üzücü gerçekten,inşallah yakın zamanda şu kriz,geçer kurtuluruz..inşallah avın bereketli olur,stresini atıp,eğlenip işine geri dönersin...rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
maceratorr yazdı:fabrika pazartesiye kadar zoraki izin kullandırıyor,senelik izinden kesilecek(gitti günlerim)
bakalım balıkcılık için bu izin işe yarayacakmı.
ÜLKE OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİMİZİN,GEÇİRECEĞİMİZİN SİNYALLERİ HER YERDE OKUNUYOR.
ağvaya kalkana gitmeyi düşünüyorum.yarın sabah,hatta yarın gece de kalabiliriz,belli olmaz.
benim durumumda arkadaşlar varsa,çıkalım bir maceraya...
0544 8497466

evet krizin etkileri görünmeye başladı bizde yaklaşık 50 kişiyi ücretli ve ücretsiz izine gönderdik 1 hafta iznim vardı kasım ayında kullanacağım iznimi.

Rıfat umarım bolca balık tutar ve biraz kafanı dağıtırsın.
Bul
Rıfat her kötünün bir iyi yanları vardır hayatın tesadüfleri nerede nasıl çıkar bilinmez ama raslantılar hayatın yönü kararlarla başlar veya başlamaz bunu kimse bilemez en iyisi herşeyi hayıra yormak
Güzel haberlerini ve bol bol ağvanın resimlerini bekliyorum hiç gitmedim bari resimlerle gitmiş kadar olalım lüferede yemli yatır
Bul
rıfat rast gelir inşallah..krize gelirsek ülke kan ağlıyo allah sonumuzu hayır etsinRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haydi çocuklarla atta gidelim LeVrEkCi 5 1,832 24-12-2007, 23:45
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü: