Yorumları: 155
Konuları: 28
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
maşallah yaww gerçekten güzel karagözler yalnız benim anlamadıgım neden kamış kullanıyorsunuz zaten hemen dibe indiriyorsunuz el oltası bence çok daha rahat olur hemde çekememe durumu olmaz tekneden alışın bence e oltasına.
bu arada ocak ayı konusunu açıyorum ayın avı avcısına isteyen kendisi ekliyor istersen eklersin semih hocam.
valla narlıya hayran kalmamak elde degil hem güzelligi hem balık bollugu süper gerçekten bereketli olsun rastgele
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Semih bereket versin güzel balıklar bu resimlerin içinde banim en çok dikkatimi çeken ve huzur veren genç kızımızın gülümsemesi ALLAH bağışlasın
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Tebrikler bereketli ve afiyet olsun. Nihat'ın dediği gibi tekneden yemli av yapılacaksa ben de en idealinin el oltası olduğu kanaatindeyim.
Yorumları: 891
Konuları: 60
bereketli olsun güzel av olmuş - maalesef kıyıdan durum tam ters , çok fazla kurşun takılıyor ve akıntı çok - kıyı avcıları narlı dan hüsranla dönüo
sağolasın büyük kızım ................el oltası atmıyoruz nedenine gelince dipte akıntı çok olduğundan ağır kurşun kullanıyoruz.ben hangi av olursa olsun makinayı sevmem ama ne yazıkki kullanmak zorunda kalıyoruz.birde kayık küçük.
yeşil timsah
bugün kıyıdan da karagöz alan baya oldu tabiki dediğin gibi takılma çok oluyo nedeni narlı nın dibi çok kayalık.
yeşil timsah
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
semih hocam tebrikler havada güzelmiş balıklar gerçekten
harika avda tam eşit şekilde paylaşılmış ofiyet olsun.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 891
Konuları: 60
iskorpitix yazdı:bugün kıyıdan da karagöz alan baya oldu tabiki dediğin gibi takılma çok oluyo nedeni narlı nın dibi çok kayalık.
abi mendirek kısmı yapıo ama orada da yer bulmak çok zor insanlar iç içe olta atıyolar, birde narlıda o civarlarda dipte bir ağın parçalandığı ve kaldığı söylentisi var o yüzden çok takılma oluo diyolar
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
bereketli olsun güzel av olmuşşşş narlı oraların gözbebeği..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.