Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fikrime ne dersiniz
Arkadaşlar hep böyle yazışıyoruz haberleşiyoruz güzel yalnız neden hiç bir araya gelip buluşupta tanışmıyoruz.Mesela bir motor gezisi.Bunun için bir fon oluşturalım misal herkes ayda beş veya on ytl ödeyerek bir birikimimiz olur,bunuda gezi gibi buna benzer ortak işlerimizde kullanabiliriz bu yalnız bir fikir.Mesela istanbul bölgesi bence bunu rahatlıkla yapabilir.Sakın bana kızmayın saçmaladım diye
Bul
zakir abi sana katılıyorum ola bilir. mantıklı .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
çok güzel olur ama para işlerine girince durumlar değişiyor.geçen sene tişört yaptırdık .almak isteyenler bilgilerini verdi.atıyorum 150 sipariş aldık.ama yaptırmaya gelince 100 tane zor çıktı.sonuçta tişörtlerimiz yapıldı ama karşı taraftan fiyat alırken sayıya göre fiyat veriyorlar.yolda kalmakda vardı.
kısaca para işi olmaz.zaten bir organizasyon yapılacaksa burda haber veriliyor ve isteyenler buluşuyor.hem para veripte organizasyona bir şekilde katılamayan olursa haksızlık olur.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
motorları kabaca araştırdım geçen gün 70 kişilik gezi teknesi bogazda 3 saat gezdiririm diyor 1500 ytl alırım diyor yemekliler kişi başı 55-60 ytl arası kişi başı.
fon oluşturmak olmaz nerede kimde toplanacak sıkıntısı olur para bozar yani en iyisi herkes kendi fonunu oluşturur gidilecek yerin fiatları alınır herkes gelir orada kendisi öder yada sokaklar neyimize yetmiyor deriz yakarız mangalımızı yaparız organizasyonumuzu..
ki zamanı geldi yapalım bi organizasyon kış kastı hepimizi.
Bul
aynen para bozar gidilecekse fizana bile gidilir zaten org bir ay önceden planlanıyor ama her zaman bir org olurmuş gibide hazır bekleyelim ben kendimden örnek vereyim benim balık için bi bütçe atarım kenara denk geldimide kaçırmam uykusuz kalmayı yeğler giderim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
para işi biraz zor bankaya gidib yatırma ve havale işi bunlar angarya gelir,birde yatırıpta gelemeyen arkadaşlarımız olabilir en güzel yine organizasyon yerleri bildirilip toplanmak en iyisi, hadi yapalım biran önce şu organizsayon işini arkadaşlar.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Zakir biz biraraya geliyoruz zaman zaman da sen denk gelmedin
Hadi toplanalım artık yakalım mangalları çalsın sazlar oynasın kızlar hehe
Bul
haydi buyurun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
nihat sen organize edersin bizlerde yardımcı oluruz degilmi harun
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Evet herkez birfikrini söylesin ortak noktalar bulalım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hayatınızın en büyük balık avına ne dersiniz H.A.R.U.N 26 5,422 25-10-2012, 23:56
Son Yorum: ring

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi