Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üzücü bir haber
amatorbalıkçı ailemizden kardeşlerimiz rusan ve erdem (h2o4) pazar sabahı araba kazası geçirmişler sefaköyde sabah 6 da 120 km hızla bariyerlere girmiş arabada 5 kişilermiş erdem arka camdan 45 metre dışarıya fırlamış ALLAH korumuş hiçbirine kötü bişey olmamış erdemin hertarafına camlar batmış kaşı yarılmış kalıcı izler kalmış ikiside moralmen bitik durumdalar.
verilmiş sadakaları varmış ALLAH ailelerine acımış.
çok çok geçmiş olsun ikiside kardeşim kadar yakın gördüğüm kardeşlerim olarak çok üzüldüm iyiki kötü bişey olmamış.
tüm arkadaşlar lütfen daha dikkatli olalım kötü haberler duymak istemiyoruz.trafige insanlara olaylaa karşı daha dikkatli daha sabırlı olmanızı herkesten rica ediyorum.
rusan ve erdemi biran önce toparlayıp organizasyonlarda aramızda görmek istiyoruz tekrar geçmiş olsun hem onlara hemde diger açta olan arkadaşlarına.
Bul
kardeşlerimize büyük geçmiş olsun diler.en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim...gönlüm ve dualarım onlarla geçmiş olsun arkadaşlar....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Geçmiş olsun dileklerimi sunarım. dilerim bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.
Bul
cok ama cok gecmıs olsun allah sevdıklerıne bagıslamıs en kısa zamanda aramızda olurlar umarım.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
allah kimseye yaşatmasın allahtan acil şifalar dilerim.yinede verilmiş sadakaları varmış. ltfn dikkat hız limitlerini aşmayalım trafik kurallarına uyalım
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araçtaki bütün arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar versin hepsine,yollar buzlu dikkat etmek lazım çok
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hepsine geşmiş olsun dahada kötüsü olabilrdi lütfen arkadaşlar dikkakli araba kullanalım gideceğimiz yere beş dakika geç gitsek ne kaybederiz
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Hepinizden allah razı olsun.Benım saglık durumum suanda ıyı sayılır bıraz agrım var ama hepsı gecıcek.Erdem arkadasıma cok uzuldum.Hele kasındakı ızlerın kalıcı olacagına.ama daha kotusu de olabılırdı.Cok ama cok ucuz atlattık.insallah pıskolojık olarak da ustumuzden atıcaz.Yoksa her sanıye kaza yapmaktan bıktım.sureklı kotu seyler gorup duruyorum.
Sazanları özledim...
Bul
ruhsana erdeme ve diğer tanımadıgımız arkadaşlarada gecmiş olsun allah sizlere canınızı bağışlamış izler bir şekilde kapanıp zamanla kaybolabilir tekrar geçmiş olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
arkadaşlar verilmiş sadakanız varmış.
bence en kısa zamanda bir fakiri sevindirin derim.
çok büyük geçmiş olsun.
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy

Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  önemli bir haber(istanbul için) SerenaY66 15 3,629 05-05-2008, 11:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  ::KARA HABER:: Balık tutana ceza H.A.R.U.N 33 5,423 28-04-2008, 22:09
Son Yorum: ersoy
  kötü haber araphüso26 13 2,378 31-03-2008, 13:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Haber Güncel Bilgi Resim H.A.R.U.N 87 10,707 08-09-2007, 11:57
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü: