arkadaşlar bugün BalıkDamı'nda av kontrolü için gittik.Sakarya Nehri'nin kepçe girmeden bozulmamış doğal balık yataklarını görüntüledim. Cep oltasıyla yakaladığım 2 adet 58 cm'lik İsrail Yayınını Sizlere göstermek istedim..Bu balık BalıkDamı'ndaki yerli yayınların neslini kurutmak üzere bi bakın bakalım deniz balıklarına benziyormuymuş
Not:Burası Milli Park İlan Edilmiştir..
erden abi bu resmi çektiğim yerin adı TATARLAR KÖPRÜSÜ
Güzel manzaralar Hüseyin paylaşım için teşekkürler.Tatlı su bilgim yok,Yayın balığının İsrail'i de varmış demek.
Bir de ! fotoların boyutu çok büyük,ekrana sığmıyor, manzarayı tam görebilmek için sağ-sol yapıyorum.Nacizane; küçültüp yüklemeni tavsiye ederim.
Hüseyin Kararman yazdı:mehmet abi senin şu programla küçültülebilirmi bu fotolar
İstediğin gibi küçültebilirsin Hüseyin. Boğaziçi (Hüseyin) arkadaşımızın açıkladığı gibi her hangi bir programa gerek kalmadan bilgisayarında mevcut olan Paint'te de küçültebilirsin.
(başlat>tümprogramlar>donatılar>paint)
Ayrıca yine net'te bulabilirsen ''High Quality Photo Resizer'' programını da tavsiye ederim.Kullanımı kolay,küçülteceğiniz resmin boyutlarını girdikten sonra ''önizleme'' özelliğini de sunuyor.Yanlız bu program ücretli galiba kesin bilmiyorum.
valla harunum bunlara dokuz bıyıkda derler lezzet bakımından bizim yayınların yanından bile geçemez bu balıklar karaya çıkıp güneşlenirler karada yalan gelmesin birkaç km rahatlıkla gidebilirler yerli yayınlarla çiftleştiklerinde yayın yavruları bunlardan oluo bununda ekolojik ve ekonomik bi savaş olduğunu düşünüyorum