Arkadaşlar sitemizin reklam amaçlı olarak yada arkadaşların birbirini tanıma bakımından faydası olur gayesi ile araştırmam sonunda baskılı bir kışlık yeleğin maliyeti 12 ytl ye fiyat varmış.Tabiki bu benim araştırmam fazla olursa 10 ytl olma ihtimalide varmış karar sizlerin tabiki
Zakir Bey bir örneği varmı?Kalitesi nasıl?Bende fiyat aldım. Oktay Bey'e ilettim olunca kaliteli bir ürün olsun diye düşünüyorum.
Özellikleri:
Antrasit, Yeşil Soğuk ve rüzgârlı havalarda güvenle kullanabileceğiniz bu yelek, W-A-R suya ve sürtünmeye dayanıklılık özelliğine sahiptir. Çok şık dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Tam kapatıldığında boyun ve enseyi tamamen soğuktan korur. Sol göğüste biri küçük çift cep, sağda bir büyük fermuarlı cep. Alt cepleri polarla kaplıdır, su girmeyecek ve bir şey düşürmeyecek şekilde tasarlanmıştır. İçi polar astarlı ve rüzgârlı havalar için etekten elastik daraltmalı. 40C ‘de makinede yıkanabilir.
Ağırlık : 580gr.
12 ytl ye çorap alınmaz zakir abi o ince bişeydir bi örnek olması lazım bizlerde araştırıyoruz daha öncede yazmıştım nu konuda ayrı ayrı knular amaya gerek yok tek konuda yazıyoruz zaten araştıralım bakalım neler bulabiliriz ama oktayın zaten geçen sene iş yaptırdıgı yer var en son ondan bi fiat alacak oktay
Arkadaşlar burada bu işleri yapan yerler var kendim gidip orada beğenip resimlerini çekeceğim sonra size sunacağım ve maliyet çıkarttıracağım. Değişik kaliteler için fiyat alacağım.
Ben benim arkadaşın yaptırdığı yerin kataloğunu aldım.Sizlere ben adresini falan hepsini vereceğim sizde araştırın.Fakat onlar su bayilerine dağıttılar çok güzelde kumaşı var yine bakarız tabiki