Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09-04-2008 eşkina açılışı
eşkinaya gitmek istiyoruz ama yem sorunu vardı kıyılarda yosun da olmadığı için teke de yoktu boru kurdu zaten daha bizim buraya getirmiyorlardı benimde aklıma gürhan ı aramak geldi oda balıkesir yolundayım dedi uzakım dedi bende oğuzhan ı aradım oda hastamış yatıyormuş sonrada mürseli aradım saat 18 den önce gönderemem abi dedi bende tamam arkadaşım sen yemleri al terminale git yalova otobüsüne ver banada plakayı bildir dedim sağolasın mürsel arkadaşım 18-30 arabasına yetiştirmiş bana da palakayı verdi bende yalova terminaline gittim 19-30 civarı otobüs geldi ve yemleri aldık çok sevinçliydim sanki bana para verseler okadar sevinmezdim sonuçta yemlere mürsel arkadaşım sayesinde kavuşmuştuk kendisinden ALLAH razı olsun saat 20 civarı meramıza ulaştık büyük bi heyecan ile takımlarımızı hazırladık yemlerimizi açacaz ne görelim yemlerin yarısından fazlası boş yazık günah değilmi bizede mürsele de küfür ede ede yemleri ayıklamaya çalıştık 10-11 li paketten 2-3 tane dolu ancak çıkıyordu herneyse bunuda belirtmek istedim satan yemcinin suçu değil yem diye gönderenin suçu .

herneyse bulabildiğimiz yemleri taktık çok gelincik vardı sadece ben 8-10 tane tutmuşumdur diğer 2 arkadaş ta aynen tabiki ilk eşkinayı ben aldım 28 cm geldi benim standart ölçüm olan bir karışı geçtiği için tel livara alındı ardından çifter çifter gelincik gelmeye başladı yakalamak istesen bu kadar yakalanmazdı zaten biraz sonra şamandıra hızla gömüldü ben de anında tasmaladım tabiki balık geliyordu güzelde kafa atıyordu zevkle kayaların üzerine aldım bide baktıkm ki eşek isparaz u imiş 24 cm geldi mübarek yemlenip olta tekrar atıldı bu arada mustafa abi eşkina takımına istarvit gelmişti şaşırmadık ama daha öncede yakalamıştık bi kaç gelincik çektikten sonra iskorpit geldi ufak olduğu için denize iade edildi normalde yakaladığım ufak balıkları öperek denize salarım ve ardından büyüde gel derim ama istisna olarak iskorpiti öpmeden itina ile denize saldım bu arada hamdi abi 2 tane eşkina çekti bitane ufak eşkina öpülerek denize salındı hasan abimiz de şamdıra gömüldü benden 10 metre falan uzak taydı baktım zorlanıyor ama genede yardım istemiyordu ben ona bakarken balık su üstüne çıktı çok güzel kilo üzeri bi karagözdü ama sudan kaldırmaya çalışırken takım koptu balık denize düştü ondan sonra ah vah falan filan ben de bağırma had safhada yav bana söylesene zorlanıyorum diye yanımda kepçe var sudan kesmeden balığı kepçe ile alalım diye ama heyecan yaptı sudan kesmeye çalışırken takım koptu bide geçen senenin takımını kullanıyormuş sonuçta balıkgitti 3 iğne ve 20 gram kurşun ile birlikte takıma acımam balığa acırım inşalla kaya yada bi ilişkene takılıp orada ölmez küçük bi ihtimal ama ne yapalım olan olmuştu kapanış ya yakın bi iskorpit daha tutmuştuk idare ederdi çorbalık için onu aldık kötü yemler gelincikler 3 eşkina 1 iskorpit 1 isparoz 1 istarvit ile gece 02-30 yapmıştık ve evin yolunu tutmuştuk avın anısı biraz uzun oldu ama kusurura bakmayın saygılar.
mürsel arkadışıma işi gücünü bırakıp yemleri bize ulaştırdığı için sonsuz teşekkürler sağolasın arkadaşım.

eşkina takımı-bir kulaç beden üzerine 0.35 misina 2 köstekli takım iğneler -2 numara crown beyaz çapraz .

yem- boru kurdu 20 gram kurşun 20 gramlık şamandıra .

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
1-geçen senenin takımını kullanmak hata olmuş
2-o balık zorlanırmı ahhh eren ahh kopup yanına gitmen lazımdı be dostum
3-o balık o kancayı atar merak etme bişey olmaz
4-o iskorpiti öpmediğin iyi olmuş yoksa başka kimseyi öpemezdin Gulumse
5-herşeyde olduğu gibi yemciliktede demkki her yol olabiliyormuş kendileri düşünsün hak geçmiş sonuçta.
eren sonuçta kafan değişmiş balıkta tutmuşsun daha ne olsun herşeyi bırak o iskorpitten bir çorba yap içerken benim içinde lezzet al bayadır balık çorbası içmedim ilk fırsatta tutup içmem lazım.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
Bul
tebrikler güzel balıklar. eme karagöze üzüldüm. bende geçen sene büyük bir karagöz kaçırmıştım. üzüntüsünü bilirim.
Bul
2008 eşkina açılışınız hayırlı olsun. devamı daha bereketli olur inşallah. kısmet bizde bu aralar eşkina açılışı yapabiliriz
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
balıkları tutan ellerine raporu hazırlayan dillerine sağlık, afiyet şeker olsun. livarlarınız boş kalmasın...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hayırlı olsun eren abi açılış güzel olmuş maceralı karagözün kaçması hepimizi üzdü gerçekten,, fena bi balık demek ama insn öyle balık gelincede heyecanına hakim olamıyo..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
mesajlarınıza teşekkür ederim dostlarım . nihat dostum adam çok heyecan yaptı acele etti su dan kesti baklıkta takımı kesti inşallah balık iğneyi ağzından çıkartır levreğin kaşık için kum lara sürterek kurtulduğunu duymuştum.
birol dostum inşallah kaçırdığının daha büyüğünü yakalarsın.
eşkina bizim buraya yeni geldi balıkta zaten 4 kişi vardık yem bulma meselesi sorun borukurdu yok oldumuda içinden dolu çıkarmı o da sorun.
Şerif Eren
YALOVA

Bul
Eren baştan sona film gibi açılış yapmışsın. Kaçan karagöz kötü olmuş ama öyle olursa böyle olur deyişi bu durumlar içindir. Hangi akla hizmet yeni ava eski takım. Sanırım o kişi için tam bir ders olmuş. Sana afiyet ve bereketli olsun diyerek sezona iyi bir başlangıç yaptın diyelim. Darısı bizim başımıza tabiki av için, kaçan için değil
Bul
ercan abi hemde ne ders olmuş bu gün gördüm daha etkisi ni atamamış üzerinden hala o ortamda kalmış abi darısı sizin başınıza diyeyim 9.5 kiloluk levrek olarak inşallah açılışınızı yaparsınız saygılar.
Şerif Eren
YALOVA

Bul
abi gerçekten çok üzüldüm kurtların boş çıktığına özellikle bir kaç tanesine bakıpta aldım hatta aldığım yerde tanıdık yamuk yapması zor gibi geliyor ama insan oğlu bu hiç belli olmaz neyse kısmet bukadarmış inşallah başka avlarda daha bol ve güzelini yakalarsınız bende merak edip duruyordum ne yaptılar acaba diye gerçekten üzüldüm valla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina avı ..20.09.2016 kengin 28 1,883 26-09-2016, 20:10
Son Yorum: expert0540
  10.10.2012 Dişli sezonu açılışı (Hem de ne açılış!) maxtar 24 3,998 14-10-2012, 18:45
Son Yorum: maxtar
  06.08.2008 çanakkale çamburnu avlarımız white gull 17 64 9,190 23-07-2012, 21:08
Son Yorum: Firedevil
  Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık.. xfisher 37 4,880 14-07-2012, 02:30
Son Yorum: xfisher
  15/06/2012 eşkina avı BALIK and OZAN 31 4,492 20-06-2012, 11:24
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Eşkina & İskorpit avı doktor 14 3,825 09-11-2010, 01:07
Son Yorum: rusan
  karagöz ve Eşkina Avı. doktor 24 5,596 05-11-2010, 00:55
Son Yorum: thunderbolt
  Eşkina ve Karagöz H.A.R.U.N 30 5,510 16-10-2010, 12:25
Son Yorum: harun77
  30.08.2010 eşkina,karagöz,ispari,iskorpit BALIK and OZAN 28 5,649 08-09-2010, 14:30
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  26/05/2010 1 Adet Eşkina BALIK and OZAN 23 4,235 29-05-2010, 18:45
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi