24-04-2008, 19:54
saat 19 civarı yemciye gittik burada andragail arkadaşımız osmanla karşılaştık önceden telefon ile 10 paket yem ayırtmıştım yemcidede yem kalmamıştı bende osman a bir paket yem verdim tam çıkacam gene bi abimiz e 2 paket verdik bizim kadroda eksilme olmuştu 2 kişi gidecektik zaten böylece yemlerde boş a gitmemiş oldu meramıza vardığımızda olta ayarlarken orada bulunan eşkinacılarda yanımıza geldiler yemleri yokmuş onlarada yem verdik önemli olan dostluk arkadaşlıktı yemler zaten bize fazla gelecekti böyle daha iyi olmuştu herneyse balıkçılık güzel geçti bi gelincik yakalamıştım ağzında başka bi köstekle gelmişti benimde biraz önce takımın alt kösteğini kayya takmış kopmuştu gelinciğin ağzında gelen iğne beyaz iğne idi benim takım ise siyah iğne idi sonra alt kösteğe bunu bağladım 3-5 dakika sonrada bu iğne ile eşkina yakaladım kısmet işte bir süre sonra o takım gene kayalara takıldı koptu ama görevini yerine getirmişti güzel balıkçılık oldu bu sefer eşkinayı hem darttım hemde boy ölçüsünü aldım boyu 37 cm 680 gram gelmişti gerisini resimler anlatsın saygılarımla.
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=