24-04-2008, 21:04
(Son Düzenleme: 24-04-2008, 21:17, Düzenleyen: yalova tatar.)
sabah6 da koprude idim 9 a kadar 20 tane istavrit yok denecek kadar azdı telefon çaldı acele hastaneden çağırdılar hemen bi taksiyle gıttıim arızayı hallettıkten sonra saat 4 olmuştu hızımı alamadımya tekrar koprüye bu sefer farklıydı hava değişmiş balık boldu ıkı ufak kova dolarken az ileride yanımdakilerde bi haraketlilik sormayın çapari ile mırmır çekiyorlar inanamadım zaten 4 kişi aralarında bbaktım yılmaz abi var sordum doğru valla derken bı tane daha çekti baba babalar hemen yanım da bulunan 2 numara iğne kırmızı mora daha yakın koısteklerden bı takım yaptım 0.35 bedenli 6..7 metre uzunluğunda kostek araları 5o 60 santım hemen salladım 1 saat son ra mırmırı çekerken su üstune 5 6 meetre kala takım koptu cok üzüldüm 9 da bıraktım benım renk tutmuyor du kımızı pempeyı andıran kırmızı gibi tuy olması gerek hep öyle çünkü sabaha kadar bu şekilde çapari ile mırmır alıyorlarmış mırmırlar bana ait değil yılmaz abinin telaşa düstüm bı an önce o renkten kostek yapmam gerek hafta sonu zor gelecek hemen yatayımda 1 gün daha geçsin
mırmırlar karanlık çıkmış üzgünüm
bayrağa gelince bızım hastanenin karşısın da kasımpaşaya inen yolun dolapdereden .... karşısında cok hoşuma gıttı paylaşmak mistedim
mırmırlar karanlık çıkmış üzgünüm
bayrağa gelince bızım hastanenin karşısın da kasımpaşaya inen yolun dolapdereden .... karşısında cok hoşuma gıttı paylaşmak mistedim
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
İST/ALİBEYKÖY
1969