Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyıdan Zargana Almaya Başlayan Varmı?
Arkadaşlar kıyıdan zargana alan varmı?
Bul
ugur zargana tutulan yer bakımındanmı yoksa takımıyla ilgili bir sorumu tam olarak anlıyamadım biraz belirte bilirmisin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Kıyıcılar hatdi soruya cevap verin. Bu benim için de önemli eğer zargana kıyıladı ise sırtı içiniyi haber
Bul
Yalova taraflarında henüz görmedim,duymadım.Suların biraz daha ısınması lazım..
Bul
boğazda bende görmedim duymadım eregliye gittiğimizdede rapalalara hiç dokunmadı bile görmedimde yani daha başlamadı.
Bul
Av mevsimlerini buradan da bulabilirsiniz. http://www.amatorbalikci.net/mybb/ilk/avmevsimleri.htm

Şuan Zargana yakalayan görmedim.
Bul
Bu durumda boşuna heveslendim Normalde Haziran'dan önce pek tıklamaz. Hani olur ha diyerek meraklanmıştım
Bul
uğur nisanın sonunda antalya konyaaltı sahilinde 80 cm boylarında 1 tane zargana aldım,
ama bu aralar barakuda ve palamut oynadığı için avcı balıklarda geziyor,bu yüzden zargana yeme gelmiyor,ama iri zargana var,nisan ayında zıpkıncı bir arkadaşta side kumköy taraflarında 2 adet zargana vurmuştu..ama istanbul taraflarından bilgim yok ama sezonu başladı benim bildiğim...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ercan abi ne şekilde avlıyorsun sen?
Türkün GÜRÜL
Güzelyalı/İZMİR
Bul
Bende henüz görmedim balıkçıda gördüm 2-3 tanede kıyılarda henüz yok
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zargana Balığı / Belone belone Cenk bayraktar 8 3,272 28-02-2012, 11:18
Son Yorum: yalova tatar
  Zargana yemi nasıl olmalı ? püf noktası ? style_ouf_5 9 3,103 28-09-2011, 22:14
Son Yorum: yycolak
  Zargana GuRoL 2 5,208 03-01-2006, 18:20
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi