köylüm lakerda,erol77 .öğlen üstü tlf laştık mezgite gittik.güzeldi zevkliydi görev paylaşımı yaptık sandalda ben yemlik balıkları hazırladım,erol dipteki kaya balıklarını temizledi ,lakerda da balıkları tuttu .he he he acayip kavrulduk hepşmiz karardık ,
etrafımız yunus kaynıyodu ,resimlerde var lakerda bi balık aldı kuyruğu yeni kopmuştu,etrfımızda çinekop vardı galiba,mezgit ve istavrit karışık geliyodu canlı taze yem olarak kullandık.artanları yeniden livara denizde bıraktık,yarına canlı kalsınlar diye ,benden bu kadar eksik çok mahmet abi resimde atar ilavede yapar .şu anda balıklar pişmekte ,sofra hazırlıcaklar bana.her şeyim hazır ve nazır beklemedeyim AÇ OLAN BUYURSUN..
yaw bide bu gün iş yerinden tlf geldi balıktayken izinler kaldırıldı yarın işe gel dediler ,bende tmm dedim gelirim ,şayet gitmeseydim bu hafta sonu düzceye gidecektim.ordanda sakarya muratla bi balık yaparız diyedum,kaldı başka zaman artık.
ya valla haika zaman geçirmişsiniz mehmet abi emanetler geldi tekrar çok teşekkür ederim.. tatar viking misinayı takmışsın herhalde nası buldun misinayı