Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bucalı fikret ve barışın avı
dün barış aradı abi müsayitsen akşam balığa gidelim dedi nedemek seveseve akşam 8.30 gibi barışı işyerinden aldım avyerimiz güzelbahçe yemleri gündüzden barış almış av yerine geldik oltalar suya atıldı levrek için kaya balığı ve isparos yakaladık canlı altalara takılıp attık ilk vuruş benden geldi geldiği gibide gitti anlaşılan balık var gibi gözüküyor barışın elinde kepçe sübye avında neyse bir adet süpye aldı iğnelere süpyelerden taktık bir vuruş aldım anlatamam ben asıllıyorum nafile gelmiyor barış yardıma geldi olmaz böyle gelen çok büyük abi dedi uzun uğraştan sonra misinayı kopardı galip gelen balıktı bu aralarda gopes ve isparos alıyoruz barışın oltasını zili çalmayabaşladı bir koşuda oltayı eline almasıyla abi kepçeyi azırla gelen büyükçeydi busefer barış galip geldi avımız gayet güzel geçti saat 08. gibi tekrar barışı işyerine bıraktım öğlenekadar işleri varmış uykusuz çalışaçak akşama buluşup başka yere gitmeye karar verdik öğleden sonra yemleri almayagideçem barışın aldığı balık gıranyözmüş olta 060 iğne 3.0 yem süpye isparos ve gopesler yem borukurdu ve sülünes misine 0.40 iğne sinek iğnesi rast gele...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
arkadaşlar çok uykusuzum yatıyorum görüşmek üzere..
Bul
Alkis
Tebrik ederim arkadaşlar.Harika bir av olmuş.
Fikret raporunu mayıs ayı anketine (http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7151
eklemeyi unutma.
Bereketli olsun rastgele..
Bul
Tebrikler,Fikret,Barış kardeşlerim.AlkisGece supye,kalamar iyi av veriyor inşallah bu akşam kaçırdığınızıda yakalarsınız rasgele,balıklar içinde afiyet olsun.
Bornova - izmir
Bul
elinize emeyinize saglık,,,,,,
fikret abi bidahakine rast gelir işallah,,,,,
barış bey tebrikler,,,,,
umarım gıranyoz ların daha irileri deng gelir ,,,,,,,,,,,,rast gelsin

paylaşım icin teşekkürler,,,,,,,,,,Alkis

fikret abi o balık kaç kilo,,,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
fikret abi emeklilik yaradı sana raporlar jet hızıyla gelecek bundan sonrakopan misina kaçlıktı üzüldüm makinanın debriyajına dikkat tebrik ederim güzel avRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
fikret abi barış beyle beraber süper bir av yapmışsınız,balık bol maşallah,kaçan balıklar tam trofeymiş sanırım,kaçamayan buysa kaçan kimbilir nasıl bir balıktı...bu granyoz,sübyeyemi,yoksa canlı balığa mı vurdu abi,birde av yaptığınız yer kumluk ve kayalık karışık bir meramı acaba..birde canlı bırakma takımınız hakkında bilgi verebilirmisin,gezer kurşunlu,tek köstekli mi kullanıyorsunuz..inşallah kaçan balık olmasın abi,bol şanslar..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bereketli olsun levrek güzelmiş de benim anlamadığım balığa neden asıldınız misina kopsun diyemi fikret abi.
levrek kalama vermeden çekilmez kalama vere vere balığı yormak lazım.
bereketli olsun rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun levrek güzelmiş de benim anlamadığım balığa neden asıldınız misina kopsun diyemi fikret abi.
levrek kalama vermeden çekilmez kalama vere vere balığı yormak lazım.
bereketli olsun rastgele.

Nihat abicim bu levrek değil granyoz levrekten daha sert bir hayvan ve keskin dişleri var..Fikret abinin oltasına takılan balıkta granyozdu ve en az 20 kiloydu.. misina benim elimde koptu.balık tuttuğumuz yer aşırı kayalık... nasıl çekilmesi gerekiyorsa bende öyle yaptım zaten.
nasip değilmiş ne diyelim. bu gece kısmetse..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
yaa barış bu levreğin tıpa tıp aynısı ben levrek diye öyle yazdım balık dişliyse tabii iş değişir.kusura bakma.
ama ilk resimdeki balık aynen levrek.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucali bariş/ bucali fikret /çupra avi bucalıfikret 25 3,886 02-04-2015, 10:41
Son Yorum: bucalıfikret
  13-12-2012 Bucalı menekop avında. bucalı 46 6,513 20-12-2012, 09:50
Son Yorum: bucalı
  29-10-2012 bucalı granyoz bucalı 45 5,536 06-11-2012, 12:51
Son Yorum: reality
  Bucalı abilerimle Narlıdere avımız Cihan Deniz 49 5,612 21-10-2012, 01:31
Son Yorum: Cihan Deniz
  05-06-2012 bucalı levrek avı bucalı 51 4,843 07-06-2012, 23:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  03-05-2012 bucalı bucalı 50 5,674 12-05-2012, 09:21
Son Yorum: bucalı
  2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı bucalı 99 14,306 21-09-2011, 13:16