31-05-2008, 09:47
dün barış aradı abi müsayitsen akşam balığa gidelim dedi nedemek seveseve akşam 8.30 gibi barışı işyerinden aldım avyerimiz güzelbahçe yemleri gündüzden barış almış av yerine geldik oltalar suya atıldı levrek için kaya balığı ve isparos yakaladık canlı altalara takılıp attık ilk vuruş benden geldi geldiği gibide gitti anlaşılan balık var gibi gözüküyor barışın elinde kepçe sübye avında neyse bir adet süpye aldı iğnelere süpyelerden taktık bir vuruş aldım anlatamam ben asıllıyorum nafile gelmiyor barış yardıma geldi olmaz böyle gelen çok büyük abi dedi uzun uğraştan sonra misinayı kopardı galip gelen balıktı bu aralarda gopes ve isparos alıyoruz barışın oltasını zili çalmayabaşladı bir koşuda oltayı eline almasıyla abi kepçeyi azırla gelen büyükçeydi busefer barış galip geldi avımız gayet güzel geçti saat 08. gibi tekrar barışı işyerine bıraktım öğlenekadar işleri varmış uykusuz çalışaçak akşama buluşup başka yere gitmeye karar verdik öğleden sonra yemleri almayagideçem barışın aldığı balık gıranyözmüş olta 060 iğne 3.0 yem süpye isparos ve gopesler yem borukurdu ve sülünes misine 0.40 iğne sinek iğnesi rast gele...
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları