evet arkadaşlar bu kafal avım ilginç sabah uyku tutmadıkıyıya kefal dip kıbrısı atayım dedim ekmeği aldım kıyıdan taşparçasını ekmeğin kabuğuna koydum ve ekmeğin içi dışarı gelecek şekilde sarıp iğneleri sardım takımı atabildiğim uzaklıya attım kasnaktan kalama verip kasnağı sabitleştirdim tık yok aklıma eniştemin dükkanını temizlemek geldi avlandığım yerle dükkanın arası 10 metre çay ocağını açtım masaları ve yerleri temizleyip çayı demledim saat 8 olmuştu müşteriler başladı gelmeye çay kahve derkan eniştem geldi beni kavaltıya bekliyorlarmış aparta gittim babam nerdesin yoksun balığamı gittin deyince eyva dedim doğru koşturdum kıyıya aldım oltayı bunda birşey vardedim yavaş yavaş çektim kıyıya güzel bir kefal buda ilginç bir avım oldu butatilimide böyle geçirdim burdan kemal abime bana göztermiş olduğu yakınlıktan dolayı kendisine sonsuz teşekkür ediyorum ALLAH sizlerede tatil nasp etsin sağlıcakla kalın rast gele..
Kefal da tam babaymış yani Fikret.Birkaç dip takımı daha atıp başında beklemek fırsatı olsa boğacakmışsın balığı demekki.Orada benim de dikkatimi çekmişti;çok kefal geziyor.Bir parça ekmek at ileriye anında sürü gelip çılgın gibi saldırıyorlardı.
Bereketli ve afiyet olsun..
Lakerda yazdı:Kefal da tam babaymış yani Fikret.Birkaç dip takımı daha atıp başında beklemek fırsatı olsa boğacakmışsın balığı demekki.Orada benim de dikkatimi çekmişti;çok kefal geziyor.Bir parça ekmek at ileriye anında sürü gelip çılgın gibi saldırıyorlardı.
Bereketli ve afiyet olsun..
mehmet abi dediğin gibi bir iki tane dağa atabilirdim nasip bu ayın sonunda ordayım rast gele.