Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çandarlı Tatil ve Balık
Selamlar arkadaşlar geçen hafta benim ve ademin ailesi ile gittiğimiz bir haftalık tatilden
biraz balık ve manzara resimlerini sizlerle paylaşmak istedim,yer çandarlı denizköy bir haftalık
tatil hem çocuklara hemde bize güzel zamanlar yaşattı balık avı fazla olmasada yinede güzeldi resimde zıpkıncı arkadaşın vurduğu iskorpit eşkina mırmır ve sarpa iskorpiti bana hediye etti ademin sepetine gelen yılan balığı oldukça iriydi tadı güzel olmasada ızgarada
yerini aldı yazlıktaki komşumuz kunter abinin hediyesi olan dokuz adet melenur ve bir adet
zarganada son günde tatlı bir sürpriz oldu tavası harika oldu benimve ademin gece kumsaldan
mırmır denemeleriz malesef boşa çıktı benim küçük oğlanla gittiğimiz balık avı macerasıda
iki küçük karagöz oldu bolca resimler çektim bu arada kunter abinin verdiği melanur ve zargana tekneden sırtıyla alınmış bolibon şekerinin çubuğundan yaptığı takımla alınmış,
çandarlı asar kalesinden görüntülerde çok güzeldi kapalı olduğundan içini gezme fırsatımız
olmasada dıştan birkaç kare görüntüledim iyi korunmuş restore edilmiş tarihimize sahi,p çıkanlarada teşekkürler, herşey güzeldi bu güzel anları sizlerle paylaşmam umarım sizinde hoşunuza gider iyi seyirler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

balığa hasret yaşamak zor
Bul
resimlerin devamı.

Bul
ismail abi hoşgeldin.çandarlı neresi diye düşünüyorum.güzel yere benziyor.ilk fotoğraftaki kasadaki balıklar sarı çizgili olanların adını unuttum yani kefalin bir türü değil mi.delikanlıyıda bu sevdaya alıştırmışsın.inşallah o da iyi bir amatör balıkçı olur.saygılar.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
diğer fotoğraflarıda şimdi gördüm onlarda çok güzel.ilk resimlerdeki yılan balığı nasıl geldi.yani sizmi tuttunuz yoksa kuzu kuzu ayağınıza mı geldi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ve son resimler.

Bul
hoşbulduk ilker kasadaki balıklar çandarlıda balıkçıların yakalalayıp sattığı kupez bizim
foça organizasyonunda bolca tuttuğumuz balıklardan,yılan balığı sepetle yakalandı yemlenen sepet akşamdan suya bırakarak avlanıyor yani kendi sepete girerse av oluyor,ufaklık aşılandı küçükte olsa karagöz yakaladı bir akşamda oğlumla beraber avlandık.
Bul
izmir ,(dikili çandarlı denizköy).
Bul
süper zaman geçirmişsiniz ailece balıkta var daha ne olsun ismailim... şişenin dibinede vurmuşsun afiyet olsun çocuklarla geçirdiin zamanda yanına kar kalmış Alkis Alkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ismail cim çok güzel paylaşımlar.tşklrAlkis
Bul
resimler ve paylaşım için teşekkürler ismail abi.her yönüyle gzel geçmiş resimlerden belli.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Survivor da ne kadar çok balık var kurusogan 6 1,867 29-04-2013, 13:15
Son Yorum: polat_can
  Kurnaz balık 34lonely 9 1,609 29-10-2012, 21:04
Son Yorum: maxtar
  ''alternatif tatil'' öneriyorum maceratorr 23 4,443 30-07-2012, 09:44
Son Yorum: fotokopici
  Balık yakalamanın kolayını bulmuş AmatörBalıkcı19 11 2,011 08-06-2012, 09:34
Son Yorum: orhanekmekci
  Tatil için tavsiyede bulunur musunuz ? mrtplvc 36 3,530 28-05-2012, 13:13