Yorumları: 37
Konuları: 7
23-05-2012, 12:40
(Son Düzenleme: 23-05-2012, 12:41, Düzenleyen: mrtplvc.)
Merhaba üstatlarım, Bu yaz kardeşim le birlikte iki aile (4 yetişkin ikisi 8 yaşında, biri 2 yaşında çocuk 3 çocuk) tatile gitmeyi planlıyoruz, Tatil yeri olarak Ege ve Akdeniz kıyılarında sakin bir bölge yada Amasra İnkumu nu düşünüyoruz. Sizin bu konuda bana tavsiyeleriniz olabilir mi. Konaklama olarak kiralık bir daire yada müstakil ev olabilir, bunun daha ucuza geleceğini düşünüyoruz. Bu konuda bildiğiniz ve tavsiye edeceğiniz bir konaklama yeri var mı (fiyatını da yazarsanız çok sevinirim) yani sizin anlayacağınız iki kardeş ucuz yollu çocukları gezdirelim istiyoruz, tatil 5 ile 7 gün arası sürer diye düşünüyorum, Yorum yazacak ustalarıma teşekkür ederim.
Not: bizim için en önemlisi konaklama ücreti.
Abi ben konuyu ne kadar gereksiz bir yere açmışım ya.

çok özür dileyerek konumun ilgili yere taşınmasını isteyebilir miyim.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
mrtplvc yazdı:Abi ben konuyu ne kadar gereksiz bir yere açmışım ya.
çok özür dileyerek konumun ilgili yere taşınmasını isteyebilir miyim.
Murat taşıdım

senin söylediğin tarza uygun bildiğim Güre, Akçay, Altınoluk civarları var.
Egeli ve oraları daha iyi bilen dostlardn yorumlar gelecektir.
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
ben kesinlikle mesin ili ,silifke ilçesi, susanoğlu veya taşucu beldelerini tavsiye ederim, günlük apart fiatları 70-150 tl arası maddi olarak çok sıkıntıya sokmaz ama tatil yaptım dedirtir cinsten bir tatil olur ,yemek ,içmek, gezmek ,eylenmek özellikle balık tutmak için çok iyi bir tatil beldesi bu iki yer, tarihi olarakta kızkalesi, cennet cehennem magarası, yapraklı koy vb., yanısıra muhteşem dogası, yani tavsiye ederim netten bi araştır, diger arkadaşlarında fikrini al tabi
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
kafa dinlemek istiyorsan, Datça palamutbükünü tavsiye ederim.
doğa harika, deniz harika, insanlar harika daha ne olsun,
sahilde yemek yenecek yerler var hiçbirinde radyo yayını bile yok,
tam huzur, tam sessizlik.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Üstatlarım yorumlarınız için çok teşekkür ederim, sizi samimi bulduğumdan dolayı şu konuyu da sizlerle paylaşmada mahsur olmayacağını düşünüyorum, maddi olanaklar sebebi ile gideceğim yerin konaklama bedeli bizim için çok önemli, ben kiralık 2 odalı falan işte ailece kala bileceğimiz uygun fiyatta bir ev düşünüyorum, ama bunun için bilen biri mutlaka şart, tavsiye üzerine gidilecek yerin daha iyi olacağını düşünüyorum, sizlerede bu konuda güveniyorum, diğer arkadaşlarımında yorumlarını bekliyorum.
Arkadaşlar, bir arkadaşım olympos antalyada bir yeri önerdi baktım fiyatlar uygun, giden var mı aceba, önerirmisiniz
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Bu kadar olur ben tam onu söyleyecektimki sen yazmışsın bu rası mükemmel bir yer ve balık tutmak içinde bulunmaz bir mera...
Ben ANTALYALI olmama ragmen kaldım burada 3 sene önce gayet memnun kaldım...
Kadir`s Top Tree Houses - Kadir`in Ağaç Evleri - Olympos (Olimpos) Türkiye
YaKaMoZ yazdı:Bu kadar olur ben tam onu söyleyecektimki sen yazmışsın bu rası mükemmel bir yer ve balık tutmak içinde bulunmaz bir mera...
Ben ANTALYALI olmama ragmen kaldım burada 3 sene önce gayet memnun kaldım...
Kadir`s Top Tree Houses - Kadir`in Ağaç Evleri - Olympos (Olimpos) Türkiye
Merhaba, yorum için sağol, ağaç evler hem uygun hemde sıra dışı, sizce ailecek kalacak biri için ağaç evler uygun mu,biliyorsun biz balıkçıyız bizim için yatacak yerin önemi yok

, ama çocuklar la gidince aceba ağaç ev uygun mu diye sordum kendime, ne dersiniz, ha bu arada ağaç evlerin çamağaçlarının üzerinde olduğunu yazmışlar doğrumu, doğru ise 20yaşında çocuğumuz olduğundan dolayı burayı kullana bilmek bize zorluk çıkara bilir mi aceba. teşekkürler.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Sanırım 2 yaşında demek istedin MURAT kardeşim... Yerde olan agaç evlerde var ailecekte hiç bir mahsuru yok kalabilmek için ama tabiki en saglıklı bilgiyi telefon açarakta ögrenebilirsiniz