Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bodrum Gündogan icin önerileriniz
Arkadaslar nasipse Sali Gününden itibaren Bodrum Gündoganda olacagim...
Ilk kez kiyidan avlanmayi deneyecegim...Kayalik bir yer...Yardiminiza ihtiyacim var...
Hangi tür yem ve hangi teknik..atcek olurmu yada bir oltayi atip bekleterek digeri ile atcek yapmayi düsünüyorum...
yem olarak ne kullanabilirin..atceki sahteylemi yapayim...yada sizin öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir...

Konuyu yanlis yere actiysam bagislayin...ama cok daha uygun bir yer bulamadim...

simdiden tesekkürler
Bul
taylan26 yazdı:Arkadaslar nasipse Sali Gününden itibaren Bodrum Gündoganda olacagim...
Ilk kez kiyidan avlanmayi deneyecegim...Kayalik bir yer...Yardiminiza ihtiyacim var...
Hangi tür yem ve hangi teknik..atcek olurmu yada bir oltayi atip bekleterek digeri ile atcek yapmayi düsünüyorum...
yem olarak ne kullanabilirin..atceki sahteylemi yapayim...yada sizin öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir...

Konuyu yanlis yere actiysam bagislayin...ama cok daha uygun bir yer bulamadim...

simdiden tesekkürler

taylancım hoş geldin.
bodrumda her şey olur.at-çek,bırakma,kıyı.klasik.ne istersen.hatta dalış.
yem için de fazla seçici olma.teke oralarda ana yem.ama sardalya her balığın sevdiği yem.sülünez boru kurdu yine hatta tavuk göğsü.ne bulursan.rasgelsin.76
Bul
eyvallah abi sagolasin..
yemleri sanirim balik malzemesi satan yerlerde bulabilirim ??
birde oldukca kayalik biryer acaba hangi baliklar daha fazladir bu dönemde ??
Bul
sanirim bodrumu taniyan bir tek sen varsin...Gulumse
balik avi icin malzeme ve yem satan yerler yakinlarda varmidir...
Bul
taylan26 yazdı:eyvallah abi sagolasin..
yemleri sanirim balik malzemesi satan yerlerde bulabilirim ??
birde oldukca kayalik biryer acaba hangi baliklar daha fazladir bu dönemde ??

yöre halkının sokan dedikleri izmarite benzer bir balık var.sırt yüzgeci zehirli.ama çok lezzetli bir balık.her dönem bulunur.bırakma yapıp loğos yakalanır.kıyıya yakın yerlerde mercan bile çıkar.verimlidir kısaca.bodruma giderken sökede yemciler var.eğer aracınla gideceksen oradan almak daha sağlam.ama bodrumdada vardır mutlaka.amam mesafeler uzun.merkeze gitmen gerekebilir taylancım.
Bul
taylan26 yazdı:sanirim bodrumu taniyan bir tek sen varsin...Gulumse
balik avi icin malzeme ve yem satan yerler yakinlarda varmidir...

taylan yalçın abin 40 yldır bodrumda çalıştı oraları çok iyi bilir.bilmediği il ilçe yok.Siyirdim

taylan kardeşim bodrum genelinde teke (tektek) satıyorlar kesin verim alırsın kıyıdan bir keşif yapmanda fayda var ne gibi yem kullanıyorlar gersi sana kalıyor rast gele.AlkisAlkis
Bul
yycolak yazdı:yöre halkının sokan dedikleri izmarite benzer bir balık var.sırt yüzgeci zehirli.ama çok lezzetli bir balık.her dönem bulunur.bırakma yapıp loğos yakalanır.kıyıya yakın yerlerde mercan bile çıkar.verimlidir kısaca.bodruma giderken sökede yemciler var.eğer aracınla gideceksen oradan almak daha sağlam.ama bodrumdada vardır mutlaka.amam mesafeler uzun.merkeze gitmen gerekebilir taylancım.

dikkat sokkan balığı öldükten sonrada yüzgeçine kesinlikle temes etmeyin temizlerken yüzgeçini kesin.Alkis:
Bul
bucalıfikret yazdı:taylan yalçın abin 40 yldır bodrumda çalıştı oraları çok iyi bilir.bilmediği il ilçe yok.Siyirdim

taylan kardeşim bodrum genelinde teke (tektek) satıyorlar kesin verim alırsın kıyıdan bir keşif yapmanda fayda var ne gibi yem kullanıyorlar gersi sana kalıyor rast gele.AlkisAlkis

doğru demişsinde şaka gibi demişsin şekerim.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:doğru demişsinde şaka gibi demişsin şekerim.Siyirdim

bilmezmiyim şekerim sen navigasyon gibisin.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:bilmezmiyim şekerim sen navigasyon gibisin.Siyirdim

ne diyeyim sana.Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tatil için tavsiyede bulunur musunuz ? mrtplvc 36 3,827 28-05-2012, 13:13
Son Yorum: mrtplvc
  Bodrum tatili murki 8 1,828 28-07-2008, 12:34
Son Yorum: yalova tatar
  Sınırda yaşayanlar için. SerenaY66 14 2,937 15-07-2008, 11:24
Son Yorum: SerenaY66
  mesajlar için çok üzgünüm memoli3579 10 2,688 26-03-2008, 11:44
Son Yorum: memoli3579
  Lüfer,Cinekop,Kofana tutmak icin nereyi önerirsiniz? Mehmet Usta 7 3,814 11-10-2007, 05:34
Son Yorum: kofana_avcısı
  lüfer için rapala zıpzıp 3 2,846 14-09-2007, 12:48
Son Yorum: zıpzıp
  uzun olta lufer için Tropheus 2 1,541 13-09-2007, 15:41
Son Yorum: Tropheus
  2. Organizazyon Günü için H.A.R.U.N 21 3,470 11-06-2007, 09:07
Son Yorum: Marjan
  spor icin balikcilik albatrossdeniz 7 2,371 15-02-2007, 14:12
Son Yorum: albatrossdeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi