Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
spor icin balikcilik
gecen gun evde otururken,dedim kendime gideyim gol kenarina dolasayim biraz hemde hava almis olurum.baktim balikcilar ooo dedim tam benlik izleyim biraz.adam buyuk bi somon baligina taktirdi yemini, bende heycanli heycanli bakiyorum,ama nasil zorluyor balik.epey bi ugrasdan sonra cikartti baligi kiyiya.gittim bakiyorum baliga cetirdiler resimleri hee bu arada hayvanin cenesi cok buyuk hasar gormus,ayrilmis hayvanin cenesi.bide baktimki adam atti baligi geri.bide donup demezmi bana alles morder hepsi caniymis,kardesim bunun neresi spor.balikciligin spor anlami bu olmaz.eyer bu yapilan balikcilik sporuysa ben bu balikciligi kabul etmiyorum. sacmaliga bak mesela spor yapiyorum diye vur kusu kirilsin kanadi,simdi gidebilirsin diye birak sonra
Bul
aynen katılıyorum ben o işe akıl erdiremiyorum yaww balıgı tut hayvana eziyet et sonra tv lerin önünde sal.yaww o hayvan bi şekilde zarar görmezmi kesinlikle görür görmesede ne gerek var ya tut salma yada hiç tutma ben anlamıyorum haa balıgı tutarsın balık küçüktür elinden geleni yaparsın ben bazen balık tutarken balıgı elimin içinde tutarak salıyorum baktım yüzemiyor yan yatıyor salmıyorum baktım hareketli bırakıyorum gidiyor.konu için teşekkürler saygılar
Bul
Albatros aynen sana katılıyorum.O işin adı spor olamaz.Bu tamamen aldatmaca.
Bul
adamların özgürlük anlayışı bu. önce kendi kendine yetemeyecek, yaşamını devam ettiremeyecek hale getiriyorlar ondan sonrada hadi özgürsün sana özgürlüğünü biz kazandırdık diyorlar.. çok tanıdık bi durum değilmi kafanızı dünyanın neresine çevirirseniz çevirin hep aynı şeyi göreceksiniz.. burnumuzun dibine getirdikleri özgürlükten dolayı 700.000 insan öldü ve ölmeye devam ediyor... ne denir bilmiyorum ki...
Bul
xxl üstad yazdı:Albatros aynen sana katılıyorum.O işin adı spor olamaz.Bu tamamen aldatmaca.

abim bende size katılıyorum
Bul
yiceginiz baligi tutarim veya yem olarak kullandiklarimi tutmak istemediklerimi oltayada takilmissa geri birakirim yakalama zevkimide alirim zedelemeden geri birakirim kilic icinde ogle herkes yakalamak ister yiyemecigimiz icin tuttuktan sonra geri birakiriz ister ismi spor olsun veya baska birsey onun zevkini alirim ya yeter 70 kg ya 150 kg arasinda agirligi degiswn balik yinmek icin tutulmaz herkes tekneye alirsa kilic kalmaz ortalikta
adam en guzelini yapmis belki yiyecegin uzerindeki bir buyuklukte balikti oldurecegime geri birakayim belki yasar diye dusunmuste olabilir bide balik yimeyen ama balikcilik hastaligi olan insanlar nabsin yakaliyor geri birakiyor hevesini aliyor ne guzel oldurcegine geri birakiyor kedilerimi beslesin selamlar
Bul
Levrekci yazdı:aynen katılıyorum ben o işe akıl erdiremiyorum yaww balıgı tut hayvana eziyet et sonra tv lerin önünde sal.yaww o hayvan bi şekilde zarar görmezmi kesinlikle görür görmesede ne gerek var ya tut salma yada hiç tutma ben anlamıyorum haa balıgı tutarsın balık küçüktür elinden geleni yaparsın ben bazen balık tutarken balıgı elimin içinde tutarak salıyorum baktım yüzemiyor yan yatıyor salmıyorum baktım hareketli bırakıyorum gidiyor.konu için teşekkürler saygılar
levrekci bey baligi salmadan agzindan hava kesesi cikiyorsa geri salmak istiyorsaniz delmeniz gerekiyor baliga zarari yoktur ignede ogle kes misineyi gitsin igneyle igne iki gunder kuflenip gidiyormus baligi oldurmezmis yabancilar incelemesini deneyimini yapmislar artik yalanmi dogrumu bilmem olta bu asagiya saldinizmi ne balik gelcegi malum tekneye almak istemedikmi ben bunlari uyguluyorum selamlar
Bul
benim gibi dusunen arkadaslarin hepsine tesekkur ediyorum,bu yazimda benimle birlikte olduklari icin.ben ogunku baligi gozumle gordum.hayvanin cenesi kirilmisti.
yinede yazik ne diyelim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bodrum Gündogan icin önerileriniz taylan26 9 3,616 26-03-2013, 09:24
Son Yorum: yycolak
  Tatil için tavsiyede bulunur musunuz ? mrtplvc 36 3,530 28-05-2012, 13:13
Son Yorum: mrtplvc
  balıkçılık serbest balıkcı uğur 27 3,542 02-05-2009, 17:10
Son Yorum: balıkcı uğur
  Sınırda yaşayanlar için. SerenaY66 14 2,822 15-07-2008, 11:24
Son Yorum: SerenaY66
  mesajlar için çok üzgünüm memoli3579 10 2,581 26-03-2008, 11:44
Son Yorum: memoli3579
  Lüfer,Cinekop,Kofana tutmak icin nereyi önerirsiniz? Mehmet Usta 7 3,732 11-10-2007, 05:34
Son Yorum: kofana_avcısı
  lüfer için rapala zıpzıp 3 2,793 14-09-2007, 12:48
Son Yorum: zıpzıp
  uzun olta lufer için Tropheus 2 1,501 13-09-2007, 15:41
Son Yorum: Tropheus
  2. Organizazyon Günü için H.A.R.U.N 21 3,234 11-06-2007, 09:07
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi