Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Arkadaşlar 2. organizasyona ay olarak daha var gün olarakda henüz belirlenmiş bir gün yok
Ama simdiden nabız yoklasak diyorum mesela herkez kendine uygun günleri yazsa bunların arasından en iyi olanını hep beraber ayıklasak yada gün sorunu olan olmayanı belirlesek mutlaka öyle bir günde olmalıkı herkez gelmeli
en azından dün fotokopici ve istavritçinin talepleri şöyle hafta sonu olsun cuma akşam çıkmak onlara uyuyor cumartesi tam gün pazar sabah balığına da bakıp öğlen veya akşam dönüş
şimdi bu talebi kaydettim bir kenara
Yani şimdiden herkezin konumunu öğrenip ona göre bir değerlendirme yapalım
günüde en az 3 hafta önceden belirleyelimki herkez kendini ona göre ayarlasın
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Öncelikle yerin belli olması lazım değilmi yaw. Yer belli olduktan sonra hangi gün uygun olacak daha rahat karar verilir. Organizasyon Karadenizde olursa gün değil hafta ayarlamam lazım heheheh
yer genelde yalova tarafları değilmi noktasal olarak belli değil ama bölgesel olarak belli diye düşünüyorum
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
tatlısumu yoksa tuzlusumu .önce onda bir karar kıralım.yada her ikiside denizle ırmağın birleştiği bir yer .isteyen tuzlu isteyen tatlı
öne tükürsen deniz ,arkaya tükürsen tatlısu olacak

.
eğer forumdaki herkez bemin için farketmez herzaman herşartlarda her yere gelirim derse türkiyenin her tarafı olabilir ama böyle bir durum söz konusu olamayacağından daha çok orta nokta ist bursa ankara eh biraz izmir e yakın olsun mantığı var
benim amacım gün belirlemeye yardımcı olmak amaçlı arkadaşların durumunu öğrenme ortak noktayı bulmaya hazırlık ayrıca en az 2-3 hafta önceden günü belirlemek temmuz başı ortası desek 1.5 ay var 3 hafta öne gel 3 hafta kalıyor 3 haftadada anca tartışırız konuyu
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
arkadaşlar banada cumartesi- pazar olmasın hafta içi hergün olabilir malumunuz fotağraf çıyız yaaaaa
Yorumları: 336
Konuları: 2
benim için haftasonu daha müsait....
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
benim içinde farketmiyor ğün belli olursa herkes kendini ona göre ayarlar
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Birçok arkadaşımızın çalışıyor olması,cuma gecesi,cumartesi gecesi ve pazar 23-24 te sona erecek organızasyonları daha mantıklı kılıyor.Gecelemeli organizasyonlar için ise cuma mesai bitimi gibi toplanma bölgesinde başlayıp-pazar 16.00 gibi av mahallinin terk edilmesiyle bitecek olanlar uygun olacaktır sanırım.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
valla benim için sadece tarih önemli...ona göre ben nöbetimi ayarlarım...yer olarak yalovada uygu görüyorum...sevgili ilkerinde dediği gibi tatlı suyun döküldüü bir mekan varsa oraya takılalım derim bende...güzel olr oltaların yarısı nı oaraya yarısını denize yatırırız...kısacası bana hertürlü uyar...ama bu sefer balık tutmak istiyorum...balıksız kaldık yaw...