yer : Narlı
Yem : boru kurdu
takım: standart dip takımı
uzun süreden beri balığa gidemiyordum, senenin ilk avı yemler çok kötü olmasına rağmen iyi geçti,hele bir tanesi iğneyi kırıpta gitti, bunlar haricinde 2 iskorpit,2 tane küçük mırmır,çok sayıda kaya balığı, nasibimizede bunlar düştü
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi) Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Hakan balıklar güzelmiş. Devamını tekrarını dilerim. Narlı da güzel yapıyor balık ama bana baya uzak kalıyo o yüzden altıntaş tarafındaki meramda takılıyorum. Sayı olarak fazla olmuyor ama gramaj olarak iyi balıklar geliyor. Bir gün seninlede gitmek nasip olur inşallah.
crazyhandsome yazdı:Hakan balıklar güzelmiş. Devamını tekrarını dilerim. Narlı da güzel yapıyor balık ama bana baya uzak kalıyo o yüzden altıntaş tarafındaki meramda takılıyorum. Sayı olarak fazla olmuyor ama gramaj olarak iyi balıklar geliyor. Bir gün seninlede gitmek nasip olur inşallah.
altıntaşı bir ara bayağı düşündük, ama tam yerler bilmediğimiz için bir türlü gidemedik, bizim tuttuğumuz yer google earth'den baktım altıntaş tam karşısı, tabiiki orada olan balık altıntaşidada olur,inşallah birgün beraber gideriz
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi) Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!