Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sübye ile mırmır lidaki
merhaba arkadaşlar işte sizlere ilk raporum dün gece avlağıma saat 2 gibi gittim hava şartları normal fakat gün doğusundan hafif sert bir rüzgar vardı ve tabiki biraz karamsarlığa düşmedim de değil hani neyse oltalarımı hazırladım üç olta kullandım klasik üçlü dip olası iğne olarak 496/2nolu iğne kulandım50 gr kurşun ve yem olarak taze sübye kullandım 2:30 gibi oltalarım yemleyip fırlatım yaklaşık 40 /50 mt kadar uzağa ve başladım beklemeye üç oltadan da zil sesleri ayrı ayrı geliyor tıpkı müzik dinler gibiGulumse ve dakikalar geçti ilk olarak kaba bir lidaki aldım şansım iyi gidiyor diye düşündüm fakat diğer oltalardan zilsesleri geliyor bazen ses yok tık yok bekle bekle ve nihayet mutluson güzel bir mırmır oltamı şenlendirdi offf one asılma aman allahım kamış şöyle bir kıvrıldı ve öylece kaldı daha sonra kamış ın ucu düzeldi öylece kaldı hareket yok klasik mırmır taktiği biraz daha bekledim son bir haretini ve güzel bir tasmalama ile artık mırmır benimdi ve gecenin ilerleyen saatlerinde avın devamı olmayınca tabiki yapacak birşeyde yok o saate hadi yeter bu kadar deyip toparlandım eve döndüm bu gecenin nasibi bir lidaki bir mırmır geç oldu ama benim oldu Gulumsedaha nice avlara dileğiyle saygılar sevgiler..... resimde yollamak istedim fakat sistem yüklediğim resimleri sildi kabul etmedi nasıl olcak bu iş resimsiz rapor meyvasız ağaç gibi birşey anlamadım Snifsinf...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

selam arkadaşlar daha önce ilk olarak yayınladığım bu raporumun fotoğraflarını yayınlayamamıştım raporun fotoğraflarını yayınlıyorum
yorumları da siz üstadlara bırakıyorum saygılarımla...

[Resim: i57887_CIMG8778.jpg]

[Resim: i57888_CIMG8779.jpg]

[Resim: i57889_CIMG8780.jpg]

[Resim: i57890_CIMG8781.jpg]

[Resim: i57891_CIMG8782.jpg]

[Resim: i57892_CIMG8783.jpg]

[Resim: i57893_CIMG8784.jpg]
Bul
Telaşe yok adaş elbet meyvada olur. Afiyet olsun.
Bul
murat abi bereketli olsun,az olsun lidaki ve mırmır olsun.av yaptığınız yer konusundada bilgi verebilirmisiniz,izmirin neresinde avlanırsınız.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
35kalamarcı yazdı:merhaba arkadaşlar işte sizlere ilk raporum dün gece avlağıma saat 2 gibi gittim hava şartları normal fakat gün doğusundan hafif sert bir rüzgar vardı ve tabiki biraz karamsarlığa düşmedim de değil hani neyse oltalarımı hazırladım üç olta kullandım klasik üçlü dip olası iğne olarak 496/2nolu iğne kulandım50 gr kurşun ve yem olarak taze sübye kullandım 2:30 gibi oltalarım yemleyip fırlatım yaklaşık 40 /50 mt kadar uzağa ve başladım beklemeye üç oltadan da zil sesleri ayrı ayrı geliyor tıpkı müzik dinler gibiGulumse ve dakikalar geçti ilk olarak kaba bir lidaki aldım şansım iyi gidiyor diye düşündüm fakat diğer oltalardan zilsesleri geliyor bazen ses yok tık yok bekle bekle ve nihayet mutluson güzel bir mırmır oltamı şenlendirdi offf one asılma aman allahım kamış şöyle bir kıvrıldı ve öylece kaldı daha sonra kamış ın ucu düzeldi öylece kaldı hareket yok klasik mırmır taktiği biraz daha bekledim son bir haretini ve güzel birbenimdi ve gecenin ilerleyen saatlerinde avın devamı olmayınca tabiki yapacak birşeyde yok o saate hadi yeter bu kadar deyip toparlandım eve döndüm bu gecenin nasibi bir lidaki bir mırmır geç oldu ama benim oldu Gulumsedaha nice avlara dileğiyle saygılar sevgiler..... resimde yollamak istedim fakat sistem yüklediğim resimleri sildi kabul etmedi nasıl olcak bu iş resimsiz rapor meyvasız ağaç gibi birşey anlamadım Snifsinf...
Murat Bey forumumuzda toplam mesaj sayınız 25'e ulaşınca foto yükleyebileceksiniz..
Bereketli olsun,rastgele..
Bul
güzel olmuş eminim murat balıklarla güzel rapor olacakAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bereketli olsun.RastgeleAlkis
Bul
bereketli olsun murat resimleride görürüz yakında yüklersin
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
35kalamarcı yazdı:nihayet mutluson güzel bir mırmır oltamı şenlendirdi
offf one asılma aman allahım kamış şöyle bir kıvrıldı ve öylece kaldı
daha sonra kamış ın ucu düzeldi
öylece kaldı hareket yok

klasik mırmır taktiği

biraz daha bekledim son bir haretini ve güzel bir tasmalama ile artık mırmır benimdi

murat gayet güzel bir paylaşım olmuş,,,

daha iyi avlara inşallah,,,

eline sağlık,,
murat sanki barajda balık tutar gibi yazmışsın bizim gibi tatlı suda balık tutanlar iyi bilir o kamışın kırılma noktasına geldiği bu balıklar sandığımız kadar salak olmadığı
Bul
bereketli olsun murat anlatımın heyecan veriyor Gulumseresimleride 25 mesajdan sonra bekliyoruz rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,635 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  21.09.2015 mırmır avı BALIK and OZAN 17 2,229 28-09-2015, 11:55
Son Yorum: murki
  09/10/2013 mırmır avı BALIK and OZAN 17 2,713 18-10-2013, 08:57
Son Yorum: Cihan Deniz
  Antalyadan bu yilki ilk mirmir avim YaKaMoZ 46 5,118 03-01-2012, 22:49
Son Yorum: emrepasa
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 7,979 17-11-2011, 16:01
Son Yorum: Albatros-gr
  Marmarada mırmır avı muhammer41 40 5,438 11-11-2011, 22:07
Son Yorum: muhammer41
  Mırmır karışık ufuktan26 24 3,792 21-07-2011, 01:20