Yorumları: 50
Konuları: 3
09-09-2008, 07:56
(Son Düzenleme: 07-10-2008, 04:58, Düzenleyen: 35kalamarcı.)
merhaba arkadaşlar işte sizlere ilk raporum dün gece avlağıma saat 2 gibi gittim hava şartları normal fakat gün doğusundan hafif sert bir rüzgar vardı ve tabiki biraz karamsarlığa düşmedim de değil hani neyse oltalarımı hazırladım üç olta kullandım klasik üçlü dip olası iğne olarak 496/2nolu iğne kulandım50 gr kurşun ve yem olarak taze sübye kullandım 2:30 gibi oltalarım yemleyip fırlatım yaklaşık 40 /50 mt kadar uzağa ve başladım beklemeye üç oltadan da zil sesleri ayrı ayrı geliyor tıpkı müzik dinler gibi

ve dakikalar geçti ilk olarak kaba bir lidaki aldım şansım iyi gidiyor diye düşündüm fakat diğer oltalardan zilsesleri geliyor bazen ses yok tık yok bekle bekle ve nihayet mutluson güzel bir mırmır oltamı şenlendirdi offf one asılma aman allahım kamış şöyle bir kıvrıldı ve öylece kaldı daha sonra kamış ın ucu düzeldi öylece kaldı hareket yok klasik mırmır taktiği biraz daha bekledim son bir haretini ve güzel bir tasmalama ile artık mırmır benimdi ve gecenin ilerleyen saatlerinde avın devamı olmayınca tabiki yapacak birşeyde yok o saate hadi yeter bu kadar deyip toparlandım eve döndüm bu gecenin nasibi bir lidaki bir mırmır geç oldu ama benim oldu

daha nice avlara dileğiyle saygılar sevgiler..... resimde yollamak istedim fakat sistem yüklediğim resimleri sildi kabul etmedi nasıl olcak bu iş resimsiz rapor meyvasız ağaç gibi birşey anlamadım

...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
selam arkadaşlar daha önce ilk olarak yayınladığım bu raporumun fotoğraflarını yayınlayamamıştım raporun fotoğraflarını yayınlıyorum
yorumları da siz üstadlara bırakıyorum saygılarımla...
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Telaşe yok adaş elbet meyvada olur. Afiyet olsun.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
murat abi bereketli olsun,az olsun lidaki ve mırmır olsun.av yaptığınız yer konusundada bilgi verebilirmisiniz,izmirin neresinde avlanırsınız.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
09-09-2008, 11:06
(Son Düzenleme: 09-09-2008, 11:09, Düzenleyen: Lakerda.)
35kalamarcı yazdı:merhaba arkadaşlar işte sizlere ilk raporum dün gece avlağıma saat 2 gibi gittim hava şartları normal fakat gün doğusundan hafif sert bir rüzgar vardı ve tabiki biraz karamsarlığa düşmedim de değil hani neyse oltalarımı hazırladım üç olta kullandım klasik üçlü dip olası iğne olarak 496/2nolu iğne kulandım50 gr kurşun ve yem olarak taze sübye kullandım 2:30 gibi oltalarım yemleyip fırlatım yaklaşık 40 /50 mt kadar uzağa ve başladım beklemeye üç oltadan da zil sesleri ayrı ayrı geliyor tıpkı müzik dinler gibi
ve dakikalar geçti ilk olarak kaba bir lidaki aldım şansım iyi gidiyor diye düşündüm fakat diğer oltalardan zilsesleri geliyor bazen ses yok tık yok bekle bekle ve nihayet mutluson güzel bir mırmır oltamı şenlendirdi offf one asılma aman allahım kamış şöyle bir kıvrıldı ve öylece kaldı daha sonra kamış ın ucu düzeldi öylece kaldı hareket yok klasik mırmır taktiği biraz daha bekledim son bir haretini ve güzel birbenimdi ve gecenin ilerleyen saatlerinde avın devamı olmayınca tabiki yapacak birşeyde yok o saate hadi yeter bu kadar deyip toparlandım eve döndüm bu gecenin nasibi bir lidaki bir mırmır geç oldu ama benim oldu
daha nice avlara dileğiyle saygılar sevgiler..... resimde yollamak istedim fakat sistem yüklediğim resimleri sildi kabul etmedi nasıl olcak bu iş resimsiz rapor meyvasız ağaç gibi birşey anlamadım
...
Murat Bey forumumuzda toplam mesaj sayınız 25'e ulaşınca foto yükleyebileceksiniz..
Bereketli olsun,rastgele..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
güzel olmuş eminim murat balıklarla güzel rapor olacak

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 519
Konuları: 20
Bereketli olsun.Rastgele
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
bereketli olsun murat resimleride görürüz yakında yüklersin
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 966
Konuları: 69
35kalamarcı yazdı:nihayet mutluson güzel bir mırmır oltamı şenlendirdi
offf one asılma aman allahım kamış şöyle bir kıvrıldı ve öylece kaldı
daha sonra kamış ın ucu düzeldi
öylece kaldı hareket yok
klasik mırmır taktiği
biraz daha bekledim son bir haretini ve güzel bir tasmalama ile artık mırmır benimdi
murat gayet güzel bir paylaşım olmuş,,,
daha iyi avlara inşallah,,,
eline sağlık,,
Yorumları: 100
Konuları: 12
murat sanki barajda balık tutar gibi yazmışsın bizim gibi tatlı suda balık tutanlar iyi bilir o kamışın kırılma noktasına geldiği bu balıklar sandığımız kadar salak olmadığı
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun murat anlatımın heyecan veriyor

resimleride 25 mesajdan sonra bekliyoruz rastgele