hafta sonu çıkamadım ya kaşıntı tuttu saat 15,00 gibi Ruşan ile denize çıktık istavrit olmadığını biliyordum karides ile yemli baktık izmarit var, tek tük istavritte geliyor yemliye. birde misafir ağırladık teknede aşağıda resmi var. fakat hava yine rüzgarlı baya üşüdüm Ruşan kamaranın önünde balık yakaladığı için üşümedi saat 17,30 gibi döndük. tavalık çıktı yine. balıkların resmini evde çekeyim dedim ama yetişemedim elimi yüzümü yıkayayım derken hanım tavaya atmış bile
bereketli olsun afiyet olsun orhan,kırlangıç küçükmüş salmışsınızdır bu ufaklıgı heralde.
denizin üstü soguk olur bu aylarda ama güneş vurdumuda yakar insanı.
ereglidede hergün 2-3 lüfer tutuyrmuş babam zargana olsun yeter diyor ama zargana yokmuş işin kötüsü.
rastgele
orhan kardeş bugünlerde bizim buralarda da hava çok soğuk. ben de pazar günü denizdeydim. dediğin gibi ben de bayağı üşüdüm. havalar ne zaman düzelir bilmem. balıkçı defterime bakıyorum da geçen sene bu vakitlerde havalar normalmiş. galiba bu sene soğuk erkenden bastırdı. alışmalıyız
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun afiyet olsun orhan,kırlangıç küçükmüş salmışsınızdır bu ufaklıgı heralde.
denizin üstü soguk olur bu aylarda ama güneş vurdumuda yakar insanı.
ereglidede hergün 2-3 lüfer tutuyrmuş babam zargana olsun yeter diyor ama zargana yokmuş işin kötüsü.
rastgele
çok rüzgar var nihat bu aralar, misinalar ıslık çalıyor . lüfere çıkamadık bile havalardan.
zargana bu sene çok aratıyor kendini bulanlarda lüferi alıyor, bayramın 2. günü en kötü fileto zarganayla lüfere döneceğim. inş. alırım
hakan mumin yazdı:orhan kardeş bugünlerde bizim buralarda da hava çok soğuk. ben de pazar günü denizdeydim. dediğin gibi ben de bayağı üşüdüm. havalar ne zaman düzelir bilmem. balıkçı defterime bakıyorum da geçen sene bu vakitlerde havalar normalmiş. galiba bu sene soğuk erkenden bastırdı. alışmalıyız
şansımada hep hafta sonları fırtınalı geçiyor, dediğin gibi bu sene çok erken soğudu hava ama deniz hala sıcak, deniz soğusa daha iyi balıkçılık yapılacak. burada bayramın 2 ve 3. günü hava iyi olacak inş.
zor görünüyor orhan bende yarın gidiyorum ama 2 gün lodos görünüyor 4-6 kuvvet lodos dedinmi tekne suya inmez birde deniz karışır artık 3-5 gün daha lüfer zor.
saroz öncesi 3 gün bi ön çalışma yapacaktım oda hayal oldu gibi görünüyor.
Orhan dün bizim arkadaşlar iyi istavrit almışlar yeniçiftlik taraflarında ama bugün pek bir şey tutamamışlar ayrıca dün gece lüfere kalmışlar tık yok tekirdağda bugün balıkçı tezgahlarında az lüfer vardı ama 3 tane leğende yüzen vardı belliki yeni yakalanmış uzun olta heralde tavalık balığı yakalamışsınız afiyet olsun rastgele
eşref sürek yazdı:Orhan dün bizim arkadaşlar iyi istavrit almışlar yeniçiftlik taraflarında ama bugün pek bir şey tutamamışlar ayrıca dün gece lüfere kalmışlar tık yok tekirdağda bugün balıkçı tezgahlarında az lüfer vardı ama 3 tane leğende yüzen vardı belliki yeni yakalanmış uzun olta heralde tavalık balığı yakalamışsınız afiyet olsun rastgele
Eşref abi, aytepe limanın oralarda lüfer yapmıyormu ? ayrıca oradan güzel mırmır ve isparide çıkıyordu. gerçi 1 senedir gidemedim ama