17-10-2008, 20:31
dünkü yarım kalan işimizi bu gün devam ettirdik .ama bugün tam teşekküllü idik .yanlız bi eksiğimiz vardı bi büyük tekne
neden derseniz malzemeleri taşımak için iki tekne çıktık.yemek içinde bi tekne lazımdı.
resimlerin çoğu lakerda (mehmet abi)de bende az var video da yaptım iki tane onları lakerda yükler daha sonra ,ekiptekileri sayayım: lakerda-erol77-z-muharrem-metin ve ben.
gelelim güne ,dünden kararlaştırdığımız gibi herkes bi nevalesini aldı ,tekneleri indirdik ,gerçi ben babamın kontrolleri için biraz geç çıktım ama neyse ,ben gidene kadar köylüm ve erol balığı yapmışlardı zaten,sonradan ben katıldım,daha sonra ahçımız metin ve kaptanımız hacı abi muharrem (onları sahilden gittim aldım geldim). gerisi malum mehmet abi anlatsın birazda yazmaktan parmaklarım yoruldu yaw.
neticede güzel bi gündü denizde balık ekmek haydeee yemeğe ..hehehe

gelelim güne ,dünden kararlaştırdığımız gibi herkes bi nevalesini aldı ,tekneleri indirdik ,gerçi ben babamın kontrolleri için biraz geç çıktım ama neyse ,ben gidene kadar köylüm ve erol balığı yapmışlardı zaten,sonradan ben katıldım,daha sonra ahçımız metin ve kaptanımız hacı abi muharrem (onları sahilden gittim aldım geldim). gerisi malum mehmet abi anlatsın birazda yazmaktan parmaklarım yoruldu yaw.

*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET