Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ustalardan öneri rica ediyorum
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. yarın çorlu yeniçiftlik sahiline gidip bir gece kalacağım.Kıyıdan olta atıp biraz deniz havası almak istiyorum.Gideceğim yerde bir iskele var yaklaşık 50 mt uzunlığunda. ayrıca 150-200 mt yanında bir iskele daha var ikisininde uç derinliği yaklaşık 2 mt.Zemin yeryer kumluk ve taşlık.Sizce sahteyi/kaşığı bu iskelelerin arasına denize paralel mi atayım,yoksa açığa mı atayım.Ayrıca bu mevsimde orada hangi balıkları avlayabilirim.Yanıma ona göre olta ve sahte almak istiyorum.Zaman önemli değil geceden sabaha kadar veya sabaha karşı olabilir.Benimkisi sadece amatörce bir zevk.Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.
Bul
hüso3 yazdı:Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. yarın çorlu yeniçiftlik sahiline gidip bir gece kalacağım.Kıyıdan olta atıp biraz deniz havası almak istiyorum.Gideceğim yerde bir iskele var yaklaşık 50 mt uzunlığunda. ayrıca 150-200 mt yanında bir iskele daha var ikisininde uç derinliği yaklaşık 2 mt.Zemin yeryer kumluk ve taşlık.Sizce sahteyi/kaşığı bu iskelelerin arasına denize paralel mi atayım,yoksa açığa mı atayım.Ayrıca bu mevsimde orada hangi balıkları avlayabilirim.Yanıma ona göre olta ve sahte almak istiyorum.Zaman önemli değil geceden sabaha kadar veya sabaha karşı olabilir.Benimkisi sadece amatörce bir zevk.Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.
hüseyin yaş bilgini kullanıcı kontrol panelinden girersen sana nasıl hitap edecegimizi bilebiliriz.aramıza hoşgeldin.
dediğin yeri büyük ihtimalle biliyorum mera benim av meralarıma çok yakın oradan 3 köstekli takıma istavrit yem takarak kıyıdan kalkan balığı alınıyor ayrıca levrek için canlı yem kullanabilirsin(izmarit,ispari,istavrit,teke,kurt vs canlı yem)ayrıca yem bulabilirsen güzel mırmırda çıkıyor.sana şimdiden rastgele.
Bul
sevgili levrekçi ilgin için teşekkür ederim.Yer tam olarak Ayhan Işık sitesi önündeki iskele.Diğer iskele kaptan country iskelesi.Simli silikon yemlerim(ragot),condor 1059-1 ve albastar 303 ve 404 kaşıklarım var.Eğer bunlar iş yapmaz diyorsan önerebileceğin başka sahteler varmı dır.Cnlı yem bulabileceğimi zannetmiyorum.Saygılarımla.
Bul
hüseyin ben kıyı balıkçılıgından pek anlamam ama ben kaptandan da görünen fener vardır askeriyenin açıgındaki o fenerde tekne ile avlanırım ve kıyılara yakın sırtı çekerek gezerim rapala,kaşık ve roglou larla levrek lüfer çok tutmuşumdur.
bu ara oradan aldıgım haberlere göre kalkan balıgı tutan çokmuş 2 kamış varsa birini yemli kalkana bırak istersen digeriyle olan malzemelerle at çek yaparak denemeler yap.
hem kıyıya paralel hem açıga at çek denemek lazım.
gecelersen kesin canlı yem bulundurmaya çalış en azından ispari yakalarsın oralardan ve canlı ile levrek tutman çok olası.
Bul
2 kamışım var ve önerilerinizi aynen uygulayacağım.Ayrıca canlı yemle levrek yakalamayada çalışacağım.Umarım güzel bir hafta sonu olur.Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim.Feneri çok iyi biliyorum.Yolun üst tarafında gökler sitesinde ve yolun altındaki discoda bir yaz geçirmiştim.Saygılarımla.
Bul
hüso3 yazdı:sevgili levrekçi ilgin için teşekkür ederim.Yer tam olarak Ayhan Işık sitesi önündeki iskele.Diğer iskele kaptan country iskelesi.Simli silikon yemlerim(ragot),condor 1059-1 ve albastar 303 ve 404 kaşıklarım var.Eğer bunlar iş yapmaz diyorsan önerebileceğin başka sahteler varmı dır.Cnlı yem bulabileceğimi zannetmiyorum.Saygılarımla.

Hüseyin abi, bu yoklukta sahte yemle pek av yapacağını sanmıyorum. Sen yine yem için elinden geleni yap. Hiç bir şey yoksa, yarım kilo istavrit al mantarlı veya izmarit takımı ile yokla derim.

Ama ısrarla diyorumki karides bulmaya çalış. Onuda bulamam diyorsan marketlerde dondurulmuş midye var onu al derim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
hüseyin abi aramıza hoş geldin paylaşımların daimi olması dileğiyle Seerf

nihat abi gerekenleri söylemiş merayı bildği için , umarım güzel balıkçılık yaparsın merakla bekliyoruz raporunu
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hüso3 yazdı:2 kamışım var ve önerilerinizi aynen uygulayacağım.Ayrıca canlı yemle levrek yakalamayada çalışacağım.Umarım güzel bir hafta sonu olur.Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim.Feneri çok iyi biliyorum.Yolun üst tarafında gökler sitesinde ve yolun altındaki discoda bir yaz geçirmiştim.Saygılarımla.
o disko kapandı oradaki iskeleden her zaman çok güzel levrek lüfer mırmır ve kalkan balıkları alıyorlar yazın her gece sabahlayan vardır orada kışın durum nedir bilemiyorum ama baya ısssız biryerdir,eskiden araba iniyordu iskeleye kadar artık inemiyor ama yürüyerek inilip güzel balık tutulabilinir.
o iskelenin 50 metre sagından solundan açıgından tekne ile yozuri rapala ile sırtı çekerek çok güzel levrek ve lüferler almışımdır.
yem konusunda ereglideki mendirekteki balık halinde çetin abi vardır sanıyorum marmara balıkçılıktı herzaman yem bulmada yardımcı olmuştur karedes istavrit bulur yaz olsa canlı teke bile bulur.
ben iyi tanır mehmet reisin oglu levrekci nihat dersen yardımcı olacaktır.
kolay gelsin rastgele saygılar.
Bul
Aramıza hoşgeldiniz Hüseyin bey,keyifli paylaşımlar dilerim..
Bul
Fırsat bulabilirsem ereğliye uğrayıp yeniçiftliğe geçmeye çalışacağım.Tüm ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.s
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bursa'lı Üstadların Yardımlarını Rica Ediyorum... umitdulger 4 1,545 20-09-2012, 13:53
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi