Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 aralık narlı raporu
artık narlının sezonu açılmıştır diyerek ve oralardan çok güzel çinekop haberleri aldığımız için dayanamadık dünden arkadaşlar ile sözleşip sabah erkenden yemlik hamsi ve karideslerimizi alarak narlının yolunu tuttuk , serkan abimizin (serkan efe) orada olacağının haberini aldığımızda daha da sevindik güzel bir gün ve güzel bir muhabbet bizi bekliyordu nitekimde öyle oldu gerçi akşama kadar çinekop için çok uğraşlar versekte balığın biraz nazlı oluşu ve yemleri devamlı olarak didikleyen istavrit izmarit ve gopezlerin oluşu bizleri çileden çıkartıp onları avlamaya yöneltti ,çinekop açısından pek verimli bir gün olmasada serkan abi ve ekibi 13-14 kadar çinekop 2 tane yollarını şaşırmış çingene palamutu SmileSmile ama narlı orası neyin çıkacağı belli olmuyor SmileSmile yakalamayı başardılar bizlerede yemleri didikleyip duran baıkları denizden temizlemek kaldı sonuç itibarıyla yaklaşık 10 kg kadar izmarit 3-4 kilo kadar istavrit ve bir okadar gopez tuttuk 4 arkadaş, aralık ayının göbeğinde böyle güzel bir havayı bulmak ve değerlendirmek herzaman nasip olmuyordu hep beraber güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik ama içimizde uhde oalrak kalan çinekop hasreti hala bitmedi en kısa zamanda tekrar dan denemek içn şimdiden gün saymaya başladık arkadaşlar ile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
narlı dedinmi akan sular duruyor valla tam sezonu geldi artık sizlerden bol bol haberler bekliyoruz inşallah.
balıklar tam çeşit ve bol bol olmuş maşallah harika görünüyorlar.
oraya gelmiş kadar oldum Alkisrastgele
Bul
mürsel arkadaşım tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız ekipte sağlammış maşallah ınız var narlı gene boş çevirmemiş doğru söylüyorsun narlı orası ne çıkacağı belli olmaz palamut vanos ları bile çıkmış çinekop yem bol olduğu için size nazlı gelmiş olabilir o kadar istavrit izmarit varken bile o çinekopları almanız güzel bi balıkçılık yapmışsınız demektir tebrik ederim afiyet olsun.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Balığı boğmuşsunuz Mürsel, Narlı'nın bereketine diyecek yok doğrusu..
Tebrikler..
Bul
hayırlı olsun arkadaşım sezonu açmışsınız bol avlar dilerim...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
sağolun abilerim, inşallah arkdaşlar daha güzel haberler iletecek bunlar benim son avlarım desem yeridir bayramdan sonra kısmetse askere gideceğim zaten arkadaşlarda onun için biraz bol balığa gidelim en az 5 ay oratalarda görünmeyeceksin diyorlar ama gitmeden bu çinekopun belini kıracam allah nasip ederseSmile
Bul
olsun mürselim aslanlar gibi askerliğini yap gel senin ile orada daha çok balıkçılık yaparız EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER ......EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER iyimi şimdiden havaya girdim .
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Tebrikler Mürsel. Güzel balıklar almışsınız. Kupes oralardada varmış demek ilk defa duyuyorum.
Bul
vala birol bende bilmezdim buralarda bu balığın çıktığı ege balığı diye biliyordum ama son bir kaç seferdir karşılaşıyorduk tektük bugün resmen aktılar

Eren abi sende şimdiden hava sokmaya başladın valla bizleri hayırlısı ile bitirip gelecez ve kaldığımız yerden devam edecez avcılığa hep birlikte inşallah
Bul
boranmursel yazdı:vala birol bende bilmezdim buralarda bu balığın çıktığı ege balığı diye biliyordum ama son bir kaç seferdir karşılaşıyorduk tektük bugün resmen aktılar

Eren abi sende şimdiden hava sokmaya başladın valla bizleri hayırlısı ile bitirip gelecez ve kaldığımız yerden devam edecez avcılığa hep birlikte inşallah

bu küresel ısınma ile sargozlarda ürediler iyice. ve galata köprüsüne kadar geldiler. ardından kupeste gelir çipuradaSmilebalıkların huyu değişti iyice. akdenizi saran balon balığıda gelirse vay halimize..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,858 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,599 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,900 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,084 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,093 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,723 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  Kulelide balık yok (18-? aralık 2010) style_ouf_5 5 2,097 27-12-2010, 11:40
Son Yorum: LeVrEkCi
  Narlı Palamut Avımız doktor 23 4,117 10-12-2010, 11:53