Yorumları: 899
Konuları: 26
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
narlı dedinmi akan sular duruyor valla tam sezonu geldi artık sizlerden bol bol haberler bekliyoruz inşallah.
balıklar tam çeşit ve bol bol olmuş maşallah harika görünüyorlar.
oraya gelmiş kadar oldum

rastgele
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
mürsel arkadaşım tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız ekipte sağlammış maşallah ınız var narlı gene boş çevirmemiş doğru söylüyorsun narlı orası ne çıkacağı belli olmaz palamut vanos ları bile çıkmış çinekop yem bol olduğu için size nazlı gelmiş olabilir o kadar istavrit izmarit varken bile o çinekopları almanız güzel bi balıkçılık yapmışsınız demektir tebrik ederim afiyet olsun.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Balığı boğmuşsunuz Mürsel, Narlı'nın bereketine diyecek yok doğrusu..
Tebrikler..
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
hayırlı olsun arkadaşım sezonu açmışsınız bol avlar dilerim...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
sağolun abilerim, inşallah arkdaşlar daha güzel haberler iletecek bunlar benim son avlarım desem yeridir bayramdan sonra kısmetse askere gideceğim zaten arkadaşlarda onun için biraz bol balığa gidelim en az 5 ay oratalarda görünmeyeceksin diyorlar ama gitmeden bu çinekopun belini kıracam allah nasip ederse
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
olsun mürselim aslanlar gibi askerliğini yap gel senin ile orada daha çok balıkçılık yaparız EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER ......EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER iyimi şimdiden havaya girdim .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Tebrikler Mürsel. Güzel balıklar almışsınız. Kupes oralardada varmış demek ilk defa duyuyorum.
vala birol bende bilmezdim buralarda bu balığın çıktığı ege balığı diye biliyordum ama son bir kaç seferdir karşılaşıyorduk tektük bugün resmen aktılar
Eren abi sende şimdiden hava sokmaya başladın valla bizleri hayırlısı ile bitirip gelecez ve kaldığımız yerden devam edecez avcılığa hep birlikte inşallah
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
boranmursel yazdı:vala birol bende bilmezdim buralarda bu balığın çıktığı ege balığı diye biliyordum ama son bir kaç seferdir karşılaşıyorduk tektük bugün resmen aktılar
Eren abi sende şimdiden hava sokmaya başladın valla bizleri hayırlısı ile bitirip gelecez ve kaldığımız yerden devam edecez avcılığa hep birlikte inşallah
bu küresel ısınma ile sargozlarda ürediler iyice. ve galata köprüsüne kadar geldiler. ardından kupeste gelir çipurada

balıkların huyu değişti iyice. akdenizi saran balon balığıda gelirse vay halimize..