Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
artık balonumuzda var
Bir süredir kanca kesilmesiyle ilgili şikayetlerim vardı,öyleki zaman zaman üç kancamın kesik geldiği oluyordu.Pazar günü aynı şikayetle ava başladım ama bir farkla bu sefer yemi fazla yutamayınca misafiri kayığa almaya başardım başarmasına ama o ne akdenizde avlanan arkadaşlarımızın en büyük şikayeti olan balon balığı değilmiNayirolamazfotolardan tanıdığım bu balıklada bu şekilde tanışmış oldum balık buralara kadar yayıldıysa Allah yardımcımız olsun.Ertesi gün moral bozukluyla ayrı bir avlakta şansımı denedim bu sefer balon balığı yoktu.Balon balığı hariç daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle,rasgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
yavru balon balıklarıSad kötü haber. kupesler galata köprüsünde görülmeye başlamış. bu balonlarda marmaraya geçip ürerse yandık demektir.
Bul
Orhan abim vallaha doğru söledin.Eski konuların birinde bu konuda konuşulmuştu hatta .Balon balıkları akdenizi aşarsa diye.Seninde sölediğin gibi.Oralara kadar gelmiş demekkki.Çanakkaleyi geçmeleri an meselesi.Sonra marmara karadeniz derken balon olup uçucaz demekki.Keşke balon yerine akdenizde bulunan ve yenir cinsten diğer balık türleri çıksaydı.Sonumuz hayır olur inşallah.

Ama diğer taraftanda güzel balıklar tutmuşsun.Deniz kıyak yapmış sana yine.Paylaşım için teşekkürler abicim Saygılar.
Bul
balikoltasi yazdı:yavru balon balıklarıSad kötü haber. kupesler galata köprüsünde görülmeye başlamış. bu balonlarda marmaraya geçip ürerse yandık demektir.
Birol bunların büyüklerini bizim klasik üçlü oltayla yakalamak çok zor.Anlaşılan olta takımlarını yeniden gözden geçireceğiz.Sırada korkarım İzmir körfezi var sonrasını düşünmek bile istemiyorum.Snifsinf
Bornova - izmir
Bul
buna çare yok ne yazıkki yandıkki ne yandık arkadaşlar çogaldıkça yayılacak gibi görünüyor bu balık.
balon haricindeki balıklar ve ahtapot harika görünüyor orhan abi bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
abi kötü haber bizde bu balıkların nasıl temizlenip yeneceğini öğreneceğizz anlaşılan tebrikler babacım öteki balıklar çok güzel ahtapotta öyleAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
artık çok geç orhan abim balon balığı artık denizlerimizde kısa bi süre sonra artık marmara da da tutmaya başlarız .

güzel balıkçılık yapmışsın orhan abim ahtapot ta maşallah ı var güzelmiş sana zahmet bi ara yemeğinide tarif edersen sevinirim saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Afiyet olsun Seerf Bol şanslar rastgele.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Rastgele orhan abi bol şanslar.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Orhan abi balon balığından geçen senelerde çanakkalede yakalandığını okumuştum marmarada balık iyice azaldı birde bu bela buralara gelirse yandık allah size kolaylık versin ahtapotta bir harikaymış afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Artik 3 sirti Albatros-gr 79 8,587 22-04-2010, 09:55
Son Yorum: yycolak
  lüfer artık marmarada KILIÇ 26 4,269 04-08-2007, 17:13
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi