saat 11.30 gibi karşıya geçtim..eminönünden köprüye girdim taa karaköye kadar baktım yine yer yok..tatil günleri böyle oluyor...birde balıkk çıktığını duyan benim gibi köprüye saldırmış..1 metrelik boşluk bulamadım yine..kovalara baktım dolaşırken bazı yerler çok iyi balık almış sabah 30-40 balık gibi..gittiğim anlarda balık yoktu,herkes istavrit alıyordu..yemliyede bekleyenler vardı...yer bulamadığım için eminönü iskelesine indim sakindi hemen yerimi aldım..güzel istavrit alıyorlardı bende çapari yaptım uzun bir süre. yarım kova oldu topladım çapariyi,yemli atmam gerekti..ama çapari atanlar sağolsun rahat bırakmadılaR..dedim çinekopa atın bırakın çapariyi ama doymadılar taki ben ilk balığı alana kadar..saat 15..00 sularında geldi ilk balık.ara ara vuruşlar oldu alabildiğimizi aldık..acemi arkadşlarla,vapurlarla uğraşmaktan konsantrasyon falan kalmadı..balık çok zayıftı..bir ara 17.00 gibi 3 tane üstüste seri yaptı..sonra tektük geldi 18.00sularında tamamen kesti.tabi aklım köprüde kaldı acaba balık yapıyormuydu diye..biri oradan geçmiş ama çok fazla alınmadığını söyledi..ama orası herzaman akşam yapar..balık keser kesmez ilk vapurla döndüm..yiyecek balığı aldım geldim eve..herkese saygılar ..rastegele..
ozanım bende galatayla başladım bebekte buldum kendimi enson ama sen balık tutmuşsun ben yer sıkıntısı yüzünde sıkıldım toplandım galata civarından bebekte 3 5 tane çinekop aldım sonra eve geçtim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Ozan köprü demek sabah iyi yapmış. gerçi akşam hava kararınca yine yapardı büyük ihtimal ama yer sorunu var tabii. yinede fena av olmamış. Tebrikler. Afiyet olsun.
bende yarın öğleden sonra ve akşam deniyeceğim. yağmurda varmış bakalım nasıl olacak.
o suda yüzen siyah kuşları ben karabatak yavrusu sanırdım ama meğer sakarmeke imiş Boğazı göl havasına çeviriyorlar.
Bir çok kez gerekli plan ve hazırlıkları yapmama rağmen senin yaşadığın sıkıntıları düşündüğümden geri döndüm. Balık tutmak benim için bir keyif ve dinlenme amacı taşıdığından sakin ve kimsenin olmadığı hali ilede pek balık yapmayan yerlerde uğraşıyorum maalesefki. Oralarda beni en çok yoranda saygının pek kaile alınmayışıdır.
Gerçi buralarda da sağolsunlar 30-40 metre yanımdan çapari atıp oltalarımı toplayanda olmuyor değil