Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Çinekopları-18
Selam,
Bugün öğlen çinekopların son günlerini değerlendirmek ve 2009'daki 2. avımı gerçekleştirmek için Galata Köprüsü'nde saat 14.00 gibi yerimi aldım. Köprü yine son derece kalabalıktı. 1 kişilik bir yer bile yoktu. Yarım saat kadar bekledim. Gitmek üzere olan birinin "gel" demesiyle uygun bir noktada yerimi aldım. Herkes istavrite atıyordu.
Kamışları açtım ve herzamanki 3 ve 2 köstekli boncuklu-mantarlı çinekop takımlarımı taktım, hamsiyle yemledim ve yolladım suya.
16.30 a kadar dokunan olmadı. Yemleri bozan iri istavritleri tek tek tutuyordum.
İlk çinekop havanın kararmasına yakın 16.30 gibi teşrif etti. Hava kararıncada onu diğerleri izledi ve 3-5 tane balık alabildim. Daha sonrada balık aralıklı olarak yapmaya devam etti. Gece 22.30 a kadar durdum ve hiç çinekop vuruşu olmaması üzerine dönüşe geçtim.
Kovamda 14 çinekop, 1 sarıkanat, yarım kilo kadarda iri istavrit vardı.
Takımlar:
Lineaeffe Extreme Cast ve Sorrento kamış
Shimano PA Spin Power ve Daiwa Emblem Z makine
115 gr. kurşun
3 ve 2 köstekli, boncuklu, ufak mantarlı 0.30-0.30 mm. 4 no. aberdeen iğneli çinekop takımı
Taze Hamsi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Birol, artık yazacak yeni cümleler bulamıyorum. Düşündümde sana yazmaktan hepsi bitmiş Gulumse. Tek cümle ile ''HELAL OLSUN'' AlkisAlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Birol abi denizana yine seni boş bırakmamış maşşallah.Çok güzel olmuşSeninde dediğin gibi çinekopun boğazdaki son demlerini yaşadığı şu zamanda güzel hatta harika bir av olmuş.Daha bol ve bereketli avlara inşallah.Paylaşım ve resimler için teşekkürler.Saygılar.
Bul
heyyy maşallah be kardeşim yürü kim tutar seni cuma akşamı bende gittim koprüye cisi yağmur olmasına rağmen 18.den 23 .e kadar bekledık ancak 13 tane çinekop ve dediğin gibi istavrit aldım resimleri yollayamadım kart okuyucuyu arkadaşa vermiştim o yüzden bu ara koprü cok ıyı av veriyor her zaman boyle bi av vermez son iki hafta full çinekop vardı diyebilirim hep takipteyim bende koprücü olduğum için bak şimdi senden koprü ismini duyunca biddee çinekopları görünce kıpırdanmaya başladı benımkiler beni gaza getirdin birolben şimdi cuma akşamına kadar nasıl beklerim yaaaa maşallah yınede sepeti doldurmussun bereketli olsun kardeşim avın bol olsun
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Birol, artık yazacak yeni cümleler bulamıyorum. Düşündümde sana yazmaktan hepsi bitmiş Gulumse. Tek cümle ile ''HELAL OLSUN'' AlkisAlkisAlkis
Smile Teşekkürler..
çatalca 84 yazdı:Birol abi denizana yine seni boş bırakmamış maşşallah.Çok güzel olmuşSeninde dediğin gibi çinekopun boğazdaki son demlerini yaşadığı şu zamanda güzel hatta harika bir av olmuş.Daha bol ve bereketli avlara inşallah.Paylaşım ve resimler için teşekkürler.Saygılar.
Teşekkürler Murat. Güzel oldu gerçekten. Sanada rastgelsin.
robinson987 yazdı:heyyy maşallah be kardeşim yürü kim tutar seni cuma akşamı bende gittim koprüye cisi yağmur olmasına rağmen 18.den 23 .e kadar bekledık ancak 13 tane çinekop ve dediğin gibi istavrit aldım resimleri yollayamadım kart okuyucuyu arkadaşa vermiştim o yüzden bu ara koprü cok ıyı av veriyor her zaman boyle bi av vermez son iki hafta full çinekop vardı diyebilirim hep takipteyim bende koprücü olduğum için bak şimdi senden koprü ismini duyunca biddee çinekopları görünce kıpırdanmaya başladı benımkiler beni gaza getirdin birolben şimdi cuma akşamına kadar nasıl beklerim yaaaa maşallah yınede sepeti doldurmussun bereketli olsun kardeşim avın bol olsun

Cuma günü bende arkadaşımla köprüdeydim. o yağmurda bugünkünden daha iyi av oldu. 18 tane kadar aldık. Onları arkadaşıma verdiğim için rapor yazmadım. Ama şunu söylemek gerekirse balık her geçen gün azalıyor gibi. Ayrıca ufalıyor..Ama yinede ocak ayında bu balığı bulmak çok iyi.Bakalım nekadar devam edecek.
Bul
Birol güzel bir gün olmuş kısmetinde bunlar varmış bereketli avlarının devamını dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
birol maşallah bereketli olsun,senden haberler geldikçe kendim tutmuş gibi oluyorum.balıksız günlerimizi senin resimler ve raporlarınla geçiriyoruz,ellerine sağlık,şansın bol olsun rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bravo arkadaşım çok güzel av yapmışsın bu soğuk havada sabrına hayranım...ne demişler sabreden derviş muradına ermiş...afiyet bal şeker olsun...AlkisAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
guzel av elıne saglık bırol.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Birol maşallahın var, siteyi raporsuz bırakmıyorsun..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,801 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,528 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,684 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,139 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,935 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,205 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,078 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,445 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  akşamın çinekopları ve eşkinası dede 30 4,430 04-10-2009, 15:26
Son Yorum: harun77
  Boğaziçi'nin Mırmırları balıkoltası 48 7,266 26-09-2009, 22:57
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi