Yorumları: 1,343
Konuları: 94
benim avlak yerimde çok sayıda zurna görüyorum.canlı kefal yem ile avlandığım için yemlerimi çok telef ediyor.zurna avcılığı hakkında deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum;bu balık nasıl avlanır?rapala benzeri birşeyle avlanıyorsa resim veya çizim verirseniz sevinirim.
Yorumları: 443
Konuları: 61
SLM,BALIKCI DOSLAR.BILEN BILIR BEN AVUSTURALYA,BALIK,DOSTU SUBESI.GECENLER DE,BALIKGA CIKTIK.KONYALI BIRISI DE AVLANIYORDU.SOHBETE BASLADIK.KONU SU.BANA DEDIGINE GORE DINIMIZCE,DENIZ URUNLERINDEN,YENGEC,KALAMARI,ISTAKOZ,GIBI BEDENLERINDE KAN BULUNMAYAN URUNLERI YEMEK HARAMDIR DEDI,GERCI BEN YENGEC HARIC KARIDES.KALAMARI HEP YIYORRUM.SIMDI BU DUSUNCE NE DERECE DOGRU BILMIYORUM BILENLER VARSA YAZSIN BENDE BILIM.HA,DOMUS ETININ HARAM OLDUGUNU BILIYORUM.YABANCI DINLERDEKI INSANLAR BANA SORUYO.DINIMIZCE YENMEMESI GEREKIYO.MANTIKLI ACILAMAYI ANLAMALARI ICIN,DOMUZUN ADET GOREN BIR HAYVAN OLDUGUNU BILIYORUM,PIS HAYVAN OLARAK NITELENDIRIYORUM.DINIMIZCE YENMEMESI GEREKIYOR. NEYSE BALIKCI DOSTLAR SIZE RAST GELE,HAVALAR ISINIYOR,BURADA,BIZ TAM TESGILAT HAZIRIZ,RESIMLER O BICIM OLACAK.TURKIYEDEN YAZ BALOIKLARINI IZLEMEKTEN BUNALIMA GIRDIM .SIMDI SIZ KISA GIRIYORSUNUZ.BIZ YAZA,SIRA KIMDE....

)))))
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Kur'an'da böyle ayet yok. Patlayana kadar yiyebilirsiniz.
OZI HAKAN.. yazdı:SLM,BALIKCI DOSLAR.BILEN BILIR BEN AVUSTURALYA,BALIK,DOSTU SUBESI.GECENLER DE,BALIKGA CIKTIK.KONYALI BIRISI DE AVLANIYORDU.SOHBETE BASLADIK.KONU SU.BANA DEDIGINE GORE DINIMIZCE,DENIZ URUNLERINDEN,YENGEC,KALAMARI,ISTAKOZ,GIBI BEDENLERINDE KAN BULUNMAYAN URUNLERI YEMEK HARAMDIR DEDI,GERCI BEN YENGEC HARIC KARIDES.KALAMARI HEP YIYORRUM.SIMDI BU DUSUNCE NE DERECE DOGRU BILMIYORUM BILENLER VARSA YAZSIN BENDE BILIM.HA,DOMUS ETININ HARAM OLDUGUNU BILIYORUM.YABANCI DINLERDEKI INSANLAR BANA SORUYO.DINIMIZCE YENMEMESI GEREKIYO.MANTIKLI ACILAMAYI ANLAMALARI ICIN,DOMUZUN ADET GOREN BIR HAYVAN OLDUGUNU BILIYORUM,PIS HAYVAN OLARAK NITELENDIRIYORUM.DINIMIZCE YENMEMESI GEREKIYOR. NEYSE BALIKCI DOSTLAR SIZE RAST GELE,HAVALAR ISINIYOR,BURADA,BIZ TAM TESGILAT HAZIRIZ,RESIMLER O BICIM OLACAK.TURKIYEDEN YAZ BALOIKLARINI IZLEMEKTEN BUNALIMA GIRDIM .SIMDI SIZ KISA GIRIYORSUNUZ.BIZ YAZA,SIRA KIMDE....
)))))
dinimizce sadece domuz eti yemek yasaklanmış bunun haricinde yasak yoktur.var diyenlerde şirk koşmuş sayılırlar.allahın adına yasak koydukları için.
ben kışın daha iyi balık alıyorum.kışı seviyorum oyüzden.
Yorumları: 105
Konuları: 15
kardeş şu zurnanın bir resmini göndersene
eğer benim yakaladıklarımdan sa tavsiyede bulunabilirim belki
kendine ii bak
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=70
zurna bu murat kardeş.tip olarak zarganaya benzer(renk olarak değil)
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Ozi hakan seni yanlış bilgilendirmişler OceanDream arkadaşımızın dediği gibi kuranda böyle bir şey yok benim bildiğime görede.Yanlız Musevi dininde(yahudilerin ait oldukları din) onlarda kansız deniz hayvanı yemek haram diye gecermiş.aslında bahsettiğin hayvanların kanı var sadece rengi yok.gönül rahatlığı ile ye .bak bağzı kişilerdende ilerde midye ninde yenmiyeceğini duyarsan takma kafanı yiyebilirsin.:0507:
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
[attachment=1075]zurna dedikler şey buysa bir tane resimde kendi yakaladığım bir turnayı ekliyorum.aklımda kaldığına göre baraküda larla aynı familyadanmışlar.
Yorumları: 105
Konuları: 15
işte bu baraküda baba zurna yada turna da diyorlar
mersinde ben bunların neslini tüketmiştim yakalamaktan
şimdi benim yokluğumda yeniden peydahlanmışlar kefalların başına
ama gideceğim elbek bir gün mersin e ve köklerini yeniden kazıyacağım

zurnalar ben geliyorum
zurna bu değil arkadaşlar.burnu daha uzun.su üstüne yakın 3-5 tane beraber gezdiklerini görüyorum.insanlardan da pek çekinmiyorlar.sırtının peşinden geliyorlar ama bu ağız yapısıyla iğne nasıl geçer bilmiyorum.