Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böyle Kar Gördünüz mü.....
Değerli Arkadaşlarım...

Bu hafta sonu cuma akşamı gidip pazar akşamı döndüğüm kara avında çok güzel ve verimli bir hafta sonu geçirdim.Her zaman olduğu gibi harika manzaralar , doğanın sürprizleri yine benimleydi...

Yerimi değiştirmem gerektiren talimatı aldıktan sonra orman içinde kalan bir yoldan kestirme olarak gideceğim yere yöneldim..Bir önceki gece yağan kar oldukça fazlaydı.Çabuk gitmek zorunda olduğum için hızlı hareket etmekten nefes nefese kalmıştım.

Birden bulutlar dağıldı ve güneş tüm aydınlığı ile ortaya çıkıp ışıklarını benim geçeceğim yola gönderdi.

Yolun görünüşü bir anda değişti...İnsanın basmaya kıyamayacağı kadar güzel ve göz kamaştıran bir görüntü ortaya çıkmıştı.

Herşeyi unutarak bu güzelliği seyretmeye koyuldum..Daha sonra dönüp geriye baktığımda yürüdüğüm yoldaki o güzelliği bozduğum için içimi bir hüzün kapladı....

Biraz sonra kendime gelerek sizlere bu güzelliği ulaştırmak için resim çekmeye başladım.Fakat oluşan görüntü sadece tek bir açıdan bakıldığında görünüyordu...Yaklaşık 60-70 poz resim çektim.İstediğim gibi sadece 3 resim çıkmıştı.

İşte o resimler....

Sevgiler....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ahmet abi resim ler süper umarım avın da öyle geçmiştir saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
abi kar üstüne elmas sepilmiş gibi bir his uyanıyor insanın içinde..banada denk gelmişti böyle görüntü fakat foto çekmeği düşenemedim gerçekten çok hoş ellerinize sağlıkAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tropheus yazdı:ahmet abi resim ler süper umarım avın da öyle geçmiştir saygılar.

Evet Sedat Kardeşim...

Av gerçekten çok güzel ve bereketli geçti...Bizler gerçekten çok emek vererek ,çok disiplinli ve programlı avlandığımız için kısmetimiz de varsa zaten herşey mükemmel gidiyor.

İlgine teşekkürler...
Selamlar...
Bul
çok güzel yerler ohoh yağsında barajlara su dolsun yaw barajlarda su kalmadı SeerfAlkis
Bul
güzel görüntüler ahmet abi ellerine sağlık
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
araphüso26 yazdı:abi kar üstüne elmas sepilmiş gibi bir his uyanıyor insanın içinde..banada denk gelmişti böyle görüntü fakat foto çekmeği düşenemedim gerçekten çok hoş ellerinize sağlıkAlkis

Sağolasın Arap kardeşim...

Ben de düşünerek yapmadım.Birden karşıma çıktı...Cep telefonu ile çektim...Uzak görüntüler resimde çıkmıyormuş.Bir görmeliydin...Her taraf böyleydi...Benim hiç unutamayacağım bir manzara idi...

Selamlar...
Bul
harika rsimler ahmet abi emeğine sağlık Alkis tebrikler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
kar yağışını ve yerde kar oluşunu özlemişiz senelerdir dogru düzgün kar göremedik istanbulda.paylaşım için teşekkürler.
Bul
alperburdur yazdı:güzel görüntüler ahmet abi ellerine sağlık

Sağol Alper Kardeşim...

Selamlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  böyle insanlada var ozoca51 27 5,626 28-01-2007, 00:42
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi