Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
böyle insanlada var
Superben bir sitede oturuyorum.balığa gitmek için yanıma arkadaş bulamıyorum pek.
  birgün balıktan geldim,arabamı siteye park ettim.bagajdan oltalarımı indiriyorum.bir araba durdu,sitede oturan selamlaştığımız biri;
--oooo sende mi balık hastasısın.bende balığa gitmeyi severim, beraber gideriz artık'' dedi.o an çok mutlu oldum.balığa gidecek birini buldum diye.
--''nerelerde avlanırsın?''dedim
--''baraja daha çok akarsuya giderim''dedi
--''iyi farketmez onunda tadına bakarız,bende seni denize götürürüm''. ''neyle avlanıyorsun akarsuda alabalık için?'' dedim.
--''tarım ilacı,dinamit,ağ'' dedi
  beynimden vurulmuşa döndüm.ohaa yani dedim kendisine.(afedersiniz arkadaşlar).ben seninle balığa filan gitmem.görürsem de ceza alman için jandarmaya bildiririm dedim.adam bana artık selam bile vermiyor(tabii bende)
Bul
hastamıymış o ?
Bul
doğaya acımıyor herif bide tarım ilacıyla öldürdüğü balıkları tutup çocuğuna hanımına yediriyor.abi çok cahil bir milletiz.
Bul
helal olsun sana hataylı öptüm seni.:0507:
teşekkürler rauf bey.birgün mutlaka antalya'ya yerleşeceğim(hanımköylü olacağız).umarım o zaman sizinle balığa çıkma fırsatımız olur.
Bul
o bir günün uzun olmamasını dilerim malum 10 sene sonraki bir gün olursa hicte pek iyi olmaz.hani derler ömür kısa,hayat hoş,gerisi boş.selamlar kardeş.
bugün tayin istedim,ama bilirsiniz devlet işlerini;torpil olmazsa zor.en geç 3,5 yıl sonra yerleşirim antalyaya.ama her yıl gelirim(kayınpeder+kardeşlerim hepsi antalya da).bu yıl adrasan(çavuşköy) yapmayı düşünüyorum.acaba resimdeki tanıtımlar gerçek mi, yoksa tanıtım mı sizce?
Bul
ben oraya haziranda bir arkadaşımla beraber gittik arkadaşın karavanı vardı tekneyi taktık arkasına gittik fiatlar makul olduğu icin o ay gitmiştik balığı nasıl olursa buluruz demiştik o sitedeki arkadaşlar daha pek ortalıkta yoktu ama hesaplar tesine döndü.daha birinci gün sahil koruma avlanmamızı yasakladı.biz amatör balıkcı belgelerinin yeterli olucanı zannediyorduk meğer liman kayt dı tekne kullanma belgesi falanda isteyince bizim işler yattı.yoksa onlarıda takip edip bulucaktık balıkları.adrasan harika bir yer ve ıssız koylarla dolu o sitedeki her şey doğru olabilir yanlız aklım bir şeye takıldı.tutulan balıklar genelde hep aynı rapala var ağızlarında sonradanmı takıyorlar bilmiyorum bu soru işareti yanlız makalelerde sahici balıkta cektiklerini yazıyorlar.siteyi okumuşsan tur fiatları falan hepsi yazıyor.öyle zannediyorumki oradaki ihtiyar arkadaş bu işin kurdu ve nerede balık var biliyor.
bende rapaladan dolayı şüphelendim.bide rapala hep aynı şekilde takılmış bütün balıkların ağzına.teşekkürler bilgilerden dolayı..
Bul
Bu tip insanlara dicek bişi bulamıyorum ben kara cahil doğa katliyamcıları.İyi yapmışsın ozoca kardeş...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Böyle Kar Gördünüz mü..... aygroup 58 8,240 29-07-2009, 21:26
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi