Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sabahın Kısa Avı MELENUR.
Günlerdir o site bu site dolaşıyorum yanlış anlaşılmasın Hava raporu siteleriSmileHic ümit yok bu hafta sonuda kelekSnifsinfama bir gün ara verse bi kıyak yapsa ne olur diye kendi kendime söylenip dururken baktım Canakkale sivriceli ustamız orhan.Dün iki saat bi sürede nevaleyi almış.Dün akşam bida baktım meteoya 7-9 saatleri uygun dedim bende rapalaya bi dolaşıyım üzun süreli av olmaz dün hava güzeldi(17-2)kacırdık bazı arkadaşlar cıkmış Dıral balığı almışlar.bende hem Dıral icin Hemde milanur icin ufak bir rapala sectim akşamdan.
STRIKE PRO
model No EG-103
4.8cm 2.7 gr
1/8oz Color Code 010B
Depth:0.3M
Tekne hızı=Yarım yol(4-5 km)
Rapalada kullanılan misina=ön misina 0.20 gersi0.35mm
[Resim: 10yfn9y.jpg]
Sabah 7.15 te tekneyi hazırlayıp cıktım limanın cıkışını daha yeni gecmiştim kuvvetli bir vuruş aldım ilk gelen bir yazılıydı beni baya uğraştırdı 0.20 misina ve ufak iğneli rapalaya zarar verebilirdi Boyu 30cm ya var ya yoktu benim hedef balığım değildi koyverdik denize. Bu arada tekrar bir vuruş buda yazılı ama bu daha kallavi aldık verdik derken boşaldı nedeni rapalanın iğnesi kırılmış.Rolleyestabi kardeşim onun icin değilki akşamdan değiştirmeliydim . Anlaşıldı bu sabah draldan vaz gectik yazılı ile uğraşıcaz üclü iğnelerini değiştirdim yola devam aaa palamut kesti iyikide kesti dedim icimden.Gulumsekıyı yollu 10 metre acıktan iskele kıyısı falan derken bir vuruş cektik milenur.güzelAffet rapalayı saldım daha yol vermeden biri daha hah tamam bölgeyi bulduk dedim bir saat o bölgede bir aşa bir yukarı bazan daire cizerek 6 adet milenuru kıvırdık.
[Resim: etf7mw.jpg]
saat 8.30 civarı denizde kuzular coğalmaya başladı!! ufukta alcak bir bulut yağmur indiriyordu ölü dalgalar yine yükselme amaresi gösteriyordu.Hadi dedim yol ver doğru limana bu havanın rizikosu yok saat 9 gibi tekneyi bağlayıp emniyetinide aldım.Aksi gibi yine bu akşam GS macı var kılcık boğazımıza saplanmasa bari.Happy Her keze cok selam.
güzel balıklar güzel rapor güzel resimler afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
rauf abi bereketli olsun nevale çıkmış Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Ellerine diline sağlık Rauf Kaptan. Balıklar harika bir okadarda anlatım. Rapalanızda avcı maşallah. Bereketli olsun. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Kısada olsa denizle buluşmuşsun üstad,tavalık melenurların maça hazır.cim boma başarılarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
eline saglık abi guzel ve bereketli olmus .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Rauf abi kısa zamanda maçlık nevaleyi çıkarmışsın denizde her zaman tedbirli olmak en iyisidir bereketli avlar afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Rauf abim paylaşım anlatım çok güzel teşekkür ederim balıkçılık ta yapmışsınız tebrik ederim bereketli olsun saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
rauf abi eline sağlık tavalık almışsın afiyet olsun rast gele..AlkisSeerf
Bul
0.20 misinayla rapala çekmek her balıkçının işi değildir,kendine güvenen 0.20 ile her balığı alır işi bilmeyen 0.20 ile 1 kg luk levreğe verir rapalayıda takımıda.
rauf abi güzün zevkli geçmiş en azından tekneye binmişsin,ben son zamanlarda artık iyice boğulmaya başladım şu tekneye binsem yolu versem el oltasını elimde hissetsem balık tutmasamda 2 saat öööyyllleee dolaşsam heralde o gazla nisana atarım kendimi,bende fırsat kolluyorum inşallah her an kaçabilirim.
bereketli olsun rauf abi rastgele.akşam maçta başarılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros -gr Kisa bir aradan sonra :) Albatros-gr 21 3,165 26-07-2014, 22:22
Son Yorum: Albatros-gr
  Kısa günün canavarı. nihatkr 19 2,524 09-06-2014, 10:21
Son Yorum: sonosmanlı1111
  Ekim - Kasım 2013 Kısa Av Güncelerinden Fotoğraflar... Sargoz35 2 957 09-11-2013, 12:02
Son Yorum: YaKaMoZ
  Kısa Günün Balıkları nihatkr 21 3,081 17-09-2013, 13:57
Son Yorum: nihatkr
  kısa günün karı bucalı Murat 32 4,041 29-11-2012, 10:16
Son Yorum: bucalı Murat
  kefale kısa bir ara vermiştim kefalcı ibo 11 2,678 16-11-2009, 18:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Kisa gunun kari eldapan 19 2,719 08-06-2009, 23:31
Son Yorum: eldapan
  Tekneye bir göz atalım dedik, hazır gelmişken sırtı çektik, kısa günün karı :) Salih Reis 30 6,231 15-03-2009, 17:24
Son Yorum: oltacı
  kısa turna avı kovboy 12 3,365 26-05-2008, 13:40
Son Yorum: murki
  seçim günü kısa avım kovboy 15 3,224 26-07-2007, 00:37
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi