Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kar yağışı Devam Ediyor
Arkadaşlar fotoğraf makinası yanımdayken bir iki poz yollamak istedim. Eskişehirde sabah saatlarinda başlayan kar yağışı şu saatlerde (Saat:14:00) hala devam ediyor, her yer bembeyaz oldu...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Canlı yayın yapmış gibi oldu Happy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tadını çıkarın ahmet abi istanbulda özledik bu görüntüleri biz. Gulumse
Bul
Karlara bakılırsa erimeye başlamış,hava cok soğuk değil galiba baksana v yaka kazakla geziyonSiyirdimgüzel kareler için teşekkürler uzunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
ahmet güzel kareler karpostal gibi teşekkürler paylaşım için.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
keske yalovayada boyle yağsa
Bul
LeVrEkCi yazdı:tadını çıkarın ahmet abi istanbulda özledik bu görüntüleri biz. Gulumse

Aslına bakılırsa bu sene fazla kar yağmadı, yağanda fazla durmadı lodos olunca çabuk eridi..
orhanekmekci yazdı:Karlara bakılırsa erimeye başlamış,hava cok soğuk değil galiba baksana v yaka kazakla geziyonSiyirdimgüzel kareler için teşekkürler uzunAlkisSeerf

Orhan baba işyerindeyim kapının önüne çıktım fotoları çekinip girdim hemenSiyirdim, gerçi fazla soğukda yok..
bahriyeli yazdı:ahmet güzel kareler karpostal gibi teşekkürler paylaşım için.

Eyvallah ismailim sağolasın..Alkis
harun77 yazdı:keske yalovayada boyle yağsa

Sizin oralarada yağmur bol yağıyordur, bu şekilde dengeleniyor..Wink

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Beyin Dalgalarıyla Balık Pişirdiğini İddia Ediyor LeVrEkCi 17 2,629 13-03-2008, 00:12
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi