02-03-2009, 18:03
Bu sabah 8:45te fener limanindaydim,saat tam 9da Ayhan geldi.Tekneyi suya indirdik
,dogru 3 mil icerideki meraya.,Saat 10 gibi kahveler
yapildi,oltalar suya atildi(foto4).Dunku gibi ayni senaryo-ayni film,tik yok.Capayi toplayip yer degistirdik ,yeni yerde ayni.
..yeniden ilk yerimize gelip capayi attik.Saat 11 olmus,tam takim kume dusuyor derken Ayhan ilk mercani aldi(foto2).Hemen ardindan cift cekti(foto3).Bende almaya basladim,hareket baslamisti..Bir ara benim olta cok agirlasti,dedim buyuk bir ahtapot getiriyorum,tam kollar sivandi(ahtapotu yakalamak icin),gelen bir mercan kayasi idi(foto6).Saat 12:15e kadar 12 mercan aldik(foto7-8),ondan sonra balik vurmasi durdu.Yeniden balik baslama ihtimali vardi ama yeterli dedik saat bir gibi limanin yolunu tuttuk.
Bu gun hristiyanlarin temiz pazartesi dedikleri ,resmi tatil...yemek ve eglenceden baska birde ucurtma ucuruyorlar.Son fotografta (foto9) ,(fener limaninda)havada azda olsa ucurtmalar gozukuyor.
yem=dunden canli mamun
kancalar=4no

Bu gun hristiyanlarin temiz pazartesi dedikleri ,resmi tatil...yemek ve eglenceden baska birde ucurtma ucuruyorlar.Son fotografta (foto9) ,(fener limaninda)havada azda olsa ucurtmalar gozukuyor.
yem=dunden canli mamun
kancalar=4no