27-03-2009, 13:11
evet izinli olduğum için sabah erkenden 6.30 da galata idim hemen bı etrafı kolaçan ettikten sonra açtım takımları karakoydedki balıkçıları bekledim hamsi için taze hamsı gelince hemen aldım ve avlnamaya başladım sabh satelerinde çinekop tek tuk vardı daha cok istavrit geliyordu yemli tabı hamsı takıyorumdum sonra öğlene doğru acayıp çinekop yaptı ve akşama kadar çinekopa takıldım 10 ile 13 arası boldu sonra seyrekleşti akşam 16 da son verdim cok ıyı bir av olmuşru 30 parça çinekop almıştım istavritte 2 kıloya yakındı zevkli bi av oldu hava ara sıra cok az çiseledi cok soğuk da değildi ama 15 den sonra cok sertleşti hava bi ara çinekoplar çift gelmeye başladı bu arada iki de izmarit geldi cok güzeldi
yer : eminönü galata boğaza bakan taraf yenı cami yonune doğru ortada bu cok önemli
takım:4li 11no iğne 75 gram kurşun istavrit dip oltası
takım : iki kostekli mantarsıs hırsız iğneli 4 no iğne çinekop takımı balık dipde
yem taze hamsı fleto
yer : eminönü galata boğaza bakan taraf yenı cami yonune doğru ortada bu cok önemli
takım:4li 11no iğne 75 gram kurşun istavrit dip oltası
takım : iki kostekli mantarsıs hırsız iğneli 4 no iğne çinekop takımı balık dipde
yem taze hamsı fleto
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
İST/ALİBEYKÖY
1969