Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknede Kullandığım rapalalar
Yeniçiftlik - eReğli kıyılarda 4-7 arası metrede tekneyle kullandığım rapalalar suanda istanbulda olanlar bunlar diğerlerinide ekleyeceğim yavaş yavaş

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
furkan eregli yeni çiftlik arası seninle bu yaz baya bi karşılaşacaz inşallah Gulumse
bende yakın zamanda belkide 2 gün içinde gidip evlere bakıp balıgada bakabilirim.
benim en verimli rapalam 9 cm cristal minnow yozuri yüzen kafa tarafı kırmızı sırtı sarı altı gümüş olanlar oldu,palamut,lüfer,sarıkanat,çinekop ve levrek çok tuttum fenerde ve sahillerde.
bende bu sene baya bi rapala aldım bakalım ucuz ama iş yapanı bulmaya çalışacağım fırsat buldukça.
senin en verimlileri hangileri,ençok balıgı hangi rapalayla ve nasıl takımla aldın biraz bilgi verirsen sevinirim.
paylaşım için teşekkürler,Alkis
Bul
abi gelincik'e benzeyen var bide kefal'e benzeyen ufak gezer kursun la 20 25 metre salıyorum çift kamısla geziyorum ekimde alıyorm ispendek falan sana yazdım görmedin herhalde senin yozurilerinden bulamadım ya bak kullandıklarım bunlar resimlerinide koydum abicim

Bul
Furkan ...simdi daha iy olmus
paylasim icin tesekkurlerSeerf
Bul
Furkan bu rapalalarla kıyıdan at çek yaptın mı? Yaptıysan hangileri verimli oldu?
Bul
kıyıdan renkliler almaz en alttaki sardalyaya benzeyen siyah kırmızı altı o palamut katilidir Wink sarıkanatta cok aldım bilginize.

Bul
gelincik diyince aklıma geldi. aşağıdaki rapala x-rap de bence denenmesi gereken bir modeldir.

Bul
balıkoltası yazdı:gelincik diyince aklıma geldi. aşağıdaki rapala x-rap de bence denenmesi gereken bir modeldir.

x-rap rapalaların diğerlerine göre avantajları var mı Birol.
Bu yaz denemek istiyorum nasipse.
Bul
evet ondanda var bnde 8 cm galiba husky jerk iyi cok cok iyi hemde
Bul
ufuktan26 yazdı:x-rap rapalaların diğerlerine göre avantajları var mı Birol.
Bu yaz denemek istiyorum nasipse.

Denemeden Bilemezsin abi rapala modellerini dene
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  en iyi çalışan rapalalar LeVrEkCi 14 5,679 20-06-2014, 18:51
Son Yorum: waspix
  Kıyıdan kullandığım rapalalar ve olta çantam ufuktan26 78 11,900 13-04-2009, 08:56
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi