Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kartal Tarafı Tavsiye
Yepisyeni bir konuyla tekrardan karşınızdayım. Pazar günü erken saatte Kartal tarafına balığa çıkmayı düşünüyorum. Nihat abi Koçtaş'ın orada mezgit ve istavrit alabileceğimi söyledi. Zargana da tutabilir miyim ? veya tutabileceğim ne tür balıklar var ? Hangi balıkları tutabileceğimi ve takımları söyler misiniz ? nolursunuz. Abimle sabah 6-7 civarı orada olup öğlen 1-2 gibi dönmeyi düşünüyoruz. Ama net değil gidip gitmeyeceğimiz.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
Burhan aarkadaslar sana detayli bilgi vereceklerdir...
benden sana gonulden bir RASTGELESeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Burhan aarkadaslar sana detayli bilgi vereceklerdir...
benden sana gonulden bir RASTGELESeerf

Eyvallah Faruk abim çok teşekkür ederim Seerf Seerf ya baraj için tavsiyeler tamam birde kartal tarafı tavsiye alırsam süper olcak Smile
Bul
en güzeli mezgit burhan biraz daha büyümüşlerdir şimdi hemde çıtır çıtırdırlar.zarganada bulabilirsin artık başlaması lazım.garanti olsun istiyorsan mezgite talim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:en güzeli mezgit burhan biraz daha büyümüşlerdir şimdi hemde çıtır çıtırdırlar.zarganada bulabilirsin artık başlaması lazım.garanti olsun istiyorsan mezgite talim.

Nihat abi koçtaşın ora de mi ? tam olarak koçtaşın neresi ? geniş bi yer mi ? yani rahat rahat olta atılıyor mu kalabalık mı ? zarganayı ipekle atçek yapıcam olursa. olmazsa mezgite ne takım takayım ? yemli şart mı yoksa istavrit çaparisi olur mu sadece ? çapari ne renk alayım ? yav şimdi abimle gitme ihtimalimiz var ya biraz alıştırayım diyorum keyif alsın Smile
Bul
DarkDream yazdı:Nihat abi koçtaşın ora de mi ? tam olarak koçtaşın neresi ? geniş bi yer mi ? yani rahat rahat olta atılıyor mu kalabalık mı ? zarganayı ipekle atçek yapıcam olursa. olmazsa mezgite ne takım takayım ? yemli şart mı yoksa istavrit çaparisi olur mu sadece ? çapari ne renk alayım ? yav şimdi abimle gitme ihtimalimiz var ya biraz alıştırayım diyorum keyif alsın Smile
burhan ben sana balık versem de tutmayı ögretmesem ?Siyirdim
Bul
burhan abi sana rasgelsin inşallah gidersin benim fazla bir bilgim yok deiz avcılığında istambul da oturan abilerim yardım ederSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:burhan ben sana balık versem de tutmayı ögretmesem ?Siyirdim
ne demişler balık verme balık tutmayı öğret nihat abim tersini uyguluyo SiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:burhan ben sana balık versem de tutmayı ögretmesem ?Siyirdim

Big GrinBig Grin puhahaha çok iyi ya SmileBig Grin bana balık verme bana balık tutmayı öğret nihat abi Big Grin nolur sorulara cevap ya Big Grin
Bul
balıkcı uğur yazdı:burhan abi sana rasgelsin inşallah gidersin benim fazla bir bilgim yok deiz avcılığında istambul da oturan abilerim yardım ederSeerf

sağ olasın uğurcuğum inşallah giderim ya valla kafam çok dolu biraz boşaltırım oltanın ucuna yem diye takarım dertleri Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkale İçin Tavsiye İstiyorum umitdulger 1 1,749 15-05-2013, 22:47
Son Yorum: LeVrEkCi
  Mırmır için ege kıyılarında tavsiye lütfen. blue_zaire 7 3,019 12-09-2007, 19:04
Son Yorum: sobreviviendo
  Sazan için tavsiye murat.badak 5 4,058 29-11-2006, 22:31
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi