Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci varmısın?yokmusun?
Gulumseacun ılıcalının varmısın yokmusun programına çagırdılar,1 sene evvel başvurmuştum,1. mulakata gittim 100.000tl kazanırsan ne yapacaksın diye sordular,
hiç düşünmeden büyük bir tekne alacağım yöneticisi oldugum site dostlarıma ücretsiz tekne organizasyonları düzenleyeceğim dedim Gulumse
mulakatı yapan genç arkadaş ciddimisin diye sordu hemde çok ciddiyim dedimSeerf
sanıyorum beni 2. mulakata çagırmayacaklar Siyirdim
Bul
puhahaha Big Grin şansını denemişsin ya bence çağırabilirler Smile ama bunu çok büyük bir hayalinmiş gibi anlatsaydın daha fazla şansın olurdu. Benide çağırmışlardı 1. mülakata sonra ne olduysa aramadılar. :d
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
DarkDream yazdı:puhahaha Big Grin şansını denemişsin ya bence çağırabilirler Smile ama bunu çok büyük bir hayalinmiş gibi anlatsaydın daha fazla şansın olurdu. Benide çağırmışlardı 1. mülakata sonra ne olduysa aramadılar. :d
en büyük hayalim zaten yaww Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:en büyük hayalim zaten yaww Gulumse

e bunu orda söyleseydin ya abi Siyirdim o tekneyi almam lazım !! bu vurguyla hissettirecektin. tüh gitti tekne ya Big Grin
Bul
DarkDream yazdı:e bunu orda söyleseydin ya abi Siyirdim o tekneyi almam lazım !! bu vurguyla hissettirecektin. tüh gitti tekne ya Big Grin
dedim dedim,bakalım 10 gün içinde 2. mulakata çağırırlarsa devam çağırmazlarsa işleri olmadı demekmiş.toplam 4 mulakat varmış.ama dediğim gibi benden malzeme çıkmaz diye beni çağıracaklarını sanmam.
Bul
LeVrEkCi yazdı:dedim dedim,bakalım 10 gün içinde 2. mulakata çağırırlarsa devam çağırmazlarsa işleri olmadı demekmiş.toplam 4 mulakat varmış.ama dediğim gibi benden malzeme çıkmaz diye beni çağıracaklarını sanmam.

10 gün mü ? bi dakka 10 gün içinde mi çağıracaklarmış ? ben 1 senedir hala telefon bekliyorum belki ararlar diye. vay be.. vay be kendimle gururlandım şimdi bu ne sabırdır.. öyle deme abi neyin eksik yavv..
Bul
Eğer deniz ve av tutkusunu anlayan birileri olursa mutlaka çağıracaklardır. Bahse konu hayalin bu güne değin o ekranlarda bir çok insanın sözünü ettiği hayalden daha derin ve manalı. Sen onlara aldırmadan hayalini hiç bozma kardeşim hatta gel büyütelim bile. Avustralya'da okyonusa gider kılıç için sırtı çekeriz
Bul
LeVrEkCi yazdı:Gulumseacun ılıcalının varmısın yokmusun programına çagırdılar,1 sene evvel başvurmuştum,1. mulakata gittim 100.000tl kazanırsan ne yapacaksın diye sordular,
hiç düşünmeden büyük bir tekne alacağım yöneticisi oldugum site dostlarıma ücretsiz tekne organizasyonları düzenleyeceğim dedim Gulumse
inşallah çağırıırlar abimSeerfSeerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Eğer deniz ve av tutkusunu anlayan birileri olursa mutlaka çağıracaklardır. Bahse konu hayalin bu güne değin o ekranlarda bir çok insanın sözünü ettiği hayalden daha derin ve manalı. Sen onlara aldırmadan hayalini hiç bozma kardeşim hatta gel büyütelim bile. Avustralya'da okyonusa gider kılıç için sırtı çekeriz
ah be ercan abi ben bu hayalimde o kadar ciddiyim ki eşime gel evi satıp büyük bir yat alıp yatta yaşayalım dedim kabul etse 1 dakika düşünmeden yapardım ama hayat müşterek onunda rızası olması lazım.yoksa hayata bak bogazda istinye koyuna demirle orada yaşa organizasyonlarıda ailece yap.
valla çalışmakla zor o hayal de inşallah piyangodan bekliyorum Gulumse
avustralyada kılıç fikrin her daim aklımda inşallah seninle sırt sırta kılıç çekmek bagıra çagıra hele mükemmel olurdu Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:Gulumseacun ılıcalının varmısın yokmusun programına çagırdılar,1 sene evvel başvurmuştum,1. mulakata gittim 100.000tl kazanırsan ne yapacaksın diye sordular,

Sevgili Nihat...

Bence sen normal bir insan gibi hayalini söylemekle baştan kaybetmişin. Oraya normal hayalleri olan insanları çıkarmazlar...Ya toplumu çok derinden etkileyecek kadar acıklı hikayeler isterler ,ya da ilginç uçlarda kişiler ararlar...

Hiç olmazsa ciddiyim demeseydin...Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Araphüso-Levrekci dalaşması araphüso26 156 15,863 23-03-2010, 00:56
Son Yorum: araphüso26
  levrekçi yardım ahmet_beşiktepe 19 2,895 02-03-2007, 17:30
Son Yorum: kılçık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi