Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884

acun ılıcalının varmısın yokmusun programına çagırdılar,1 sene evvel başvurmuştum,1. mulakata gittim 100.000tl kazanırsan ne yapacaksın diye sordular,
hiç düşünmeden büyük bir tekne alacağım yöneticisi oldugum site dostlarıma ücretsiz tekne organizasyonları düzenleyeceğim dedim

mulakatı yapan genç arkadaş ciddimisin diye sordu hemde çok ciddiyim dedim

sanıyorum beni 2. mulakata çagırmayacaklar
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
puhahaha

şansını denemişsin ya bence çağırabilirler

ama bunu çok büyük bir hayalinmiş gibi anlatsaydın daha fazla şansın olurdu. Benide çağırmışlardı 1. mülakata sonra ne olduysa aramadılar. :d
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
LeVrEkCi yazdı:en büyük hayalim zaten yaww 
e bunu orda söyleseydin ya abi

o tekneyi almam lazım !! bu vurguyla hissettirecektin. tüh gitti tekne ya
DarkDream yazdı:e bunu orda söyleseydin ya abi
o tekneyi almam lazım !! bu vurguyla hissettirecektin. tüh gitti tekne ya 
dedim dedim,bakalım 10 gün içinde 2. mulakata çağırırlarsa devam çağırmazlarsa işleri olmadı demekmiş.toplam 4 mulakat varmış.ama dediğim gibi benden malzeme çıkmaz diye beni çağıracaklarını sanmam.
LeVrEkCi yazdı:dedim dedim,bakalım 10 gün içinde 2. mulakata çağırırlarsa devam çağırmazlarsa işleri olmadı demekmiş.toplam 4 mulakat varmış.ama dediğim gibi benden malzeme çıkmaz diye beni çağıracaklarını sanmam.
10 gün mü ? bi dakka 10 gün içinde mi çağıracaklarmış ? ben 1 senedir hala telefon bekliyorum belki ararlar diye. vay be.. vay be kendimle gururlandım şimdi bu ne sabırdır.. öyle deme abi neyin eksik yavv..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Eğer deniz ve av tutkusunu anlayan birileri olursa mutlaka çağıracaklardır. Bahse konu hayalin bu güne değin o ekranlarda bir çok insanın sözünü ettiği hayalden daha derin ve manalı. Sen onlara aldırmadan hayalini hiç bozma kardeşim hatta gel büyütelim bile. Avustralya'da okyonusa gider kılıç için sırtı çekeriz
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
ALTAYLI yazdı:Eğer deniz ve av tutkusunu anlayan birileri olursa mutlaka çağıracaklardır. Bahse konu hayalin bu güne değin o ekranlarda bir çok insanın sözünü ettiği hayalden daha derin ve manalı. Sen onlara aldırmadan hayalini hiç bozma kardeşim hatta gel büyütelim bile. Avustralya'da okyonusa gider kılıç için sırtı çekeriz
ah be ercan abi ben bu hayalimde o kadar ciddiyim ki eşime gel evi satıp büyük bir yat alıp yatta yaşayalım dedim kabul etse 1 dakika düşünmeden yapardım ama hayat müşterek onunda rızası olması lazım.yoksa hayata bak bogazda istinye koyuna demirle orada yaşa organizasyonlarıda ailece yap.
valla çalışmakla zor o hayal de inşallah piyangodan bekliyorum

avustralyada kılıç fikrin her daim aklımda inşallah seninle sırt sırta kılıç çekmek bagıra çagıra hele mükemmel olurdu
Yorumları: 3,396
Konuları: 133