Yorumları: 122
Konuları: 37
selam. ben maltepeden ahmet .levreğin yerini buldum ne olur bana nasıl yakalayacağım hakkında bilgi ver tekne ile av yapacağım
uzun oltayı tarif etmişsin .takıldığım nokta kurşun varken oltaya nasıl yol vereceğim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ahmetbende ö.myiokudumsana yazacaktımburadanyazayımbir kere en önemli nokta levrekte kanca kurşun arası mutlaka enaz 12 kulaç olsun10 . kulaca ufak bir fırdöndü tak 14 . kulaca 3 lü fırdöndüye köstek yapıp kurşun tak.akıntının durumuna göre mümkünse yol verme canlı yemi yüzebilecegi şekilde ya tekneyi akıntıya bırak yada rolantide git ki yem yüzsün.yem olarak ufak izmarit yada ispari bulabilirsen süper olur bulamassan ufak istavrit de olur.eger dip kurşun takılma durumu varsa yani yer müsait degilse mecburen yere yakın kurşunu gezdirmen lazım yani akıntının durumuna göre hafif kurşun tak orta suda kalsın .nadir olarak levrek su üstüne yakın yüzer bunu da düşünerek bir iki turuda kurşunsuz gez.birde kurşunu bıraktıktan sonra mümkün oldugunca uzun salmaya çalış.
sen buraya bir levrek resmi koy benden mutlusu olmayacak.pazar günü aliçoyla kısmet olursa denizde olacagız kandıra bilirsem geliriz oralara .haberlerini bekliyorum takıldıgın durum olursa ö.m den yaz cep telefonumu yazarım tekneden ararsın .önemli noktalardan biride sakın ama sakın balıga asılma kalama vererek al balıgı sadece ilk balık vurdugunda bir kere asıl ki kanca taklılsınsonrasıkolay isterse 10 kg olsun gene kolay .haydi rastgele
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Ahmet hayırlısı resimlerini bekliyorum bakalım hadi rastgele sana mevki neresi adalardamı yada üst cakardamı yer.
sevgili kardeşim çok teşekkür ederim paylaştığın bilgiler için cebini yazarsan takıldığım yerde ararım saygılarımla rasgele...
afala yer burgaz ada burun
sanada rasgele .. yolun açık olsun ağaların balıkla dolsun
ö.m den yazdım cep teli kolay gelsin rastgeleeeee
birde av akşammı gündüzmü daha iyi av verir gündüz gece takım değişiyormu saygılarımla
sabah gün aydınlanırken ve akşam hava kararırken en çok av verdigi saatlerdir özellikle sabah gün agarırken avlanabilirsen çok daha iyidir.takım degişmez ben kurşundan sonraya genelde 30 yada 35 numara kullanıyorum 35 öneririm elin alışınca 30 a düşürürsün.önemli olan canlı yemin yüzmesidir bu çok önemli eger yüzmüyorsa levrek vurmaz .
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
ahmet32469 yazdı:afala yer burgaz ada burun
sanada rasgele .. yolun açık olsun ağaların balıkla dolsun
Arka tarafındamı kalpazankayamı yada mezarlıkmı ordakı taşlar yapar bostancı limanindan kayıklar ordan balık alıyorlar haberin olsun birazda iri iştavrit varmış oralara rastgele sana....
cengiz kaptan resimdeki levregin görünüşü mükemmel tuttugum levrekler geldi gözümün önüne balık yorulup suyun üstüne çıktımı aynen bu resimdeki gibi görünür