senelerdir hayal ettiğim balık bugün oltamdaydı akşam üstü çinekop denemelerinde sonuç alamayınca rotayı levreğe çevirdim önce 9 cm lik pins minnov crstal minnov derken balı 8,5 cm lik ragloudaydı ben sarıkanat zannettim ama çıktığında ne gördüğüme inanamadım arkasında gözümüzün önünde suyu kefallere doğru bişey yardırdı ,galiba biraz daha iri bişeydi bu av burda bitmedi hatta başlıyor darısı herkesin başına diyorum rasgele..
takımhimano hyperloop 270 kamış catana 4000 makina misina 0,20 silstar değiştireceğim bu balığı gördükten sonra ,8,5 cm raglou tiger..
resimler:
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
osman bu ara ispendek zamanı aynı yerde çalışmalara devam et özellikle sabah gün doğarken mutlaka dene aynı yerleri,
son raporumda yazmıştım levrek suyun üstünü kaynatmıştı resmen,ufak balıklar suyun üstünde kaynamaya başlarsa altta kesin levrek var demektir hemen at çek oraya alırsın balığı,bu arada 27 numara ispendek için uygundur ama levrek rastgelirse çok iyi kalama vermen balığı yorman şart ve tabiki yanında uzun hafif saplı birde kepçe bulundurman gerekiyor.
sende kaptın zehiri sana bol balıklı avlar aman unutma levrek lüfer gibi olmaz yani çekip getirmeye kalkma büyük denk gelirse koparır gider boşluk vermeden misinayı yüzgecine sokmasına izin vermeden kalama vere vere boşluksuz alman lazım balığı.
rastgele
LeVrEkCi yazdı:osman bu ara ispendek zamanı aynı yerde çalışmalara devam et özellikle sabah gün doğarken mutlaka dene aynı yerleri,
son raporumda yazmıştım levrek suyun üstünü kaynatmıştı resmen,ufak balıklar suyun üstünde kaynamaya başlarsa altta kesin levrek var demektir hemen at çek oraya alırsın balığı,bu arada 27 numara ispendek için uygundur ama levrek rastgelirse çok iyi kalama vermen balığı yorman şart ve tabiki yanında uzun hafif saplı birde kepçe bulundurman gerekiyor.
sende kaptın zehiri sana bol balıklı avlar aman unutma levrek lüfer gibi olmaz yani çekip getirmeye kalkma büyük denk gelirse koparır gider boşluk vermeden misinayı yüzgecine sokmasına izin vermeden kalama vere vere boşluksuz alman lazım balığı.
rastgele
saol abi teşekkür ederim dediklerini harfiyen uygulayacağım..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<