Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..:Hayatımın Balığı :..
senelerdir hayal ettiğim balık bugün oltamdaydı akşam üstü çinekop denemelerinde sonuç alamayınca rotayı levreğe çevirdim önce 9 cm lik pins minnov crstal minnov derken balı 8,5 cm lik ragloudaydı ben sarıkanat zannettim ama çıktığında ne gördüğüme inanamadım arkasında gözümüzün önünde suyu kefallere doğru bişey yardırdı ,galiba biraz daha iri bişeydi bu av burda bitmedi hatta başlıyor darısı herkesin başına diyorum rasgele..
takımConfusedhimano hyperloop 270 kamış catana 4000 makina misina 0,20 silstar değiştireceğim bu balığı gördükten sonra Smile ,8,5 cm raglou tiger..
resimler:

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
osman bu ara ispendek zamanı aynı yerde çalışmalara devam et özellikle sabah gün doğarken mutlaka dene aynı yerleri,
son raporumda yazmıştım levrek suyun üstünü kaynatmıştı resmen,ufak balıklar suyun üstünde kaynamaya başlarsa altta kesin levrek var demektir hemen at çek oraya alırsın balığı,bu arada 27 numara ispendek için uygundur ama levrek rastgelirse çok iyi kalama vermen balığı yorman şart ve tabiki yanında uzun hafif saplı birde kepçe bulundurman gerekiyor.
sende kaptın zehiri sana bol balıklı avlar Gulumseaman unutma levrek lüfer gibi olmaz yani çekip getirmeye kalkma büyük denk gelirse koparır gider boşluk vermeden misinayı yüzgecine sokmasına izin vermeden kalama vere vere boşluksuz alman lazım balığı.
rastgele Alkis
Bul
Haydi rastgele, daha güzellerine.Gulumse
Bul
Hadi hayırlısı Osman.Paşa aşkı bitmezzzz.TebriklerAlkis
Allah daha büyüklerini de nasip etsin.Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Osman, helede kıyıdan rapala ile ispendek almak muhteşem bir şey. AlkisAlkis Seni tebrik ederim, dilerim daha iyilerini alırsın.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tebrikler devamlarıda gelir inş. rastgele arkadaşım.
Bul
LeVrEkCi yazdı:osman bu ara ispendek zamanı aynı yerde çalışmalara devam et özellikle sabah gün doğarken mutlaka dene aynı yerleri,
son raporumda yazmıştım levrek suyun üstünü kaynatmıştı resmen,ufak balıklar suyun üstünde kaynamaya başlarsa altta kesin levrek var demektir hemen at çek oraya alırsın balığı,bu arada 27 numara ispendek için uygundur ama levrek rastgelirse çok iyi kalama vermen balığı yorman şart ve tabiki yanında uzun hafif saplı birde kepçe bulundurman gerekiyor.
sende kaptın zehiri sana bol balıklı avlar Gulumseaman unutma levrek lüfer gibi olmaz yani çekip getirmeye kalkma büyük denk gelirse koparır gider boşluk vermeden misinayı yüzgecine sokmasına izin vermeden kalama vere vere boşluksuz alman lazım balığı.
rastgele Alkis

saol abi teşekkür ederim dediklerini harfiyen uygulayacağım..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
hadi bakalım Osman daha irilerinde sıra rastgele terikler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Tebrikler Osman,inşallah daha büyüklerinide yakalarsın.Afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
tebrikler inşallah daha daha büyükleride yakalarsınız.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,529 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,359 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Baligi dipten aldik Albatros-gr 59 8,265 07-04-2012, 15:21
Son Yorum: Albatros-gr
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,812 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  ISKARMOZ balığı Avı ve tesadüfen AKYA!!.Avı rauf 17 5,961 30-06-2011, 21:21
Son Yorum: yycolak
  kıkla balığı ve tadı bucalı 23 6,989 07-05-2011, 07:49
Son Yorum: yycolak
  sahteyle TRAL balığı Jig ile LAGOS balığı. rauf 24 7,698 21-01-2011, 10:23
Son Yorum: ANTALYALI07
  18 kg KUZU BALIĞI (jiggin)ile rauf 51 11,158 11-12-2010, 00:12