23-06-2009, 22:23
hergün iş bahce derken kendime zaman ayıramıtyor hatta sahile bile inemiyodum .bu gün fabrikadan arkadaşlarla iş çıkışı çıkalım dedik,çoban 77 ve iki arkadaş daha işten sonra balığa gittik mezgitten başka balık yok dediler,olsun stres atmak yeter dedim.arkadaşın biri daha yeni çıkıyor du onu alıştırmaya çalıştık balık tuttukça zevklendi.abi bana hemen bi takım yapalım bundan sonra senin peşini bırakmam dedi olur dedik bizde
vel hasıl kelam güzel balık aldık 10 kg kadar ben hiç olta atmadım sadece arkadaşlara takım verdim yem hazırlamak ve balıkları temizlemek benim işimdi
yem olarak istavrit kullandık.çıkışta balıkları bölüştük herkes evine gitti .bende amcaoğlunun bahçeye gittim daha önceleri demişti balık yok taze taze yiyelim diye kendi payımıda ona bıraktım
.güzel bi gün geçirdik .iki kova balık vardı.o resim çıkmamış.
fakat deniz gerçekten çok pisti şaşırdım.işallah temizlenirde denize gireriz yoksa denize girmek hayal anca açıklarda girilir.

fakat deniz gerçekten çok pisti şaşırdım.işallah temizlenirde denize gireriz yoksa denize girmek hayal anca açıklarda girilir.

*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET