Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hasret sona erdi
hergün iş bahce derken kendime zaman ayıramıtyor hatta sahile bile inemiyodum .bu gün fabrikadan arkadaşlarla iş çıkışı çıkalım dedik,çoban 77 ve iki arkadaş daha işten sonra balığa gittik mezgitten başka balık yok dediler,olsun stres atmak yeter dedim.arkadaşın biri daha yeni çıkıyor du onu alıştırmaya çalıştık balık tuttukça zevklendi.abi bana hemen bi takım yapalım bundan sonra senin peşini bırakmam dedi olur dedik bizdeAlkisvel hasıl kelam güzel balık aldık 10 kg kadar ben hiç olta atmadım sadece arkadaşlara takım verdim yem hazırlamak ve balıkları temizlemek benim işimdi Seerf yem olarak istavrit kullandık.çıkışta balıkları bölüştük herkes evine gitti .bende amcaoğlunun bahçeye gittim daha önceleri demişti balık yok taze taze yiyelim diye kendi payımıda ona bıraktımSeerf .güzel bi gün geçirdik .iki kova balık vardı.o resim çıkmamış.

fakat deniz gerçekten çok pisti şaşırdım.işallah temizlenirde denize gireriz yoksa denize girmek hayal anca açıklarda girilir.Snifsinf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
sen stresi attın sıra bizde tatarım işyerindeki arkadaşların yaymyam heralde balığı çiğ götürüyoSiyirdim güzel muhabbet olmuş arkadaşlara selam mangalı yakarsın artıkSiyirdimafiyet olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Mezgitlerin boyları güzelmiş. Bereketli olsun Erden bey. Darısı yarın başımıza.
Marmaranın hali nolcak böyle bakalımSad Çocukken yüzerdik orda bizde, tertemizdi.Mahcup
Bul
Erden guzel bir balikcilik olmus...arkadaslara afiyet olsunSeerf
denizin durumuna uzuldumSnifsinfinsallah yakin zamanda temizlenirAffet
rastgele
Bul
bereketli olsun abim maşallah baya irilermiş mezgitler afiyet olsun diyecem ama kendi hakkınıda amca oğluna vermişsin ona afiyet olsun keyifli bir gün olmuş rastgele selamlar.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
araphüso26 yazdı:sen stresi attın sıra bizde tatarım işyerindeki arkadaşların yaymyam heralde balığı çiğ götürüyoSiyirdim güzel muhabbet olmuş arkadaşlara selam mangalı yakarsın artıkSiyirdimafiyet olsun
arabım sorma o balığı atan ilk defa tekneyle çıkıp balık yakalayan olta tecrübesi hiç yok anlayacağın.aşı sağlam oldu ki balığı bile götürcek Happy
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:arabım sorma o balığı atan ilk defa tekneyle çıkıp balık yakalayan olta tecrübesi hiç yok anlayacağın.aşı sağlam oldu ki balığı bile götürcek Happy
ayvayı yemiş tatarım kıyıdaki paralarıda olta takımlarına yatırır ozamanSiyirdimSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
balıkoltası yazdı:Mezgitlerin boyları güzelmiş. Bereketli olsun Erden bey. Darısı yarın başımıza.
Marmaranın hali nolcak böyle bakalımSad Çocukken yüzerdik orda bizde, tertemizdi.Mahcup
eyvallah birol iri mezgitler güzel yarında kısmetse oğlumla çıkarım bi kendimizeSeerf
sanada yarın için rastgeleAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
ooo sorma arabım bi tekne alaım şöyle ufak bi şey .olta takımıda yapalım diyor arkadaşına BoboSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:ooo sorma arabım bi tekne alaım şöyle ufak bi şey .olta takımıda yapalım diyor arkadaşına BoboSiyirdim
zokayı yuttu yandı gülüm keten helvaSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bastan-sona parekete+sirti Albatros-gr 64 8,861 13-06-2009, 08:38
Son Yorum: bestvz