Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izmire kucak dolusu teşekkürler
ufuktan26 yazdı:Muhabbetin ve dostluğun güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez.AlkisGulumse Arabım keyfin nasıl yerindeymiş fotolardan anlaşılıyor.İzmir deki abilerime ve kardeşlerime de ayrıca teşekkürler güzel misafirperverlikleri için.[SIZE="5"]En kötü günlerinizin böyle olması dileğiyle [/SIZE] sevgi ve selamlar .Alkis Seerf
Eskişehir'e ve aramıza hoşgeldin arabım. GulumseSeerf
Güzel temmenilerin için teşekkürler Ufuk hocamSeerfİzmire yolun düşerse balık avı için Karaburuna beklerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
Cihan Deniz yazdı:Hüseyin abi sanal alemde tanışıp kaynaşmak dost olmak çok hoş İsmail abi senden çok bahsetti yolun Manisaya düşerse burayada bekleriz
teşekkür ederim cihanım.inşallah görüşmek üzere
orhanekmekci yazdı:Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için biz teşekkür ederim arapRose
nasıl kırarım babacım zaten 4 gözle bekliyordum bu daveti.. Siyirdim BEN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM..Rose
bucalıfikret yazdı:arabım bizden kucak dolusu selam olsun Alkis
ailemize döndüğüne sevindim Affet

teşekkür ederim fikret ağabey Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hüseyin abi hoş geldin hoş gittin , birdahakine kendimi affettirirm artık çok zor bir dönemden çıktık daha kendime kelemedim ama birimiz olmasak birimiz mutlaka varız işte bunu seviyorum Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ufuktan26 yazdı:Muhabbetin ve dostluğun güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez.AlkisGulumse Arabım keyfin nasıl yerindeymiş fotolardan anlaşılıyor.İzmir deki abilerime ve kardeşlerime de ayrıca teşekkürler güzel misafirperverlikleri için.En kötü günlerinizin böyle olması dileğiyle sevgi ve selamlar .Alkis Seerf
Eskişehir'e ve aramıza hoşgeldin arabım. Gulumse
eyvallah hocam hemde ne keyif.saraylarda ağırlansam bu kadar memnun olmazdım...ben geldim sen gittin tatile iyi tatiller raporları bekliyoruzRose
Uzun_ahmet yazdı:Hazırdı canım ona ne şüphe siyirdim:
nerde nevale çantası Hehe
çalmışlar uzunum ben ne yapayım. bu sene senden idare edeceğiz artıkMahcup
fish or die yazdı:hüseyin abi hoş geldin hoş gittin , birdahakine kendimi affettirirm artık çok zor bir dönemden çıktık daha kendime kelemedim ama birimiz olmasak birimiz mutlaka varız işte bunu seviyorum

estağfurullah kardeşim ne demek düşünmen yeterWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
fish or die yazdı:hüseyin abi hoş geldin hoş gittin , birdahakine kendimi affettirirm artık çok zor bir dönemden çıktık daha kendime kelemedim ama birimiz olmasak birimiz mutlaka varız işte bunu seviyorum Seerf

Alkisişte okka...76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova team'e sonsuz teşekkürler :) araphüso26 21 3,318 08-09-2012, 09:48
Son Yorum: bahriyeli
  Tarım Bakanlığına Teşekkürler, site yönetim 12 2,347 19-07-2012, 21:51
Son Yorum: monawar
  teşekkürler yücel, teşekkürler harun :) MaVrUşGiL 20 4,110 19-05-2010, 22:19
Son Yorum: cilingoz
  Ozan'a tesekkürler ve kutlama derhan 9 2,208 14-12-2006, 21:22
Son Yorum: KUCUKYALI