Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
temmuz 2009 ayın avcısı raporları
nıhat cok guzel harıka kımbılır ne zevk yapmıssındır o kofanayı cekerken daha buyuklerıne ınsallah tebrıklerAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Balıklar bayatladı abiler.
Yeni yarışmacılar nerede.
Kimse balığa çıkmıyormu.
Hadi gari yeni yarışmacılar bekliyoruz...Siyirdim
Bul
KATILAN TUM ARKADASLARA BASARILARSeerf
Super bir paragat avi
24/7/2009 cuma:Her sey programladigim gibi guzel baslamisti.Paragatimi attim,sabah toplamaya gittigimde dukkani oglum acacakti.Fakat oglum ,komsu sehirde(Iskece`de)SCORPIONS`un konserine gidince,dukkani acmak bana kaldi.SnifsinfSaat 08:00e kadar toplayip,gelmem gerekiyordu.
25/7/2009 cumartesi:Saat 05:45 paragatimi toplamaya basladim.Daha ilk kancada bir kafa atma hissettimHi.Cipuraya benziyordu,evet yanilmadim.Ilk kanca,ilk balik...cipura.Az sonra bir cipura daha.Devaminda bir sargos.Kahvemden bir yudum aldimKahve,iyi gun sabahtan belli oluyor,diye aklimdan gecirdim.Esit araliklarla baliklar geliyordu.Bir an dipten kuvvetli bir vurus geldiHi.Guzel bir sey oldugu kesindi.Iki tane guzel boy sargos,sirada tutulmustu.Bir kac gel-gitten sonra kepce ile tekneye (sirasiyla)ikisinide aldim.Toplamayi bitirdigimde,denize soyle bir baktim...tesekkurler deniz ana dedim.76
Sirti yapamadimSnifsinf,cunku dukkani acacaktim.Sirti yapsaydim,su dun yemleri alirken (son fotodaki)yeni aldigim rapalami deniyecektim.

BALIKLAR:17 Cipura,14 sargos,4 melanur,5 istavrit.
YEM:Taze mamun
HAVA:Hafif poyraz

Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ileSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Burada sadece ve gönülden başarılar ve bol şans diliyorum.
Bul
tüm katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum bendeAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
s.a abilerim malum ben biraz yayın hastasıyım hastalığım ilacınıda perşembe günü büyükbir zevk ve zorlukla tutum bu sıra fazla rapor yollamıyom aslında balık tutuyorum bizim barajda ama şöyle 1 kg lık levrek gelmeyince siteye koymuyorum levreklerin babasını eylül ekim gibi koyacağım
neyse biz yayına dönelim yayını yakalamak için ilk önce saat 12 de babmla sülük ve solucan toplamaya gittik 21 tane sülük bulduk epeycede solucan saat 14:30 gibi tüm hazırlıkları yaptık yola çıktık oltalarımı attım bekleme başladık bu sırada semaveri yakıyorum çay için sazan değdi hep yayın bir süre vurmadı tam hava kararmaya yüz tutmuşken olta ya bir baktım yerinden sökülecek neyse kamışı bıraktım balığı el ilşe çekiyom kıyıya kadar geldi balık bir döndü babamla ben bir atladık üstüne babam kucakladı attı dışarı tmm dedik günü kurtardık ondan sonra art arta 2 tane daha geldi bir buçuk iki kiloluk onların resimlerini koymadım
tüm tatlı su avcılarına nasib olur inşallahSeerf
he bu arada yayın derisini tuzladım kurutacam bakiyim ne olacakSiyirdimSiyirdim
yarışta bende varım beni unutman bu iki oldu herhaldeSiyirdimSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ustam61 yazdı:Bu ay bende birşey yok.nazarmı değdi nedir bilmiyorum.git gel boş.
Katılan tüm arkadaşlara bol şans diliyorum.Oylamaya daha var,haydi tatlısucular gayret.Ayın avcısı Ünvanı tuzlusuya çıkmasın bol yayın ,büyük sazan bekleniyor ha gayret.
katılıyorum hayrettin abime kamil abi hüseyin abi ahmet abi nerdesiniz yawSnifsinfSiyirdim
Bul
[Resim: icon14.gif] Yine Mollaköy (kızılkanat-kadife)
Bugün saat 5 e kadar hava ha yağdı ha yağacak diye beklerken damla bile düşmeyince aldık takımları yallah göletlere.Geçen günkü yerimize vardığımızda bir grup 17-18 yaşlarda genç tam olta atacağımız yerde toplanmaya hazırlanıyordu.Abi hiç boşuna açmayın oltalarınızı tık yok dediler..Olurmu yaw bizim rezervasyonumuz var bize yamuk yapmazlar deyip oltaları saldık suya,Eh işte sağolsun balıklarda delikanlı çıktı yamuk yapmadılar fazla ..Ancak o saate kadar yağmayan yağmur aniden öyle bir bastırdıki sormayın.. Olta attığımız yerde o 2-3 metrekarelik altı naylon halıflexi orada bırakana hayır duaları ederek yağmurun dinmesini bekledik..Yağmur sonrası bir iki vuruş daha aldıktan sonra balık kesilince terekemizi toplayıp geriye döndük .4 saatlik avın sonunda bereket versin aşşağıdakiler geldiSmile
Kanca no;5 - 7
yem Confusedolucan -haşlanmış buğday

[Resim: resim008b.jpg]

[Resim: resim009jyp.jpg]

[Resim: resim010b.jpg]

(13 temmuzdaki avın raporu ile katılayaım bende maksat tatlı su avcıları çok görünsün,Siyirdim
Bul
Yaff öle dersin ama Nihat Abi. Yalova Tatar da olmasa balık tutma şerefine layık olamıyacazSiyirdim. Nasıl katılalım ki... Sizler katılın bizlerde de sizlerin sayesinde bu heycanı ve eğlenceyi hep beraber yaşayalım.......Siyirdim
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,381 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,809 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci
  2012 eylül ayı ayın avcısı raporları LeVrEkCi 0 1,576 04-09-2012, 19:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  temmuz ayın 1. si LeVrEkCi 35 5,185 11-08-2012, 11:14
Son Yorum: fish or die