Yorumları: 2,720
Konuları: 11

Bravo Emre , güzel av yapmışsın

Afiyet olsun
İstanbul'da kefali ne yapıcan boğazda lezzetli çeşit kaynıyor
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Ne güzel balıklar. Afiyet olsun. Bir tavadan fazlası çıkmış.
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Acemi aceminin halinden anlar.Emrecim bende senle aynı dertten muzdarip im.Adamlar yani balıkçı dostlar baba kefaller alıyo bende izmarite talim inat ettim (orada kefal lezzetli izmarit daha iyi tartışması yok kim büyük balık yakaladı var)Bende inatçıyımdır.Büfeye koşarsın sosisli sand. 3 lira , tostekmeğinin çöpe gidecek olan iki uç kısımlarına veriyorum alıyorum büfeci aptal dergibi bakıyo bana tebessümle.Hemen çantadan kıbrıs takım çıkarıyorum ekmeği sardıktan sonra izmarite attığım karidesli takımı çıkarmadan aynı klipse takıyorum .Yani oltamın ucunda bir izmarit takımı ve kıbrıs takım.Arka arkaya çekmeye başlıyorum kefalleri, ilginçtir hiç kıbrısa takılan olmadı hepsini genelde ortadaki iğneden çıkardım.Kısacası denemelere açık olduğunu düşünüyorum birazda şans.Rasgele emre
Yorumları: 75
Konuları: 27