Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mehmet reis anısına slayt
o zamanlar bu videoyu ve diğer videoları seyredemiyordum,şimdi bile bazen videoları açınca kötü oluyorum..nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.Allah ondan binlerce kere razı olsun.
Bul
ben bunu nasıl kaçırmışım yahu.ne güzel olmuş len şekerim.ellerin dert görmesin.reisim ışıklar içinde uyusun inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:o zamanlar bu videoyu ve diğer videoları seyredemiyordum,şimdi bile bazen videoları açınca kötü oluyorum..nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.Allah ondan binlerce kere razı olsun.
nihatım seni gayet anlıyorum bende rahmetli biraderimin video'sunu kaçkere açayım dedim birtürlü açamadım nur içinde yatsınlar.Affet
yycolak yazdı:ben bunu nasıl kaçırmışım yahu.ne güzel olmuş len şekerim.ellerin dert görmesin.reisim ışıklar içinde uyusun inşallah.

sağol şekerim Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:nihatım seni gayet anlıyorum bende rahmetli biraderimin video'sunu kaçkere açayım dedim birtürlü açamadım nur içinde yatsınlar.Affet

sağol şekerim Alkis

içinde keder yüzünde buruk bir tebessüm ile böyle şeyleri izlemek,anmak ve dayanmak açısından insana olgunluk verir heralde.keşke aramızda olsaydılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sünger,süngercilik ve bir süngerci;aksona mehmet sirenia 5 4,179 17-10-2011, 19:40
Son Yorum: ufuktan26
  BÜyÜk reİs anisina fish or die 24 4,449 10-02-2010, 21:01
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  HER BALİKÇİ REİŞ DEYİLDİR... AFALA 5 1,815 12-12-2006, 13:58
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi