Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Teşekkürler Cahit abi.Çok önemli konu ve önemli telefonlar
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 20
Konuları: 1
Paylaşım için teşekkürler, benim cep telefonum Jandarma Karakolları & Karakol Komutanlarının Cep Telefonları ile dolu, Sakarya içinde erişeceğim her noktaya kolay şekilde ulaşabiliyorum. Herkez bence bu tür telefonları bir biri ile paylaşmalı. En azından karakolların.
Mehmet ERGÜL
Balık Tutkunları Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şikayet bencede edilmeli.. çok önemli.. ama büyük gırgırlara bir şey diyen yada şikayetleri dikkate alan varmı? doğrusu merak etmekteyim.. yinede şikayetten vaz geçmemek lazım uyarı için teşekkürler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
herkes bunu bir vatandaşlık görevi olarak algılamalı ve hassasiyet göstermeli,teşekkürler Cahit bey
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
tahsinmersin yazdı:evet evet işte üstad.
üstadlık sadece yaşça büyüklük değil.
üstadlık mesaj sayısıylada ilgili değil.
üstadlık sadece balık tutup raporunu yazmakta değildir.
Cahit abi bilgilendirme ve uyarılar için teşekkürler.
Teşekkürler ediyorum sevgili Tahsin.Güzel sözlerinle onure ettin beni.Sağol..
ufuktan26 yazdı:Teşekkürler Cahit abi.Çok önemli konu ve önemli telefonlar 
Bende duyarlılığınız için teşekkürler ediyorum.Hepiniz harikasınız.
Mehmet ERGÜL yazdı:Paylaşım için teşekkürler, benim cep telefonum Jandarma Karakolları & Karakol Komutanlarının Cep Telefonları ile dolu, Sakarya içinde erişeceğim her noktaya kolay şekilde ulaşabiliyorum. Herkez bence bu tür telefonları bir biri ile paylaşmalı. En azından karakolların.
Bencede çok önemli.Teşekkürler sevgili Mehmet..
araphüso26 yazdı:şikayet bencede edilmeli.. çok önemli.. ama büyük gırgırlara bir şey diyen yada şikayetleri dikkate alan varmı? doğrusu merak etmekteyim.. yinede şikayetten vaz geçmemek lazım uyarı için teşekkürler
Sevgili Hüseyin,
Saros'ta bombacılara karşı verdiğimiz savaşı kazandık ve hepsine büyük cezalar verildi.Gırgırlarla da mücadele edelim ve kazanalım.Önemli olan bu konudaki duyarlılığımız ve azimle sabırla mücadeledir.
Dr.Güner yazdı:herkes bunu bir vatandaşlık görevi olarak algılamalı ve hassasiyet göstermeli,teşekkürler Cahit bey
"
herkes bunu bir vatandaşlık görevi olarak algılamalı ve hassasiyet göstermeli,teşekkürler Cahit bey"
İşte budur.Teşekkürler Güner Bey...