Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çinekop ve Sarıkanat
Bahadır Sarıca yazdı:Çok güzel yazmışsın sevgili Tahsin abim.
Müsaade edersen, bunu güzel bir anektodla tamamlayayım;

Köşe:
Hazret - i Şems - i konuşup nasihat etmek için bir meclise davet etmişler.Hazret, meclise girer girmez , kapı eşiğine oturmuş.Kendisini baş köşeye davet edenlere şu cevabı vermiş ;
"ADAM ADAMSA OTURDUĞU HERYER KÖŞE OLUR ONA! ADAM ADAM DEĞİLSE , KÖŞE BİLE EŞİK OLUR ONA… "

AlkisAlkisHarika.Teşekkürler Bahadırcım.Alkis
Bul
Teşekkürler Cahit abi.Çok önemli konu ve önemli telefonlar Alkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Paylaşım için teşekkürler, benim cep telefonum Jandarma Karakolları & Karakol Komutanlarının Cep Telefonları ile dolu, Sakarya içinde erişeceğim her noktaya kolay şekilde ulaşabiliyorum. Herkez bence bu tür telefonları bir biri ile paylaşmalı. En azından karakolların.
Mehmet ERGÜL
Balık Tutkunları Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı
Bul
şikayet bencede edilmeli.. çok önemli.. ama büyük gırgırlara bir şey diyen yada şikayetleri dikkate alan varmı? doğrusu merak etmekteyim.. yinede şikayetten vaz geçmemek lazım uyarı için teşekkürler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
herkes bunu bir vatandaşlık görevi olarak algılamalı ve hassasiyet göstermeli,teşekkürler Cahit beyAlkis
Bul
tahsinmersin yazdı:evet evet işte üstad.
üstadlık sadece yaşça büyüklük değil.
üstadlık mesaj sayısıylada ilgili değil.
üstadlık sadece balık tutup raporunu yazmakta değildir.
Cahit abi bilgilendirme ve uyarılar için teşekkürler.

Teşekkürler ediyorum sevgili Tahsin.Güzel sözlerinle onure ettin beni.Sağol..
Bul
ufuktan26 yazdı:Teşekkürler Cahit abi.Çok önemli konu ve önemli telefonlar Alkis

Bende duyarlılığınız için teşekkürler ediyorum.Hepiniz harikasınız.
Bul
Mehmet ERGÜL yazdı:Paylaşım için teşekkürler, benim cep telefonum Jandarma Karakolları & Karakol Komutanlarının Cep Telefonları ile dolu, Sakarya içinde erişeceğim her noktaya kolay şekilde ulaşabiliyorum. Herkez bence bu tür telefonları bir biri ile paylaşmalı. En azından karakolların.

Bencede çok önemli.Teşekkürler sevgili Mehmet..
Bul
araphüso26 yazdı:şikayet bencede edilmeli.. çok önemli.. ama büyük gırgırlara bir şey diyen yada şikayetleri dikkate alan varmı? doğrusu merak etmekteyim.. yinede şikayetten vaz geçmemek lazım uyarı için teşekkürler

Sevgili Hüseyin,

Saros'ta bombacılara karşı verdiğimiz savaşı kazandık ve hepsine büyük cezalar verildi.Gırgırlarla da mücadele edelim ve kazanalım.Önemli olan bu konudaki duyarlılığımız ve azimle sabırla mücadeledir.
Bul
Dr.Güner yazdı:herkes bunu bir vatandaşlık görevi olarak algılamalı ve hassasiyet göstermeli,teşekkürler Cahit beyAlkis

"herkes bunu bir vatandaşlık görevi olarak algılamalı ve hassasiyet göstermeli,teşekkürler Cahit bey"

İşte budur.Teşekkürler Güner Bey...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,902 22-11-2012, 15:07
Son Yorum: Cahit Acun
  Sarıkanat'ların gece saldırısı Cahit Acun 47 4,724 16-11-2012, 11:47
  Sarıkanat'larla muhteşem bir gece Cahit Acun 37 4,072 12-11-2012, 06:22
  Sarıkanat'ların ve Lüfer'lerin gecesi Cahit Acun 46 5,127 11-11-2012, 09:34
  Poyrazköy'de Çinekop cinayeti... Cahit Acun 14 3,281 22-11-2011, 09:10
Son Yorum: maceratorr
  Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT Cahit Acun 27 4,543 08-11-2010, 19:54
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,393 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt
  Mantarlı dip oltası ile Sarıkanat show Cahit Acun 33 6,410 27-10-2010, 20:21
  Yemli gezdirme ile Sarıkanat avımız Cahit Acun 37 6,892 23-10-2010, 22:55

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi