Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz
İki gündür yağan yağmurdan sonra arkadaşlarımdan gelen " Balık hiç yok Cahit ağabey,ne oldu bu balığa anlayamadık" sözleri moralimi oldukça bozmuştu.Sarıkanat'ların bir anda kaybolmasını Boğaza giren Lüfer'lere ve Kofana'lara bağladım.İstavrit'lerin olmayışı da beni tedirgin etmişti.Genelde İstavrit olmayınca,Sarıkanat da olmuyordu.Ama herşeye rağmen hayatım boyunca sürecek olan Lüfer avıma gitmeye karar verdim ve çok sevdiğim dünyalar tatlısı kardeşim Hüseyin Deniz'i arayarak "Saat dörtte kapının önünde ol.Lüfer'e gidiyoruz" dememle Hüseyinin ses tonunun bir anda değiştiğini farkettim.Öyle mutlu olmuştu ki "Tamam Cahit ağabeyim,Saat dörtte sendeyim"diyerek çok neşeli kapattı telefonunu.Saat sabah onda Kadıköy Balıkçılar Çarşısının yolunu tuttum.Bir kiloya yakın İstavritimi alıp eve geldim ve onları yaprak yaprak keserek kutusuna yerleştirdim. Hüseyin gelince birlikte avlak yerimize doğru yol aldık.Oltalarımızı hazırladık ve Boğazın derin sularına bıraktık.Ben yemli gezdirme,Hüseyin ise Mantarlı dip oltasıyla harika Sarıkanatlar aldık.Bir taraftan balık avlarken,diğer taraftan Boğaz'ın müthiş güzelliğini seyrediyorduk.Bu güzelliği her gün bıkmadan,usanmadan seyredebilirdik.Ağabey-kardeş ikimizde çok mutluyduk.Gecenin ilerleyen saatlerine kadar avımız sürdü.Hüseyin yaptığı Sarıkanat showundan çok mutlu ayrıldı.Unutamadığı bir gün yaşadı.Arabamıza bindiğimizde bir kez daha Boğaza doğru bakıp derin bir offf çektikten sonra evimize doğru yol aldık aklımızı avlak yerimizde bırakarak.Kardeşim Hüseyin'e arkadaşlığından dolayı teşekkürler ediyorum ve yanaklarından öpüyorum.Sağlıcakla kal sevgili Hüseyin.En kötü günün böyle olsun.[/B][/B]

[Resim: img22501.jpg]

[Resim: img22301.jpg]

[Resim: img22101.jpg]

[Resim: img22001.jpg]

[Resim: img21901.jpg]
Bul
cahit abi bende şimdi derin bir ahhhh ahh çektim,maşallah iyi balık almışsınız ama daha güzeli boğazda muhabbete doymuşsunuz beni o kısmı daha çok etkiledi,afiyet olsun rastgele.
Bul
cahit abi abey kardeş muazzam güzel bi av günü geçirmişsiniz tebrikler AlkisSeerf sarıkanatlarda güzel. paylaşım için teşekkürler AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Cahit abi bereketli olsun güzel bigün geçirmişiniz , boğaz, balık ve muhabbet afiyetle olsun , inşallah daha güzellerinide yaparsın. Alkis
Ben de cumartesi üsküdarda SPK ya giricem sonrasında bi aksilik çıkmassa akşama kadar şansımı deniycem...
Bul
LeVrEkCi yazdı:cahit abi bende şimdi derin bir ahhhh ahh çektim,maşallah iyi balık almışsınız ama daha güzeli boğazda muhabbete doymuşsunuz beni o kısmı daha çok etkiledi,afiyet olsun rastgele.

Nihat,Boğaz muhabbetimiz çok iyi idi ama bir şeyi getirmeyi unuttuk.Sağlık olsun dedik.Balık çok iyi.Hem yemli gezdirme,hemde mantarlı takım iyi çalıştı.Sevgiler kardeşime..
Bul
yalova tatar yazdı:cahit abi abey kardeş muazzam güzel bi av günü geçirmişsiniz tebrikler AlkisSeerf sarıkanatlarda güzel. paylaşım için teşekkürler AlkisAffet

Sağol,varol kardeşim.Sarıkanatlar ve muhabbet çok güzel.Boğaz güzel.Anlayacağın herşey çok güzeldi.Esen kal..
Bul
manzara güzel dostluk güzel sarıkanatlar harika daha ne olsun maşallah ellerinize sağlık bereketli ve afiyet olsunAlkisAlkis
Bul
pencuse yazdı:Cahit abi bereketli olsun güzel bigün geçirmişiniz , boğaz, balık ve muhabbet afiyetle olsun , inşallah daha güzellerinide yaparsın. Alkis
Ben de cumartesi üsküdarda SPK ya giricem sonrasında bi aksilik çıkmassa akşama kadar şansımı deniycem...

Sabah erken gidersen çok daha iyi olur.Levreğe de dene.Şansın bol olsun.Sağlıcakla kal.
Bul
harun77 yazdı:manzara güzel dostluk güzel sarıkanatlar harika daha ne olsun maşallah ellerinize sağlık bereketli ve afiyet olsunAlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağol.Size daha güzelleri nasip olsun.
Bul
tebrıkler cahıt abı guzel bı av olmus afıyet olsunAlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,542 27-10-2013, 07:58
Son Yorum: Cahit Acun
  Kardeşimle gece avımız Cahit Acun 40 4,847 04-12-2012, 11:20
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,831 22-11-2012, 15:07
  Sarıkanat'ların gece saldırısı Cahit Acun 47 4,713 16-11-2012, 11:47
  Deniz ana'nın yırtıcıları.. Cahit Acun 33 4,065 13-11-2012, 11:08
  Sarıkanat'larla muhteşem bir gece Cahit Acun 37 4,013 12-11-2012, 06:22
  Sarıkanat'ların ve Lüfer'lerin gecesi Cahit Acun 46 5,060 11-11-2012, 09:34
  Deniz'in sultanları Cahit Acun 34 4,047 06-11-2012, 16:08
  Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT Cahit Acun 27 4,527 08-11-2010, 19:54
  Mantarlı dip oltası ile Sarıkanat show Cahit Acun 33 6,372 27-10-2010, 20:21

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi