Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yemli gezdirme ile Sarıkanat avımız
Cahit abi güzel av olmuş. Alkis Afiyet olsun. Toplamışsınız güzelleri.
Dün uğradığım markette (Bursa'da) Lüfer'in tanesi (yaklaşık 500-600 gr.) 25 tl idi.
Gerçi yakalamak paha biçilmez de. Seerf
Bazı arkadaşlar var mesela İzmir, Eskişehir,Sakarya'da bu arkadaşlar Lüfer'i zor yakalarlar.Siyirdim Şaka şaka.Hehe
(Gerçi bende Marmara-Bursa'lı alaraktan ortalığı kıllattıkta.Snifsinf)

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Cahit Bey..

Tebrikler..Ellerinize sağlık..Tabii bu şakşak veya çatalkuyruk yemler ile ve zoka ile yıllarca boğaz akıntılarında olta sallamış olmanın verdiği heyecan ile başka bir aleme daldım sayenizde..

Güzel günlerdi..Ne mutlu ki devam edebiliyorsunuz..Şansınız açık olsun..

Sevgiler..Rastgelsin...
Bul
Albatros-gr yazdı:Guzel bir av olmus Cahit abi,tebrikler...Alkis
bereketli ve afiyet olsun..Seerf
ayrica ,bol fotolu rapor icinde tesekkurlerSeerf
daha da bollarina rastgele

Kardeşim,teşekkürler ediyorum.Raporlarımın bol resimli olması görsellik kazandırıyor ve haz veriyor bana.Sizler içinde öyleyse çok mutlu oldum.Avlarınızı heyecanla bekliyorum.Şansınız bol olsun.Livarınız balıklarla dolsun.Rast gele...
Bul
Hamido yazdı:Cahit abi güzel av olmuş. Alkis Afiyet olsun. Toplamışsınız güzelleri.
Dün uğradığım markette (Bursa'da) Lüfer'in tanesi (yaklaşık 500-600 gr.) 25 tl idi.
Gerçi yakalamak paha biçilmez de. Seerf
Bazı arkadaşlar var mesela İzmir, Eskişehir,Sakarya'da bu arkadaşlar Lüfer'i zor yakalarlar.Siyirdim Şaka şaka.Hehe
(Gerçi bende Marmara-Bursa'lı alaraktan ortalığı kıllattıkta.Snifsinf)

Teşekkürler ediyorum.İstanbul'da Sarıkanat ve Çinekop'un fiyatı 10-12 TL'den satılıyor.Lüfer oldukça pahalı.İnsanlar Çinekopu daha çok tercih ediyor.
Bul
aygroup yazdı:Cahit Bey..

Tebrikler..Ellerinize sağlık..Tabii bu şakşak veya çatalkuyruk yemler ile ve zoka ile yıllarca boğaz akıntılarında olta sallamış olmanın verdiği heyecan ile başak bir aleme daldım sayenizde..

Güzel günlerdi..Ne mutlu ki devam edebiliyorsunuz..Şansınız açık olsun..

Sevgiler..Rastgelsin...

Ahmet Bey..

"Tabii bu şakşak veya çatalkuyruk yemler ile ve zoka ile yıllarca boğaz akıntılarında olta sallamış olmanın verdiği heyecan"...

Yaşadığınız bu heyecanı sizce kaç kişi yaşamıştır? Bence ikimiz çok çok şanslıyız.Şimdikiler değil o heyecanı yaşamak,Lüfer'in vuruşunu bile bilmiyorlar,belki de uğruna gümüş zokalar dökülen Lüferi tanımıyorlar bile.Öyle değil mi? Kendinize çok iyi bakın.Kucak dolusu sevgiler...
Bul
Cahit Acun yazdı:Ahmet Bey..

"Tabii bu şakşak veya çatalkuyruk yemler ile ve zoka ile yıllarca boğaz akıntılarında olta sallamış olmanın verdiği heyecan"...

Yaşadığınız bu heyecanı sizce kaç kişi yaşamıştır? Bence ikimiz çok çok şanslıyız.Şimdikiler değil o heyecanı yaşamak,Lüfer'in vuruşunu bile bilmiyorlar,belki de uğruna gümüş zokalar dökülen Lüferi tanımıyorlar bile.Öyle değil mi? Kendinize çok iyi bakın.Kucak dolusu sevgiler...

Teşekkürler Cahit bey..

Gerçekten de ,önemle vurguladığınız gibi, ben de çok şanslı olduğumuzu , çok iyi biliyorum. Şükürler olsun.

Benim hala kullanılmamış ve az kullanılmış cıvalarım ayrı kaplarda durur.Maskal camlarım ve iğne delikli güderilerim ,yedekleri ile beraber bulunur.

O günkü akıntı durumuna göre ,yemin suda uygun şekilde durması için ,zokaların misina bağlama deliklerinin farklı açılarda olanlarını değiştirmemiz ve doğru olanı takmamızı ,rahmetli büyüklerimiz defalarca anlatırlardı.

Ama galiba artık bunlar ,bizlerden başkaları için pek önem taşımıyor.Konusu bile geçmiyor..Son temsilciler de birer birer gidiyor..Snifsinf

Olsun...Çok güzel olan bu günleri yaşamış olmanın verdiği mutluluk hiç bir şeye değişilmez..

Siz de kendinize iyi bakın..Bizlere lazımsınız..

Sevgiler..
Bul
görüntüsü bile yetiyor afiyet olsun
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:görüntüsü bile yetiyor afiyet olsun

Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kardeşimle gece avımız Cahit Acun 40 4,841 04-12-2012, 11:20
Son Yorum: Cahit Acun
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,823 22-11-2012, 15:07
  Sarıkanat'ların gece saldırısı Cahit Acun 47 4,701 16-11-2012, 11:47
  Sarıkanat'larla muhteşem bir gece Cahit Acun 37 4,001 12-11-2012, 06:22
  Sarıkanat'ların ve Lüfer'lerin gecesi Cahit Acun 46 5,042 11-11-2012, 09:34
  Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT Cahit Acun 27 4,518 08-11-2010, 19:54
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,381 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt
  Mantarlı dip oltası ile Sarıkanat show Cahit Acun 33 6,365 27-10-2010, 20:21
  Çinekop ve Sarıkanat Cahit Acun 29 5,009 06-05-2010, 23:40

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi