Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03.12.2010 Sırtı - Baraküda
Tebrikler Boracım.Her şey mükemmel.Hele sofra bir harika.Sanki bir eksiği varmış gibiydi.SeerfSiyirdimŞansın hep güzel olsun kardeşim.Afiyetle.Alkis
Bul
tebrikler bora,sen bu avdan sonra nasıl kenarda duracaksın onu düşün bence çünkü büyük balıklı avlardan sonra insan hemen tekrar denizde olmak ister,
takım güzelmiş fakat uzun oltada oldugu gibi kancalar zargananın içinda kalsa daha avcı olmazmı diye düşündüm birde gagalık kancası bağlayıp kırmızı iple misinada kayacak şekilde daha rahat edilebilinir,en azından her seferinde ip baglamakla uğraşmaya gerek kalmaz..resimdeki kancalara çelik tel bağlayıp seyyar gagalık takıp lüfer kofana alıyoruz ve sanırım turna avındada aynısı yapılabilinir.
rapor için teşekkürler,eline emeğine sağlık birdahaki avında bol ve büyük balıklı geçsin inşallah..rastgele Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bora tebrikler, anlatımda fotolarda nefis, ellerine sağlık afiyetleAlkisSeerf
Bul
Gelen tebrikler için herkeze teşekkür ederim. AlkisTek tek yazmaya çalıştım ama her seferinde herkezin yazdığından alıntı yapıp tek tek ismen teşekkür yazmak çok vakit alıyor, ayrıca forum kirliliğine de sebep olucak diye düşünerek, vazgeçip topluca yazdım, daha mantıklı sanırım.

"Çok güzel bir av ve aynı güzellikte bir rapor.Teşekkürler Bora daha bereketli avlara; rastgele..
Avlanan balığa gelince çok benzemesine rağmen barracuda değil zira barracuda bizim sularımızda yok.Bizdekiler iskarmoz veya deniz turnası diye isimlendirilmişler ama ikisi de aynı familyadan balıklar.Ama ''zurna'' hiç değil.Zurna zargana türünden bir balık ve zarganaya benzer ağız yapısı (gagası) var ayrıca o boylara kadar büyümez.."

Mehmet abi teşekkür ederim, balığın adı İskarmoz bundan sonra anlaştık. Seerf Açıklama için ayrıca teşekkür ederim. Bu arada askerlik fotoğraflarına bakmaya fırsat bulamadım henüz, unuttum sanma. Gulumse

"Tebrikler Boracım.Her şey mükemmel.Hele sofra bir harika.Sanki bir eksiği varmış gibiydi.SeerfSiyirdimŞansın hep güzel olsun kardeşim.Afiyetle.Alkis"

Rakı tabiki, ama ben evde tek başıma içmeyi sevmiyorum Yalçın abi, yanlız içtiğim hergün 2 bira antidepresan niyetine, rakı sohbetle muhabbetle içiliyor. Seerf

"tebrikler bora,sen bu avdan sonra nasıl kenarda duracaksın onu düşün bence çünkü büyük balıklı avlardan sonra insan hemen tekrar denizde olmak ister,
takım güzelmiş fakat uzun oltada oldugu gibi kancalar zargananın içinda kalsa daha avcı olmazmı diye düşündüm birde gagalık kancası bağlayıp kırmızı iple misinada kayacak şekilde daha rahat edilebilinir,en azından her seferinde ip baglamakla uğraşmaya gerek kalmaz..resimdeki kancalara çelik tel bağlayıp seyyar gagalık takıp lüfer kofana alıyoruz ve sanırım turna avındada aynısı yapılabilinir.
rapor için teşekkürler,eline emeğine sağlık birdahaki avında bol ve büyük balıklı geçsin inşallah..rastgele Alkis"

Nasipse yarın dükkanı hanıma bırakıp tekrar kaçamak yapıcam Nihat abi, havalar bu ara hep rüzgarlı son iki haftadır içim içimi yiyordu zaten balığa çıkamıyorum diye. Yarın hava durgun gibi, arkadaşlarımdan çıkan olursa açıktan yoksa kıyıdan, bakalım nasip. Affet Olta konusunda yorum yapacak kadar çok şey deneyip öğrenmedim henüz, ama sanırım dediğin gibi de bu balık avlanabilir, yanlız bir detaya dikkat ettim, ilk balık ağız dışı bölgeden iğneye saplanmıştı, sanırım yemi kustu ama kafa atarken 3 lü iğnelerden birine kafa bölgesinden tekrar takıldı, ikinci balıkta da aynı şekilde kafa bölgesinde bir iğne ve midesinde bir iğne vardı. Sanırım 3 lü iğneleri bu yüzden tercih ediyorlar burda. Dediğin sistemi denemekte fayda var tabi, bilgiler için teşekkür ederim. Alkis
Bul
Alkis Tebrikler Bora Alkis güzel av olmuş , bereketli ve afiyet olsun Seerf rastgele
Bul
Bora tebrikler bu güzel avlarının devamını dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Güzel avın ve keyifli paylaşımın için tebrikler Bora.Afiyet olsunAlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
tebrikler Bora güzel av..baraküdanın en lezzetli zamanı şimdi afiyet olmuşturSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,903 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 5,070 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,713 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,324 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,998 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,843 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,409 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,724 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,668 19-04-2011, 07:55
Son Yorum: Cahit Acun
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,091 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi