Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15/12/2010
Yarasın kardeşim.
Bul
afiyet olsun kardeşSeerf
beni uyandıracaktın birlikte gidecektik ama ben telefonu şarja takmadan yatmışın kapanmış. bir dahakine inşallah..
Bul
Vay benim arslan kardeşim.Müthişsin.Eline sağlık.Afiyetle.AlkisSeerf
Bul
Yine bir ozannn klasiği Smile tebrik ederim AlkisSeerfAlkis güzel balıklar ve güzel görüntüler için.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
rapor güzel balıklar gezel resimler harika eline sağlık ozan kardeş.AlkisSeerf
Bul
ustam61 yazdı:Ozan kardeş tebrikler.illa tutacam demişsin vede almışsın balığı.daha bolve büyüklerini tutarsın inşallah. yediklerinde afiyet olsun.
teşekkürler,aynen öyle tutacağım dersem tutarım..saygılar..
istavritci yazdı:sayın balıkçım erol abinede çağırsaydın oda çinekop tutmayı öğrenirdi afiyet olsun
abi ne yaptıysam öğretemedim ban sinir oluyor balık tutuyorum diye..bidaha benle balık tutmaz .sayın balıkçım..saygılar.ellerinden öpüyorum.
aygroup yazdı:Bravo Ozan..

Bende Furkanın merasında ,Salı akşamı insanların çinekop tuttuğunu gördüm.At çek yakalıyorlardı.

Afiyet olsun..

Sevgiler..
teşekkürler abicim...balık var abi ama tutacak zaman yok.saygılar..
Kamil ILIPINAR yazdı:ozan harikasın hem istanbul turu hemde balıkla dönmüşsün oh ne alaa devamı gelsin kardeş
abi sen de harikasın teşekkürler..güzel oldu soğukta istanbul turu.ne yapalım isteyince oluyor..saygılar..
rusan yazdı:Tebrikler Ozan abi her zaman ki gibi çok güzel av olmuş. Afiyet olsun
teşekkürler ruşan.sağolasın.
tedirgin SaZaN yazdı:Ozan afiyet olsun, ben senin anlatımınada bayılıyorum ama şu fotolarının en sonuncusu her daim başka oluyor ya,, tebrikler, kanka olalım mı
eee olacak o kadar balığı tutmasınıda bilicen yemesinide.inan şukareler ortaya çıkınca tüm yorgunluğum gidiyor.zaten kankayız...ölümüne kankayız..karışma bende..saygılar.
thunderbolt yazdı:Tebrikler kardeşim yine güzel balık almışsın Ayrıca helal olsun sana , biz dışarı çıkmaya korkuyoruz . Neredeyse burnumuzdan akanları farketmeden donacak Afiyet şeker olsun
abi çok teşekür ederim..bizde öyleyiz ama ilk fırsatta kaçıyoruz ne yapalım seviyoruz bu işi.saygılar..
Albatros-gr yazdı:baliklar bogazdan ..taze-taze tavaya..afiyet olsun Ozan..
bu arada avin icinde tebrikler..guzel av yapmissin...
artik bu soguk kis aylarinda..sizlerede gelen raporlar ile teselli oluyoruz..
daha da bollarina
rastgele
teşekkürler abicim.elimizden geleni yapıyoruz..tuttuğumuz şu iki balığı sizlerle paylaşmak büyük keyif veriyor..saygılar,sevgiler.
LeVrEkCi yazdı:ozan ogün benim parke ustaları kalenderde balığı boğmuşlar keşke bi alo deseydin yaww nneyse nevale çıkmış tebrikler..afiyet olsun kardeşime rastgele
kalender aklımdaydı ama zamansızlık müseade etmedi..olsun ne yapalım bunada şükür..bi dahakine oraya gideriz.saygılar sayın balıkçım,levrekçim.76
Seerf
Bul
eşref sürek yazdı:Ozan boğazda böyle bir havada gezdikten sonra balığı bulmuşsun tebrikler
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
eşref abi teşekkürler.güzel avlarımız olurda burada paylaşırız..saygılar..
kayit yazdı:Yarasın kardeşim.
teşekkürler..
şerpa yazdı:afiyet olsun kardeş
beni uyandıracaktın birlikte gidecektik ama ben telefonu şarja takmadan yatmışın kapanmış. bir dahakine inşallah..
aradım kaçkere kanka ama kapalıydı.sonunda attım kendimi yollara balıkları yakaladım.saygılar...rastgele..
yycolak yazdı:Vay benim arslan kardeşim.Müthişsin.Eline sağlık.Afiyetle.
sende sağolasın canım abicim.sen sin müthiş...saygılar..sevgiler.
MaVrUşGiL yazdı:Yine bir ozannn klasiği tebrik ederim güzel balıklar ve güzel görüntüler için.
sağolasın kardeşim.herşey sizin için..senle şöyle güzel güzel bir av yapamadık...inşallah bir gün nasip olur..saygılar..sevgiler.
bucalıfikret yazdı:rapor güzel balıklar gezel resimler harika eline sağlık ozan kardeş.
teşekkürler fikret abi saygılar.
Seerf
Bul
bereketli olsun ozan balıklar harika. yakalayıp sofranı süslemişsin afiyet olsun.bizim için bu balıkları pazarda bile görmek şuan zor. masaya daldım ben haberin olsunSiyirdimdevamı daha bereketli olur inşallah rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ey maşallah Ozanım İstavritler, çinekoplar afiyetler olsun..
Desene Bayağı verimli bir av oldu, daha bollarına inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kardeşim tebrikler güzel av olmuş.boğmuşsun balığı.daha bollarına inşallah...afiyet olsun.AlkisSeerfAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,067 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Kulelide balık yok (18-? aralık 2010) style_ouf_5 5 2,118 27-12-2010, 11:40
Son Yorum: LeVrEkCi
  03.12.2010 Sırtı - Baraküda borabora48 17 4,920 07-12-2010, 11:24
Son Yorum: bucalı
  22 kasim 2010 Çİnekop-vanoz avi BALIK and OZAN 20 5,220 26-11-2010, 03:37
Son Yorum: tahsinmersin
  17-19 KASIM 2010 çinekop avı BALIK and OZAN 22 4,963 23-11-2010, 21:23
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,432 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  20.10.2010 döndük aynı meraya tahsinmersin 26 4,755 27-10-2010, 07:42
Son Yorum: yycolak
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,871 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  1-10-2010 mırmır avı doktor 45 6,959 12-10-2010, 17:16
Son Yorum: GURHAN
  29-09-2010 zargana /zıpkın ile ispendek avım doktor 32 6,518 04-10-2010, 22:13
Son Yorum: TOLGA34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi